Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Czaruś pojechał dzisiaj do swojego domku
mir.ka pisze:Witajcie w ten słoneczny dzionek![]()
![]()
![]()
![]()
Wczoraj po południu siedziałam przed telewizorem i oglądałam mecz z całym stadem małych kociaków na kolanach a tu telefon. Rodzina z Sosnowca była w schronisku z darami dla zwierzaków i poszukać małego kotka do adopcji, ale nie znaleźli i wolontariuszka z Kociej Chatki podała telefon do mnie. Porozmawiałam z nimi, przyjechali do mnie, bo mieszkają nie tak daleko, zapoznali się z Czarusiem i z pozostałymi kotami u mnie, obejrzałam fotki ich kociaków, które mieli w telefonach (już to świadczy co to za ludzie
), później pojechalismy do domku gdzie będzie mieszkał Czaruś, tylko ze swoją Dużą. Czaruś był trochę wystraszony, bo jednak 3 nowe osoby nim się interesowały, a on nie przyzwyczajony, ale później jak rozmawiałam to już się bawił. Czekam na wieści jak po pierwszej nocy w nowym domku.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Witajcie w ten słoneczny dzionek![]()
![]()
![]()
![]()
Wczoraj po południu siedziałam przed telewizorem i oglądałam mecz z całym stadem małych kociaków na kolanach a tu telefon. Rodzina z Sosnowca była w schronisku z darami dla zwierzaków i poszukać małego kotka do adopcji, ale nie znaleźli i wolontariuszka z Kociej Chatki podała telefon do mnie. Porozmawiałam z nimi, przyjechali do mnie, bo mieszkają nie tak daleko, zapoznali się z Czarusiem i z pozostałymi kotami u mnie, obejrzałam fotki ich kociaków, które mieli w telefonach (już to świadczy co to za ludzie
), później pojechalismy do domku gdzie będzie mieszkał Czaruś, tylko ze swoją Dużą. Czaruś był trochę wystraszony, bo jednak 3 nowe osoby nim się interesowały, a on nie przyzwyczajony, ale później jak rozmawiałam to już się bawił. Czekam na wieści jak po pierwszej nocy w nowym domku.
Cudowna wiadomosc
Napewno bedzie mu dobrze, a domowe koty jak go przyjely ?
Ja tez mam duzo zdjec moich kotow w telefonie, az wstyd sie przyznac tylko pare zdjec synow.
Ewa L. pisze:Super wiadomość![]()
![]()
![]()
![]()
Czekamy na wieści z domku.
klaudiafj pisze:Czyli Czaruś będzie na razie jedynakiem? Gdzie te kotki z telefonu są?
Ewa L. pisze:Nie dziwię się . U ciebie miał towarzystwo a tu nagle został sam.
Gosiagosia pisze:Trzymamy mocno kciuki zeby sie zaklimatyzowal i odstresowal. Najwazniejsze ze bedzie mial swoj domek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości