Przepiękna cała BIAŁA Księżniczka- pojechała do Millkaj :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 06, 2009 21:15

OOOO jak się cieszę
relacje z Domku
:dance: :1luvu: :dance: :1luvu:
i będą zdjęcia :P :P :P :P
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro sty 07, 2009 6:33

Witam porannie :)

No w końcu się wyspałam... Położyłam się i od razu Młody ulokował się na swoim miejscu. Księżniczka z początku wolała fotel, ale jak zbudziłam się w nocy to poczułam jej futerko z tyłu głowy :) A Młody nic!! :D I tak spały do rana aż Młodemu coś odbiło i zaczął ją zaczepiać. :roll: No ale ogólnie jest CORAZ LEPIEJ!! :kitty: Młody już coraz rzadziej fuczy. Zaczyna w nim przemagać ciekawość. Teraz śpią- Młody na fotelu, a Księżna na wersalce. Ale są piękni...

Księżniczka jest wręcz żarłoczna...Kuczę domagała się dziś podwójnej porcji na śniadanie... W tej chwili to jakbym jej dała to jadłaby więcej niż Młody... 8O Jest taką pieszczoszką... Dziś zaobsrewowałam jak ślicznie staje na dwóch łapkach żeby ją pogłaskać. :)

Trochę mnie tylko boli serducho ze względu na Młodego.. Jest na mnie lekko obrażony. Momentami nie daje się dotknąć i mniej je. Cieszę się że w ogóle przychodzi do mnie spać. Choć wyraźnie widać, że zaczyna się godzić z sytuacją. Mam tylko nadzieję że nie pozostanie taki zfochowany na mnie...
Synuś mój Młody
ObrazekObrazekObrazek

szkrabek

Od: Wto wrz 11, 2007 9:58

Post » Śro sty 07, 2009 9:01

Szkrabek...

Nawet sobie nie zdajesz sprawy jak pięknie Twoje koty się zachowują.
Młody wbrew pozorom jest bardzo subtelny i delikatny.
Księżniczka zachowuje się niesamowicie
i widać,że zaakceptowała,że to jest jej domek.

Poczytaj tutaj na forum jakie ciężkie dokocenia mają niektóre domki,
koty się leją, krew się leje, rany cięte i szarpane,
nie chcą zaakceptować zmian.
Bardzo się tego bałam,
bo Księżniczka u mnie lała Milenkę.
Mówiłam Ci o tym.

A tutaj u Ciebie jest pięknie.

U Ciebie jest wzorcowo i pięknie... :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro sty 07, 2009 9:45

To bardzo się CIESZĘ!! :D Młody dostał tylko raz wczoraj po nosie od Księzniczki, ale to dla tego że skoczył za nią z tyłu. Ma takie fajne zachowania że podbiega do niej z ciekawością, ale w ostatniej chwili ucieka albo fuczy - jakby nie wiedział jak się zapoznać, jak postępować z kobietami :D

ALE Z RANA ZAOBSREWOWAŁAM ŻE PRAWIE DOTKNĘŁY SIĘ NOSKAMI :ryk:

Ale z niej pieszczocha... Ociera się, mruczy, patrzy mi w oczy... A z jej apetytem to momentami nie wiem co robić. Jadłaby do pęknięcia. Bez przerwy krzyczy o jedzenie jak tylko podchodzę do lodówki. Ale oczywiście nie daję jej za każdym razem. :wink: Wiem że wychudniętego kota nie można przekarmiać. W sumie to żadnego nie można :P

Martwi mnie Młody... Robi się osowiały mimo iż głaszczę go jak zawsze (jak się da :? ) i mówię do niego. Czy to przejdzie... ?

Jestem na tym forum od niedawna, więc chciałabym zapytać- czy mogę założyć wątek swoich kotów? Jeśli tak to zapewne w działe KOTY zgadza się?
Synuś mój Młody
ObrazekObrazekObrazek

szkrabek

Post » Śro sty 07, 2009 10:36

Przejdzie Młodemu...
Unormuje się , to dopiero dwa dni...
Takie rzeczy trwają miesiące czasami.

