Szura-najmysi mama pisze:A koty na tym święcie w szkole beda
Mowisz i masz![]()
W linku informacje o Kocim Swięcie w Łodzihttp://www.felispolonia.eu/public/sk2010_info.pdf
Oooooo, ekstra! Idziemy! Dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura-najmysi mama pisze:A koty na tym święcie w szkole beda
Mowisz i masz![]()
W linku informacje o Kocim Swięcie w Łodzihttp://www.felispolonia.eu/public/sk2010_info.pdf
Szura-najmysi mama pisze:Witaj Kasiu!
Co do pokazu kotów w Galerii.
Wybierz sie z chlopacami wcześniej. Tak ok, 12.00 .
Koty już wszystkie będa w klatkach, a zwiedzających nie powinno być jeszcze zbyt dużo. Potem jak ludzie wyjdą z kościołów sa nieprzebrane tłumy i trudo jest cokolwiek zobaczyć.
MaryLux pisze:Witam piąteczkowoMam problem: moje Kociarstwa zażądały prezentów z okazji Dnia Kota, a ja nie wiem, co im dać!
maciejowa pisze: Marceli w tym miesiącu będzie miał 6. Czy mam się niebawem spodziewać smrodku w kuwecie?
Szura-najmysi mama pisze:maciejowa pisze: Marceli w tym miesiącu będzie miał 6. Czy mam się niebawem spodziewać smrodku w kuwecie?
Możesz sie spodziewać, ale to wcale nie jest przesądzone! Często kocury jajeczne nie leją. Ale on nie będzie kocurem kryjącym wiec i tak będziesz musiała go wyciąć. Ja bym poczekała jeszcze z miesiąc, dwa. To, że mu sisusiak wychodzi to o niczym nie świadczy. Musi go też czasem umyć.Nie boli go to. Tym bardziej, że po kastracji też wychodzi czasem. Najczęściej jak kocur przyjmuje pozycje do mycia brzusia i podwozia od środka to siusiak wychodzi
.
A, jak bedzie czas na ciachanie to sama poczujesz. Tego zapaszku nie da się pomylić z niczym innym![]()
![]()
Szura-najmysi mama pisze:Ten rozanielony wzrok nie swiadczy chyba o dojrzewaniu. Wącha, zastanawia sie i cos tam myśli, pewnie też zapamiętuje.
Gdybyś miała kocicę, to taki odłot świadczył by o zainteresowaniu płcią przeciwną. Ale Łatek chłopak jest. Jego mocz pachnie jednak inaczej niż małego. Mały rozpoznaje to mój, to Łatka. On chyba czuje się bezpieczny i szczęśliwy, dlatego ma te odloty!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 36 gości