Moderator: Estraven
Femka pisze:wszystkie koty na tle aktualnego wydania gazety codziennej z widoczną datą
Slonko_Łódź pisze:Widziałam farsz do kulebiaka- wszystkie koty wtedy były. Nawet Cykotę widziałam- też nienadgryziona..... O Aurelkę to można się nie martwić- nia ma takiego gara, żeby z Niej farsz zrobić![]()
![]()
A ciasto na kulebiak z Aurorą w środku rosłoby chyba w wannie
pixie65 pisze:Slonko_Łódź pisze:Widziałam farsz do kulebiaka- wszystkie koty wtedy były. Nawet Cykotę widziałam- też nienadgryziona..... O Aurelkę to można się nie martwić- nia ma takiego gara, żeby z Niej farsz zrobić![]()
![]()
A ciasto na kulebiak z Aurorą w środku rosłoby chyba w wannie
![]()
![]()
![]()
Jakoś mnie uspokoiłaś , Słonko....
Femka pisze:Oj, Pixie, ale naiwna jesteśPrzecież Słonko może być w zmowie z Ziemowitem
pixie65 pisze:Femka pisze:Oj, Pixie, ale naiwna jesteśPrzecież Słonko może być w zmowie z Ziemowitem
ot widzisz - nie pomyślałam...
![]()
![]()
No to wygląda na to, że kolejna INSPEKCJA nam się szykuje...
Femka pisze:pixie65 pisze:Femka pisze:Oj, Pixie, ale naiwna jesteśPrzecież Słonko może być w zmowie z Ziemowitem
ot widzisz - nie pomyślałam...
![]()
![]()
No to wygląda na to, że kolejna INSPEKCJA nam się szykuje...
normalnie urobione jesteśmy po łokcie

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
okładkowa to Sójeczkadedi pisze:Jak widzę Pannom już Miau nie wystarcza - one mają ambicje na okładki w popularnej prasie kociej
Gratulacje i mizianki dla okładkowej bohaterki i reszty stada
jak się nie ma zbyt tłustych albo zbyt chudych kotów to nie jest to takie trudneFemka pisze: nawet udało Ci się lśniącą sierść fotnąć![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:okładkowa to Sójeczkadedi pisze:Jak widzę Pannom już Miau nie wystarcza - one mają ambicje na okładki w popularnej prasie kociej
Gratulacje i mizianki dla okładkowej bohaterki i reszty stadaa raczej jej oczęta żółte
stadnie bardzo dziękujemy za miziankijak się nie ma zbyt tłustych albo zbyt chudych kotów to nie jest to takie trudneFemka pisze: nawet udało Ci się lśniącą sierść fotnąć![]()
a uczę się starannie, to się czasem uda
tak, to ta samakalair pisze:Czy to jest kicia z pierwszej strony wątku!!?? WOW!! Ale cudo!

zalezy od której strony oglądać Szczypiory - to "una aluzyja" będzie cieńsza lub grubszaFemka pisze: to jakaś aluzja cienka?
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], włóczka i 29 gości