Zmienił się uklad w tej chwili,czy chcesz czy nie. :roll:

kristinbb

Post » Śro sty 07, 2009 10:48

To jest oczywiste. Mam tylko nadzieję że ten smutek i rozdrażnienie mu przejdzie. Wiem, że to tylko 2 dni - tak po prostu przeżywam :) Mi pozostaje żadnego nie wyróżniać. Głaskać, mówić do nich i dawać jedzenie w tym samym czasie.. To jest raczej najważniejsze. Pomiędzy nimi jest jednak coraz lepiej dosłownie z godziny na godzinę.. :D

Ponawiam pytanie o wątek moich kotów z porzedniego postu :)
Synuś mój Młody
ObrazekObrazekObrazek

szkrabek

Post » Śro sty 07, 2009 13:10

Oczywiście Szkrabek ,
że możesz założyć wątek swoich kotów w Dziale Koty.
Nie musisz nikogo pytać,
bo to jest forum dla wszystkich i masz takie same prawa.

Młodym się nie przejmuj .
Zakochał się w Księżniczce i Ty już jesteś mniej ważna...
Ja bym na miejscu każdego kota
też bym się zakochała w takiej pięknej pannie... :lol: :lol:

kristinbb

Post » Śro sty 07, 2009 14:34

:dance: nareszcie domek :) kibicowalam cicho Księżniczce (a nawet sama o niej myslalam) i bardzo mnie cieszy, ze sie doczekala 8)
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Śro sty 07, 2009 15:20

O jeśli chodzi o miłość, to nie mam nic przeciwko :D
zapraszam na wątek moich kotków :)- Księżnej i Młodego http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3909078#3909078
Synuś mój Młody
ObrazekObrazekObrazek

szkrabek

Post » Śro sty 07, 2009 15:54

Młody teraz udaje, że ma na ciebie focha więc zachowuj się tak jak dotychczas nie próbuj mu niczego wynagradzać innym zachowaniem bo zacznie to wykorzystywać. Koty są strasznie inteligentne.

Kiedyś dostałam taką maskotkę psa z carefour i głaskałam ją po przyjściu do domu a mój kotek co zrobił? Spóścił mi manto pazurami? To się dopiero zdziwiłam. Wiec dałam mu misia i powiedziałam, że to dla niego. Najpierw pogryzł, potem zaczął lizać i teraz z nim często śpi. Takie kocie wygłupy :)

deathgs

Od: Śro gru 17, 2008 14:11

Post » Czw sty 08, 2009 19:12

deathgs pisze:Młody teraz udaje, że ma na ciebie focha więc zachowuj się tak jak dotychczas nie próbuj mu niczego wynagradzać innym zachowaniem bo zacznie to wykorzystywać. Koty są strasznie inteligentne.

Kiedyś dostałam taką maskotkę psa z carefour i głaskałam ją po przyjściu do domu a mój kotek co zrobił? Spóścił mi manto pazurami? To się dopiero zdziwiłam. Wiec dałam mu misia i powiedziałam, że to dla niego. Najpierw pogryzł, potem zaczął lizać i teraz z nim często śpi. Takie kocie wygłupy :)

Hehhe no nie z tą maskotką to świetne!!! :ryk:
Heh jak Młody walnie focha, to trudno za nim chodzić i prosić o łaskę. Bo u niego foch to tak jak określiłaś - manto pazurami lub szarpanie zębami.. :evil: A wtedy to ja się obrażam i jesteśmy kwita :twisted:
Ale teraz już jest zupełnie inaczej. Te pierwsze 2 dni naprawdę się gniewał, a teraz właśnie leży na moich kolanach...
Synuś mój Młody
ObrazekObrazekObrazek

szkrabek

Post » Czw sty 08, 2009 20:07

Księżniczka w nowym domku?!? W dodatku forumowym? Ale zaspałam... :oops: Ale bardzo, bardzo się cieszę i kibicuję oczywiście!

kristinbb - gratuluję serdecznie! Na pewno trochę Ci markotno, ale to przejdzie. Zaraz odpinam banerek, la la... :D
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Sob sty 10, 2009 14:01

Dziewczyny może kogoś z odwiedzających Księżniczkę uda się zainteresować moim wątkiem:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86935

deathgs

Od: Śro gru 17, 2008 14:11

Post » Pon sty 26, 2009 18:00

Biała Księżniczka wróciła...

Szuka domku stałego tym razem na zawsze... :(

kristinbb pisze:Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

kristinbb

Post » Pon sty 26, 2009 18:35