Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 02, 2011 17:42 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Nikt nie wie, póki nie spróbuje ... masz dobre podejście :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon sty 03, 2011 19:17 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Cukierek nauczył się wydzierać mi kawałki wędliny z ręki :mrgreen:
A teraz drzemie na moich kolanach z pełnym brzuszkiem :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon sty 03, 2011 19:18 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Jaaasne :twisted: będzie co napisać w ogłoszeniu :twisted:

alix76

Post » Pon sty 03, 2011 19:23 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Taak..... bawi się jedzonkiem, podrzuca zabawki na wysokość lampy, ucieka czasami jeszcze pod wannę....
A teraz siłuje się z Puszkiem, który próbuje się wydostać z jego łapek i zwiać :ryk:

joarkadia

Post » Pon sty 03, 2011 19:24 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Oj, chyba musimy dopracować ten tekst :twisted: ... a Puszek nie jest od niego większy??

alix76

Post » Pon sty 03, 2011 19:29 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Tak ze dwa i pół raza większy!!! :mrgreen:

joarkadia

Post » Pon sty 03, 2011 20:55 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

I Cukierek wygrał - Puszek z miauczeniem godnym zabijanego kota schował się pod wannę :ryk:

joarkadia

Post » Pon sty 03, 2011 21:02 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Ty zadzwoń do lecznicy i upewnij się, że gatunków nie pomylili :twisted: ... może to młoda puma??

alix76

Post » Pon sty 03, 2011 21:05 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Wielka Młoda Pantera Czarna Cukierek właśnie przygląda się w lusterku i zastanawia się co to za lew na niego spogląda :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Mina wspaniała :mrgreen: :mrgreen:
A Puszek nadal siedzi pod wanną - boi się tego kociaka :twisted: Ja za to mam ubaw nie z tej ziemi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Wto sty 04, 2011 7:00 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Śpieszę donieść o nowych wyczynach moich kochanych :1luvu: kociąt;
- Puszek coś chwycił do swojego pyszcza i i teraz próbuje przez wymioty się tego pozbyć - dobrze mu idzie :| Po niezbyt dobrym początku dnia, odmówił jedzenia, siedzi przy kaloryferze i się grzeje... Cukierek podszedł do niego, położył mu łapkę na łepku (a musiał ją zadrzeć :!: ) i zaczął wylizywać uszy :twisted: Puszek zamknął oczka i zaczął mruczeć 8O
- Garfildek obraził się na mnie, bo nie miał gdzie się ułożyć - jego miejsce zajął Cukierek. Całą noc spędził wygrzewając mi złamane niedawno kolano, co zaowocowało tym, że ledwo wstałam - bo budzikom śmierć!
- Ryś wieczorem objął w posiadanie okno, ale jak zobaczył, że wszystkie śpią na mnie zsunął się z parapetu tak, że trzy razy musiałam poprawiać wszystkie ręczniki na oknie. co ja poprawiłam, to on zwalał.... Kocia zabawa :lol:
- za to Cukierek..... Cukierek dał się złapać - bez większych trudności, zakroplić oczka, ułożył się na mojej szyi, zakopał w koc i tak zasnęliśmy :mrgreen: Co dziwniejsze po 4 godzinach obudziłam się a kociak nadal w tej samej pozycji (tylko jakby łapki bardziej mnie oplotły :D ). Teraz wyleguje się po zjedzeniu śniadanka, a od miski odgonił Rysia, który biedny jadł z mniejszej miseczki wspólnie z Garfildkiem

joarkadia

Post » Wto sty 04, 2011 8:26 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

Dopiero teraz :oops: do mnie dotarło, że masz samych facetów w domu. 8)
Następnym razem obstalujemy Ci jakąś dziewuszkę. :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sty 04, 2011 8:43 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

on już się stanowczo nadaje do adopcji.

czas na ogłoszenia.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto sty 04, 2011 8:47 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

No, w sobotę sesja zdjęciowa - a Aśka pewnie rozmyśla nad treścią ogłoszenia z uwzględnieniem powyższych opowieści :twisted:

alix76

Post » Wto sty 04, 2011 19:05 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

No, to tak ostrożnie z tą szczerością o Cukierku :mrgreen: bo się ktoś jeszcze przestraszy.... A tak szczerze, to skoro Cukierka wyprowadziłaś "na ludzi", to teraz czas - do ludzi :ok: Dziewczyny już Ci szykują jakąś nową kocią niespodziankę :wink: A tak szczerze, to mam nadzieję, że pierwsza adopcja pójdzie gładko. Powinno mieć tutaj zastosowanie szczęście nowicjusza :D

mrkevka

Od: Czw paź 28, 2010 18:23

Post » Wto sty 04, 2011 20:33 Re: Puszek, Garfild, Ryś, Rademenes i Cukierek - rudo biały dom

mrkevka pisze:No, to tak ostrożnie z tą szczerością o Cukierku :mrgreen: bo się ktoś jeszcze przestraszy.... A tak szczerze, to skoro Cukierka wyprowadziłaś "na ludzi", to teraz czas - do ludzi :ok: Dziewczyny już Ci szykują jakąś nową kocią niespodziankę :wink: A tak szczerze, to mam nadzieję, że pierwsza adopcja pójdzie gładko. Powinno mieć tutaj zastosowanie szczęście nowicjusza :D

Jak wiadomo głupi ma zawsze szczęście - to o mnie, nie o Cukierku :mrgreen:

joarkadia

[poprzednia][następna]