Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek i Elfi w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 17, 2016 21:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Powodzenia koteczku . :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt cze 17, 2016 21:11 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Ooo! Czarusiu niech Ci się wiedzie!! A powiedz coś o nowym domku?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt cze 17, 2016 21:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-3 kociaki do adopc

mir.ka pisze:Czaruś pojechał dzisiaj do swojego domku :D

Cudowna wiadomość! Bardzo się cieszę i życzę mu, by w nowym domku było mu jak w kocim raju!

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pt cze 17, 2016 22:09 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Czarusiu słoneczko nasze, żebyś był szczęśliwym kotkiem w nowym domku :201461 :201461 :201461
duży rośnij, brój dużym i zdrowy bądź :201461 :201461 :201461
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob cze 18, 2016 7:39 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Witajcie w ten słoneczny dzionek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wczoraj po południu siedziałam przed telewizorem i oglądałam mecz z całym stadem małych kociaków na kolanach a tu telefon. Rodzina z Sosnowca była w schronisku z darami dla zwierzaków i poszukać małego kotka do adopcji, ale nie znaleźli i wolontariuszka z Kociej Chatki podała telefon do mnie. Porozmawiałam z nimi, przyjechali do mnie, bo mieszkają nie tak daleko, zapoznali się z Czarusiem i z pozostałymi kotami u mnie :wink: , obejrzałam fotki ich kociaków, które mieli w telefonach (już to świadczy co to za ludzie :wink: ), później pojechalismy do domku gdzie będzie mieszkał Czaruś, tylko ze swoją Dużą. Czaruś był trochę wystraszony, bo jednak 3 nowe osoby nim się interesowały, a on nie przyzwyczajony, ale później jak rozmawiałam to już się bawił. Czekam na wieści jak po pierwszej nocy w nowym domku.
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob cze 18, 2016 9:01 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

mir.ka pisze:Witajcie w ten słoneczny dzionek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wczoraj po południu siedziałam przed telewizorem i oglądałam mecz z całym stadem małych kociaków na kolanach a tu telefon. Rodzina z Sosnowca była w schronisku z darami dla zwierzaków i poszukać małego kotka do adopcji, ale nie znaleźli i wolontariuszka z Kociej Chatki podała telefon do mnie. Porozmawiałam z nimi, przyjechali do mnie, bo mieszkają nie tak daleko, zapoznali się z Czarusiem i z pozostałymi kotami u mnie :wink: , obejrzałam fotki ich kociaków, które mieli w telefonach (już to świadczy co to za ludzie :wink: ), później pojechalismy do domku gdzie będzie mieszkał Czaruś, tylko ze swoją Dużą. Czaruś był trochę wystraszony, bo jednak 3 nowe osoby nim się interesowały, a on nie przyzwyczajony, ale później jak rozmawiałam to już się bawił. Czekam na wieści jak po pierwszej nocy w nowym domku.

Cudowna wiadomosc :1luvu:
Napewno bedzie mu dobrze, a domowe koty jak go przyjely ?
Ja tez mam duzo zdjec moich kotow w telefonie, az wstyd sie przyznac tylko pare zdjec synow. :roll:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob cze 18, 2016 9:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Super wiadomość :ok: :ok: :ok: :ok:
Czekamy na wieści z domku. :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob cze 18, 2016 9:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Czyli Czaruś będzie na razie jedynakiem? Gdzie te kotki z telefonu są? :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob cze 18, 2016 10:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:Witajcie w ten słoneczny dzionek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cudowna wiadomosc :1luvu:
Napewno bedzie mu dobrze, a domowe koty jak go przyjely ?
Ja tez mam duzo zdjec moich kotow w telefonie, az wstyd sie przyznac tylko pare zdjec synow. :roll:

koty są bardziej fotogeniczne :mrgreen:

te fotki to były kotki , która już nie zyje, umarła w wieku 17, ale jak widać nadal żyje w ich pamięci , i kocurka, który jest u rodziców, a Czaruś będzie mieszkał u córki, która poszła na swoje i jak na razie będzie jedynakiem
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob cze 18, 2016 10:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Ewa L. pisze:Super wiadomość :ok: :ok: :ok: :ok:
Czekamy na wieści z domku. :D

jak coś będe wiedzieć więcej to napiszę, na razie Czaruś jest dość zestresowany nową sytuacją :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 18, 2016 10:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

klaudiafj pisze:Czyli Czaruś będzie na razie jedynakiem? Gdzie te kotki z telefonu są? :)

z jednym może się spotka za jakiś czas bo mieszka niedaleko
namawiam jeszcze na drugiego kota, ale nie zawsze sytuacja pozwala , byle on miał dobrze to najważniejsze
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 18, 2016 10:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Nie dziwię się . U ciebie miał towarzystwo a tu nagle został sam.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob cze 18, 2016 10:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Trzymamy mocno kciuki zeby sie zaklimatyzowal i odstresowal. Najwazniejsze ze bedzie mial swoj domek :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob cze 18, 2016 10:42 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Ewa L. pisze:Nie dziwię się . U ciebie miał towarzystwo a tu nagle został sam.

nie ma z kim biegać i podgryzać, a miejsca tam ma dużo
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 18, 2016 10:44 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.16-2 kociaki do adopc

Gosiagosia pisze:Trzymamy mocno kciuki zeby sie zaklimatyzowal i odstresowal. Najwazniejsze ze bedzie mial swoj domek :1luvu:

nie spodziewałam się tego po nim , bo w domu u mnie był dość energiczny i odważny, ale trafił a odpowiednią osobę, to tylko trzeba dać mu czas na zaakceptowanie zmiany
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]