Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Ale pięknie Ci czarnuch rośnie
Wielbłądzio pisze:Od dawna podglądam fotki
anulka111 pisze:przyjrzalam sie mince czarnego i ja sie go boje....rety jakie on ma spojrzenie wowwwwwwwwwwwww![]()
![]()
Gosiak104 pisze:Ciekawe co powie ksiądz, jak go wpuszczę w tym roku z kolędą
Gosiak104 pisze:Edit: natchniona zwierzeniami dziewczyn, ile ważą ich chłopaki, wpakowałam wczoraj Czinka na wagę pokojową (tą co jak u ewkaa napędzała mi stracha, że kot nie przybiera), pokazała 4,2. Ciekawa jestem jak jest na prawdę![]()
MariaD pisze:A na jednym ze zdjęć czarnucha wypatrzyłam pozę "susełek". Czym machałaś że się tak zainteresował?
MariaD pisze:I jak idą przygotowania do wystawy?
Mecia pisze:Fajne koteczki![]()
Mecia pisze:Patrzę na pierwsze zdjęcia, jakieś małe te Twoje czarne cudeńko, a jak zobaczyłam siedzącego na kolanach Czinka, to zdębiałam, jaki on wielki!
Mecia pisze:Kiedy w końcu będziecie na tej wystawie? Jak Was znajdę?
Gosiak104 pisze:Mecia pisze:Kiedy w końcu będziecie na tej wystawie? Jak Was znajdę?
Wystawa jest w ten weekend. Szukaj po kotachjak znajdziesz klatki, gdzie koło siebie będą siedziały MCO i Ufoczek Kicorka to to my właśnie
na priv wyślę Ci swój numer, więc jak coś to dzwoń zwyczajnie i się namierzymy
Mecia pisze:Gosiak104 pisze:Mecia pisze:Kiedy w końcu będziecie na tej wystawie? Jak Was znajdę?
Wystawa jest w ten weekend. Szukaj po kotachjak znajdziesz klatki, gdzie koło siebie będą siedziały MCO i Ufoczek Kicorka to to my właśnie
na priv wyślę Ci swój numer, więc jak coś to dzwoń zwyczajnie i się namierzymy
Znalazłam informacjęBędziecie tam przez dwa dni cały czas?
Gosiak104 pisze:Oczywiściez jakąś przerwą na kawę czy papierosa
ale to Tylko my, koty się nie załapią na te przerwy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości