Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!UWAGA POZNAŃ!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2016 23:32 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Obawiam się, że nie znajdziesz. Nie zapomnij, że ja Twoje rejony znam, jak by coś było, to już ten wet byłby mój. Chociaż chwalą My Pet, na Lecha, czy też na TYsiąclecia. Jest jeszcze Pluto na Jagiellońskim, dla mnie dno, ale psiarze chwalą bardzo.
Szczerze - jak znasz tego weta, to się nie zastanawiaj i łap kontakt, bo jest najbliżej od Ciebie.

Moje bydlaczki też już od dawna śpią - Pietrucha przestał się drapać, Gutek tradycyjnie rano wyrzygał całe śniadanie, rozbabralam, antybiotyku nie znalazłam, za to było : trawa, jakiś mały patyczek, igliwie z choinki, no i - kłak. Ale podałam drugą porcje antybiotyku - dr Tomek odebrał telefon, w przeciwieństwie do tej lekarki z kliniki. Mycha nadal nie dała sobie podać odrobaka, ona jest wyjatkowo trudna. Gutkowi daję antybiotyk w jedzeniu - wpierw dwa - trzy kawałeczki, w tym jeden nafaszerowany. Jak zje - dopiero dostaje resztę. On nie gryzie tylko łyka. A Mycha wszystko żuje - tabletę wypluwa. Dziś próbowałam w maśle....mam wrażenie, że mnie wyśmiała..... :mrgreen:
Muszę zainwestować w szczypce.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro sty 20, 2016 0:40 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

....sprawdzałam ...te Kamionki tak blisko nie są wcale Izka.... :? jak zrobi się cieplej troche przejadę się tam na ,,wizytę przed adopcyjną,, :wink: :wink: :wink:
Obrazek

agamalaga

Od: Pt sie 21, 2015 8:52

Post » Śro sty 20, 2016 0:47 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...u Nas dziś w miare pokojowo.....
Lekka przyczajka Kiciuni...już myślałam że pacnie Klarcie....cichutko siedziałam na kanapie i czekałam.....ale o dziwo nic się nie wydarzyło :mrgreen:

Obrazek :kotek:

Obrazek

agamalaga

Post » Śro sty 20, 2016 0:53 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Aga - to JEST blisko. Autem ofc. Lecisz na Starołękę, górą, a nie na Katowicką, tylko przez Gołężycką, koło Wrigleya, wyjeżdżasz prawie koło mnie, (5 min), potem na Głuszynę, skręt na Daszewice i po kolejnych 10 min jesteś w Kamionkach. Tylko dokładny adres potrzebny, bo Kamionki takie trochę rozwleczone są. Ja tam czasem jeżdżę do Tesco, a po drodze - w Babkach - na grzyby. :mrgreen:
Ty kwiatki też lubisz - w Daszewicach jest fajne centrum ogrodnicze :D

izka53

Post » Śro sty 20, 2016 8:44 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

..kurde a mi mówili że na Katowicką mam wyjechać :? ... wpiszę sobie w nawigacje !!!! nie wiem czy Tobie mówiłam ,że pierwszy tydzień jak się tu przeprowadziłam to z pracy i do pracy jezdziłam z nawigacją bo nie mogłam trafić???będzie najmądrzej i najbezpieczniej Dla mnie....jak zrobie tak samo...bo czasami mogę znaleśc się nad morzem :wink: :mrgreen:
Obrazek

agamalaga

Post » Śro sty 20, 2016 8:46 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

nawigacja skieruje Cię na Katowicką. Bo to trasa szybkiego ruchu.

izka53

Post » Śro sty 20, 2016 10:05 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Kiciunia i Klarcia są do siebie naprawdę podobni :D
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob sty 23, 2016 0:42 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

....Kiciunia upodobał sobie wchodzenie pod pierzyne.....codziennie to samo......Na drzwiach do pokoju już zawiesiłam kartkę uwaga na kota..boje się że ktos mu usiądzie na głowe... 8O :?

Obrazek

agamalaga

Post » Sob sty 23, 2016 14:11 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Jaka słodzizna, o matulu :1luvu:

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Nie sty 24, 2016 12:09 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Ty$ka pisze:Jaka słodzizna, o matulu :1luvu:

.... słodzizna racja....to Pańci Synus :1luvu: .....niegrzeczny ale kochany.....jest duzym kotkiem takim dostojnym...ale wszystko znika gdy zaczyna udeptywać...wtedy robi się taki malutki....bezradny ...koteczek... :201461
Obrazek

agamalaga

Post » Nie sty 24, 2016 12:13 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...własnie wyczytałam na ,,jakimś,,wątku było nawet zdjęcie kota ze surowym skrzydełkiem kurczęcym...to taki przysmak koci???nigdy nie dawałam w takiej postaci mięsa...a co z kośćmi?? :?:
Obrazek

agamalaga

Post » Nie sty 24, 2016 13:06 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

to jedna z najbardziej wartościowych rzeczy w kocim menu. Koty jak najbardziej moga jeść kości drobiowe - ale wyłącznie SUROWE. Kości doskonale czyszczą ząbki, chrupanie zapobiega chorobom przyzębia i wzmacnia szczęki. Takie skrzydełko ma dużo więcej wartości niz kurzy cyc.

izka53

Post » Nie sty 24, 2016 14:18 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Niektóre wolą kacze skrzydełka.U mnie dorosłe nie chcą tego jeść, nie są przyzwyczajone, ale te, które miałam od małego wcinają aż miło.Dla Fredka nie było nic lepszego.Trochę to kłopotliwe, bo na przykład Fredek chował to...do pościeli ,żeby mu nikt nie zabrał.Chyba? :mrgreen:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie sty 24, 2016 17:00 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

....kurcze nikt mi nie powiedział :( myślałam że surowego nie dawać kotu domowemu :? wszystko najpierw parze we wrzątku...dopiero daje :oops: to dla scisłości...kupuje skrzydełko ,myje i daje ? nie wrzucać na wrzątek??? 8O
Obrazek

agamalaga

Post » Nie sty 24, 2016 17:00 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

ja nie myję.....

izka53

[poprzednia][następna]