Kicorek pisze:A pierwsze zdjęcie Otisa niezbyt mi się podoba, chyba mam spaczony gust
Chyba tak

Jeśli oglądacie, to już mi lżej i mam motywację do robienia i zawieszania kolejnych zdjęć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:A pierwsze zdjęcie Otisa niezbyt mi się podoba, chyba mam spaczony gust
czarna.wdowa pisze:zaczynam ci współczuć - bez netu, bez miau i z tego co się domyślam chyba także bez futer
izaA pisze:czarna.wdowa pisze:zaczynam ci współczuć - bez netu, bez miau i z tego co się domyślam chyba także bez futer
O nie tylko nie współczucie /brrrrrrrrrrrrr/
Bez netu, bez miau, bez futer (przesiedziałyby cały pobyt w kwarantannie)
ALE
pobudka o 3 nad ranem, bo samolot 6.05![]()
cały dzień w Rzymie z bagażami![]()
A potem już tylko sielanka:
10 dni słodkiego lenistwa z widokiem na wzgórza Toskanii, opijanie się Chianti albo Montepulciano, degustacje oliwy, oliwek i Bóg jeden jeszcze raczy widzieć czego u toskańskich rolników, 3 razy dziennie prawdziwa espresso z najprawdziwszej włoskiej kawy, kąpiele w gorących źródłach, gelati fragola i inne smaki...no może uda się mnie komuś namówić na zwiedzanie Florencji, ale nie byłabym tego aż taka pewna...Planujemy...nudy...najcudowniejsze nudy w najpiękniejszym miejscu pod słońcem, jakie do tej pory widziałam i będzie gorąco tak jak dziś w Warszawie i ... już możecie zazdrościć
izaA pisze:O nie tylko nie współczucie /brrrrrrrrrrrrr/
Bez netu, bez miau, bez futer (przesiedziałyby cały pobyt w kwarantannie)
ALE
pobudka o 3 nad ranem, bo samolot 6.05![]()
cały dzień w Rzymie z bagażami![]()
agacior_ek pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
może potrzebujecie przewodnika i tłumacza?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 16 gości