Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 19:39 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Kiedys w akademiku to musiala mnie albo sasiadka ratowac albo dzwonilam po mojego tamtego Ex i chowalam sie do lazienki az oni to zalawili. Teraz niestety musze sobie sama jakos radzic, ale mi serce doslownie wysiada. Najgorsze sa te wielkie ogrodowe, ktore nie maja pajeczyn, tylko sie w ziemie zakopuja. Gruby tulw i grube nogi i takie brzydkie i wstretne.

Akurat obserwuje jak Lilly zakopuje wode w misce a potem z niej pije. 8O Poplatalo jej sie?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto wrz 14, 2010 19:53 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Albo powiedz gnojkowi że przecież znasz jego żonę i chętnie sobie z nią porozmawiasz :D Albo po prostu powiedz jej - bez względu na to czy uwierzy czy nie to będzie mu robiła jazdy a jak będzie miał jazdy to da Ci spokój a nie zwolni, bo wtedy żona będzie miała dowód że na pewno się do Ciebie dowala.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto wrz 14, 2010 19:55 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

SecretFire pisze:Kiedys w akademiku to musiala mnie albo sasiadka ratowac albo dzwonilam po mojego tamtego Ex i chowalam sie do lazienki az oni to zalawili. Teraz niestety musze sobie sama jakos radzic, ale mi serce doslownie wysiada. Najgorsze sa te wielkie ogrodowe, ktore nie maja pajeczyn, tylko sie w ziemie zakopuja. Gruby tulw i grube nogi i takie brzydkie i wstretne.

Akurat obserwuje jak Lilly zakopuje wode w misce a potem z niej pije. 8O Poplatalo jej sie?

hehe moja też tak robi tylko z jedzeniem - to znaczy nie smakuje mi ale jestem na tyle głodna że jednak zjem jak nie ma nic innego ;) Ale następnym razem daj mi coś lepszego :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto wrz 14, 2010 20:25 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Ona wie, ze on ma wiecznie jakies kochanki. A ze ona stoi na kase, to nic nie robi. Taki typ czlowieka. Zobacze, jak bedzie w nastepnych dniach. Takiego czegos jeszcze nie przechodzilam. Ja nie raz nawet nie moglam w to uwiezyc, ze facet sie mogl we mnie zakochac a co dopiero takie cos.
Mialam raz takiego kumpla, ktory w nocy do moich drzwi zadzwonil w akademiku, pijany do dechy, i chcial wiecie co. Ja mu wtedy wyklad tez na ten temat, ze ma przyjaciolke itd. Jak im sie hormony rusza, to nic innego widocznie nie widza...

SecretFire

Post » Wto wrz 14, 2010 20:39 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Postrasz żonę że go złapiesz na dziecko i będzie musiał Ci alimenty płacić i niech go sobie ustawi ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto wrz 14, 2010 20:54 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Gibutek wypluj to! Od niego miec dziecko, to jak z diablem sie...

Ide spac i pomyslec dalej. Moze problem sam zginie.

SecretFire

Post » Wto wrz 14, 2010 21:00 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

SecretFire pisze:Gibutek wypluj to! Od niego miec dziecko, to jak z diablem sie...

Ide spac i pomyslec dalej. Moze problem sam zginie.

POSTRASZYĆ tylko skoro jej tak na kasie zależy - przecież nie napisałam żebyś z nim "prokreowała" ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro wrz 15, 2010 6:48 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Cześć Słonka!
Widzę Dorotko, że problem jest poważny :(
A żeby tego dziada pokręciło, żeby syfa jakiegoś złapał od kochanicy :twisted:
Takim to tylko między drzwi i framugę włożyć i trzasnąć z całej siły :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 15, 2010 7:44 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

