Powiem wam szczerze że może bym i to żarcie suche zabrała ale nie miałam serca
Moderator: Estraven

kasiunia773 pisze:Herunia już bez środków przeciwbólowych![]()
Dziąsła pięknie się goją ,z pyszczka już nic nie cieknie i zauważyłam że języczek prawie zawsze schowany w buzi i nie wisi smętnie na zewnątrz
Apetyt dopisuje rewelacyjnie ,mało jej swoich misek ,czyści też innycha co ma się marnować ,lepiej zjem

aamms pisze:kasiunia773 pisze:Herunia już bez środków przeciwbólowych![]()
Dziąsła pięknie się goją ,z pyszczka już nic nie cieknie i zauważyłam że języczek prawie zawsze schowany w buzi i nie wisi smętnie na zewnątrz
Apetyt dopisuje rewelacyjnie ,mało jej swoich misek ,czyści też innycha co ma się marnować ,lepiej zjem
I oby tak dalej..

kasiunia773 pisze:Jest dobrze![]()
Właśnie wróciliśmy z kontroli ,szwy będą ściągane dopiero w czwartek ale dziąsła ładnie się goją ,z
tej dziurki co wet na szwie zostawił trochę cieknie dlatego Herunia jeszcze na antybiotyku no i oczywiście leki steroidowe oraz dostała coś przeciw zapalnego .Guzy na grzbiecie całkiem zniknęły ,mam mierzyć temperaturę i obserwować ,następna wizyta we czwartek .
Z oczka też mniej się leje![]()

aamms pisze:A co to się stało, że nie ma porannego serwisu wiadomości?
Co u Heruni?
Co u reszty?
Kasiunia, u Was wszystko ok?
Masz prąd?
niech te choroby juz idą precz andziula20 pisze:o matko jedyna, biednyaż tak bardzo, że w szpitalu
to kciuki wielkie za zdrowie syneczka
![]()
![]()
niech te choroby juz idą precz
Mam obserwować ,mierzyć temperaturę ,osłuchiwać ,obwąchiwać pyszczek czy nie zalatuje smrodkiem i Kochać, tulić ,głaskać- no tego akuratnie to kotom u mnie nie brakuje
i dzisiejsza wizyta z lekami była za darmo nie wziął ode mnie NIC

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 11 gości