Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 30, 2010 14:36 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

amyszka pisze:A co z Guciem że musi kropelki dostawać ? 8)

Był bardzo nerwowy i dręczył Lukrecję... Jest lepiej.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro cze 30, 2010 20:14 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

:ok: :ok: za zdrowko Pelasi

Niunus na ksiazce jest the best :1luvu: :ok: :ok:

Anitko Ty masz same gwiazdy w domu. Wszystkie piekne, a kazde inne :1luvu: :love: A jak sie nazywa to male bialo-bure cudo z rudymi fragmentami? :1luvu: Fajniusi jest :love:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Śro cze 30, 2010 22:25 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

anita5 pisze:Aldonka Obrazek i z Pucusiem Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

andziula20

Od: Czw lip 26, 2007 22:03

Post » Czw lip 01, 2010 7:54 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Urocze kotki :1luvu:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw lip 01, 2010 7:55 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

katebush pisze:
Anitko Ty masz same gwiazdy w domu. Wszystkie piekne, a kazde inne :1luvu: :love: A jak sie nazywa to male bialo-bure cudo z rudymi fragmentami? :1luvu: Fajniusi jest :love:

Dziękuję za pochwały w imieniu mojej gromady. :D To małe to Aldonka, koteczka jak z bajki, nie dość że cudna, to jeszcze bardzo grzeczna i mądra.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw lip 01, 2010 8:09 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

anita5 pisze:
katebush pisze:

Dziękuję za pochwały w imieniu mojej gromady. :D To małe to Aldonka, koteczka jak z bajki, nie dość że cudna, to jeszcze bardzo grzeczna i mądra.

tak w ogóle to nawet Sreberko wygrzeczniał w Waszych dobrych dłoniach, hmmm, może i ja się dam potymczasować u Was, poprawię sobie charakter :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lip 01, 2010 8:53 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

mar9 pisze:tak w ogóle to nawet Sreberko wygrzeczniał w Waszych dobrych dłoniach, hmmm, może i ja się dam potymczasować u Was, poprawię sobie charakter :mrgreen:

Tak, Marysiu, przyjedź, zamówię krople Bacha dla Ciebie, może to coś pomoże... :ryk:

A tak serio, Srebro jest teraz naprawdę bardzo grzeczny. Ale to tylko i wyłącznie krople Bacha pomogły, no i domowa rutyna, spokój, plus obowiązki ojcowskie. :D

Pelasia dziś je, gada, ale nie jest taka ruchliwa jak zwykle. Za to Elfik ma katar na całego, ropa z noska leci... :| Na szczęście je, zjadła już 2 śniadanka.

Maluchy w klatce są bardzo ruchliwe, dziś mi uciekły... Od wczoraj też jedzą paszteciki dla kociąt, wcinają aż miło. Nie umiem rozeznać ich płci. Jakieś są takie "niekonkretne". :wink: Ale są cudne i pachną słodko. Amelka ma dość i szuka miejsca na wakacje, z dala od dzieci. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw lip 01, 2010 9:08 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

anita5 pisze:
mar9 pisze:tak w ogóle to nawet Sreberko wygrzeczniał w Waszych dobrych dłoniach, hmmm, może i ja się dam potymczasować u Was, poprawię sobie charakter :mrgreen:

Tak, Marysiu, przyjedź, zamówię krople Bacha dla Ciebie, może to coś pomoże... :ryk:

naprawdę się zgadzasz? 8O , kurczę, ja mogę sama dla siebie zamówić te kropelki u ryśki :mrgreen:
ps. a koty mogą przyjechać za mną na te wywczasy u Was? :wink:
anita5 pisze:A tak serio, Srebro jest teraz naprawdę bardzo grzeczny. Ale to tylko i wyłącznie krople Bacha pomogły, no i domowa rutyna, spokój, plus obowiązki ojcowskie. :D

no tak, chłopak dorosnął to i obowiązki się pojawiły :? :wink:
anita5 pisze:Pelasia dziś je, gada, ale nie jest taka ruchliwa jak zwykle. Za to Elfik ma katar na całego, ropa z noska leci... :| Na szczęście je, zjadła już 2 śniadanka.

kciuki za zdrówko dziewczynek :ok: :ok: :ok:
anita5 pisze:Maluchy w klatce są bardzo ruchliwe, dziś mi uciekły... Od wczoraj też jedzą paszteciki dla kociąt, wcinają aż miło. Nie umiem rozeznać ich płci. Jakieś są takie "niekonkretne". :wink: Ale są cudne i pachną słodko. Amelka ma dość i szuka miejsca na wakacje, dala od dzeici. :mrgreen:

Amelka pewnie ma chęć na samotny wypad wczasowy :D , może jakaś bezludna wyspa, czy cuś, maluchy musiały jej nieźle dokuczyć, tym bardziej, że ona taka młodziutka, toż ona sama prawie jak dziecko :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw lip 01, 2010 12:31 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Na nieszczęście Niuniuś nauczył się otwierać lodówkę... i teraz ja trzeba zaklejać taśmą :(

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Czw lip 01, 2010 12:40 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Bakeneko pisze:Na nieszczęście Niuniuś nauczył się otwierać lodówkę... i teraz ja trzeba zaklejać taśmą :(

łomatko, co on za kryminał czytał? VABANK? :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw lip 01, 2010 12:52 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

O kurka wodna... 8O
Dużo zdrowia dla Elfika!

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Czw lip 01, 2010 15:04 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Bakeneko pisze:Na nieszczęście Niuniuś nauczył się otwierać lodówkę... i teraz ja trzeba zaklejać taśmą :(

To współczuję 8O :strach:
Ja mam pozaklejane taśmą górne szafki we wnęce kuchennej :wink: :lol: -tam się Karmel z Guciem nauczyli otwierać i wywalać wszystko na ziemię :twisted: Między innymi bombki i żarówki :twisted: :twisted: :twisted:
anita5 pisze:
amyszka pisze:A co z Guciem że musi kropelki dostawać ? 8)

Był bardzo nerwowy i dręczył Lukrecję... Jest lepiej.

A te rude to tak mają Anitko :wink: :lol: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw lip 01, 2010 19:09 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Niunius, Ty madralo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Moze zmien tematyke ksiazek, bo dalej bedzie czytal kryminaly, to na lodowce moze sie nie skonczyc :)
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Pt lip 02, 2010 6:07 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Czy ja mógłbym przyjechać na nauki do Niuniusia, albo poprosić o szczegółowe instrukcje dotyczące otwierania lodówki? Bardzo by mi ta umiejętność ułatwiła moje ciężkie życie.

Pełen uznania Kajtulo filozof
To ja, Kajtulo mądry i piękny :)

Kajtulo filozof

Od: Sob lut 13, 2010 21:39

Post » Pt lip 02, 2010 8:23 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Obrazek

Dzisiaj mija 5 lat z Benią. Przyjechała do nas od Ryśki kilka dni po Yasmince, bo miała kontuzję. Spędziłam z nimi fantastyczne wakacje. Klocek im tatusiował i bardzo dobrze wychował.

Amyszko, nie pocieszyłaś mnie... :wink:

Kajtulo, oczywiście, Niuniuś może Cię nauczyć, ale na której lodówce będziecie ćwiczyć? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]