:crying: :placz: Myslalam, ze problem sie do dzis rana jakos rozwiaze, ale jest jeszcze grorzej :-( Zaraz dzwonie do policji w Bochum, bo oni maja tam kobieta, ktora sie tym zajmuje. Sytuacja zrobila sie nie do wytrzymania. Jak tylko dzis przyszlam do pracy skakal kolo mnie jak nakrecony i mi komplimenty robil itd. Potem zaczal, ze chce ze mna przejazdzke na motorze zrobic -probna jazde. Powiedzialam nie i ze nikt mnie na motor nie wsadzi. Caly czas nalegal na to, ze pojade z nim. Potem zaczal dodawac, ze pojedziemy do takiego miasteczka, ktore jest otoczone lasem i jeziorami i kafejkami skrytymi. Bo on mi chce pokazac jaka dobra tam jest kawa i jeszcze lepsze ciasto, jak u babci / mamy. Znowu powiedzialam nie. On dajel i jeszcze bardziej natarczywie, to ja wcale z nim nie rozmawialam a on dalej i sie zbilzal do mnie, to ja znowu nie. Powiedzialam tez, ze ma przestac, bo sie czuje zle przy tym i ze nie chce. To on na to, ze mam mu powiedziec o ktorej godzinie mnie ma odebrac i mam mu moj adres podac. Musialam mu wydrukowac miedzy czasem pogode na caly tydzien niby na budowle a on wtedy, ze mam zobaczyc, bo w niedziele bedzie super pogoda i pojedziemy. Nie mam sie tak "stawiac", jak znowu powiedzialam nie. Do tego doszedl jeszcze tekst, ze do tego czasu jego przeziebienie juz minie i bedzie sie mogl mna dobrze zajac i mi nawet cukier do kawy przyniesc. A te ciasto jest takie ogromne i mam mu powiedziec jakie lubie, to on wszystko zalatwi. Ja znowu nie, on to samo dalej. Powiedzialam, ze biore torebke i odchodze, jak nie przestanie. On na to, ze mam sie do jutra zastanowic. Po paru minutach mnie ale znowu pyta, czy juz sie zastanowilam i bedziemy miec super niedziele. Caly czas tez podchodzil do mojego biurka i coraz blizej, jak wczoraj, co probowal mnie objac przy kopiarce i za reke zlapal i mi tak przejechal. Tak szybko nawet reagowac nie moglam, tylko odepchnac. Tyle razy co on wczoraj w biurze byl, to az nie normalne. Teraz go nie ma i nie wiem kiedy wroci, ale boje sie :-(
Boze drogi, w jakie tarapaty ja sie znowu wpakowalam i przede wszystkim w jaki sposob? Jakos nie rozumiem, ze akurat do mnie moze sie facet przyczepic tak, bo ja nie jestem nic specjalnego! :crying:

SecretFire

Post » Śro wrz 15, 2010 8:04 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

O żesz k...a! :twisted:
Dorotko, nie zwlekaj dłużej ani chwili, dzwoń na policję!
Pieprzony zboczeniec :evil: :evil: :evil:

Erin

Post » Śro wrz 15, 2010 8:09 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Siedzie tu i sobie poplakuje. Caly czas sie zastanawiam gdzie bylam moze za mila albo co ja zrobilam. Nie wiem. Kolega, do ktorego zadzwonilam mi przyzekl, ze jestem zawsze taka, jak mnie rodzice nauczyli i to szefowi jest wystarczajace i ze nie mam sobie zadnych wyzutow robic. Jest dla faceta to zaproszenie, jak ma sie duzy biust?
A ze na niego sie przez caly czas nie wydzieram, tylko normalna jestem, to chyba przeciesz musi byc. Czy mam sie na niego wydzierac?
Jak cos przeciwko niemu zrobie albo do mnie do mieszkania przyjedzie albo bede dalej mowic nie, to co zrobie? Wtedy nic innego nie bede mogla zrobic tylko sie zwolnic.

SecretFire

Post » Śro wrz 15, 2010 8:15 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Jak przyjdzie do mieszkania, wezwij policję.
Wiesz, bezrobocie jest straszne, ale praca w takich warunkach chyba jeszcze gorsza.
To już naprawdę podpada pod molestowanie :evil:
To nie jest w Niemczech karalne?

Erin

Post » Śro wrz 15, 2010 8:34 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Jak masz pecha to moze to byc wylozone jako "obrazanie" i to jest te tak zwane kawalerskie przestepstwo. Bardzo trudno jest takie cos udowodnic i czesto sprawy sa zatrzymane, bo ofiare nie ma zadnej szansy. Nasze sady tez nie sa takie super. Akurat ten odcinek prawa zostal pare lat temu, jak jeszcze studiowalam prawo, zreformowany. Ale moim zdaniem na gorsze.

SecretFire

Post » Śro wrz 15, 2010 8:39 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Kurczę, to jest po prostu koszmar :?
Ale zadzwoń do tej policajki i poradź się.

Erin

Post » Śro wrz 15, 2010 8:40 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly

Popieram wszystkie przedpiszczynie :evil:
Masz pełne podstawy by zacząć reagować :evil:
Czuje sie bezkarny ale jak zobaczy mundurowych to mu rura zmieknie - po prostu nie wierzy, że mogłabyś tak zrobić, widocznie jeszcze żadna mu nie odmówiła - idiotek i desperatek nie brakuje.
DZIAŁAJ :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]