Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Myślałam że Froteczka już Naję dogoniła gabarytowo, ale na filmiku widać, że ona nadal mniejsza, taka filigranowa dziewczynka
I trzymają linię panny dzielnie
magdaradek pisze:Marta a co jest Szymkowi? Jak moja córa - wówczas 4 letnia - tak chorowała i chorowała, to później okazało się, że ma mykoplazmę (mykoplazmatyczne zapalenie płuc). Ale to się da wysłuchać na słuchawkach. Szymek kaszle? Czy coś innego się dzieje?
Życzę dużo zdrówka wszystkim
gosiaa pisze:Ło matko, Marta, tyle się działo, obrona, teraz choroba Szymka, a ja Ci głowę zawracam i jeszcze dzwoniłam w sprawie FrotkiNo głupio mi teraz jak nie wiem co, ale nic nie wiedziałam
![]()
Gratulacje Pani Magister
Marta, mnie i Rafała też dopadło takie dziadostwo, 6 tygodni się ciągnęło, osłuchowo wszystko OK, a kaszel taki, że trzy bloki dalej nas słyszeli. I bez temperatury, bez kataru, tylko kaszel. Katar, ale malutki pojawił się po 5 tygodniach. Stwierdziliśmy że nie ma wyjścia, trzeba gada przetrzymać, po 6-ciu tygodniach przeszło, ale co to było to nie wiadomo.
Oby u Szymka się wyjaśniło co to takiego i udało się to zwalczyć![]()
gosiaa pisze:Koty jak zawsze śliczne. Zdrowe, kochane, szczęśliwe
A ja wszystkim tym, które nie mają jeszcze swoich Dużych, zawsze będę życzyła takiego domu jaki Naja i frotka znalazły u Was.
gosiaa pisze: Gratulacje Pani Magister![]()
magdaradek pisze:pamiętaj, że istnieją odmiany zapalenia płuc, które wychodzi tylko na RTG!
A mykoplazma wychodzi z krwi, więc może w wynikach będzie.
Najważniejsza jest diagnoza![]()
![]()
dorcia44 pisze:aż boje się zapytać czy u Szymka to nie alergia ?dzieci alergiczne częściej chorują ,mój syn niestety też tak miał.
szkrab pisze:dorcia44 pisze:aż boje się zapytać czy u Szymka to nie alergia ?dzieci alergiczne częściej chorują ,mój syn niestety też tak miał.
witamy!ostatnio się zastanawiałam czy zagląda Pani do nas
niestety Szymon ma podejrzenie astmy i jest na lekach sterydowych od 1,5 roku. W okolicach jesieni i wiosny przechodzimy małą gehennę... nie myślałam, że to kiedykolwiek powiem, ale pod tym względem nie mogę się doczekać zimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 292 gości