sprawca jest doskonale znany

wyleguje się na dekoderze, bo tam ciepło jest... takie mam nerwy, że nawet nie wymówię tego imienia

i nie wiedzieć czemu, jakoś tego "sprawcy" dzisiaj w ogóle nie widzę w tym miejscu... hmmmmm
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Joanna KA pisze:
i nie wiedzieć czemu, jakoś tego "sprawcy" dzisiaj w ogóle nie widzę w tym miejscu... hmmmmm
atla pisze:a tak serio to serdecznie współczuję. sama jestem ciekawa czy naprawa w ogóle opłacalna...
Joanna KA pisze:atla pisze:a tak serio to serdecznie współczuję. sama jestem ciekawa czy naprawa w ogóle opłacalna...
no jak się okaże, że nieopłacalna, to normalnie ten "sprawca" ma przechlapane - śpi w budce wiklinowej, a nie ze mną pod kołderką
Joanna KA pisze:selene00 pisze:Wybaczaj i ciesz się, że to paw z przejedzenia, a nie choroby.![]()
raczej z przepicia![]()
![]()
gosiaa pisze:Potrzebne głosy w ankiecie KrakVet, w głosowaniu wewnętrznym miau zwyciężyła Fundacja KOT z Torunia, tymczasem w Krakvecie przegrywa, prosimy o głosy:
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14037
atla pisze:Joanna KA pisze:selene00 pisze:Wybaczaj i ciesz się, że to paw z przejedzenia, a nie choroby.![]()
raczej z przepicia![]()
![]()
no ładnie! kot haftuje z przepicia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, lucjan123 i 28 gości