Georg-inia pisze:kurczę, on naprawdę jest śliczny. Ale może nie pokazujcie całemu światu Bonowych migdałków i żołądka
ekhm, Ty się ciesz, że tylko na żołądku się zatrzymało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:kurczę, on naprawdę jest śliczny. Ale może nie pokazujcie całemu światu Bonowych migdałków i żołądka
Satyr77 pisze:Bono to straszny zazdrośnik, zaczął tłuc koty jak poświęcało mu się za mało uwagi. Teraz łazi za człowiekiem, wchodzi na kolana, daje się nosić na rękach byle tylko być z człowiekiem.
Georg-inia pisze:Satyr77 pisze:Bono to straszny zazdrośnik, zaczął tłuc koty jak poświęcało mu się za mało uwagi. Teraz łazi za człowiekiem, wchodzi na kolana, daje się nosić na rękach byle tylko być z człowiekiem.
no cóż, jak Ci Marta za mało czasu poświęca, to nie masz ochoty przywalić komuś z boku?
Satyr77 pisze:Bono w ramach uspokojenia nastroju i sytuacji między nim a Miśką, został zamknięty z nią w jednym pokoju. Wrażenia po pierwszej nocy ponownej półizolacji Bonuska JA CHCE SPAĆ. Ten kot nie dał mi spokojnie pospać, żeby ugniatał czy barankował, ale nie trzeba z wielkiej miłości pogryźć człowieka, najlepiej jak smacznie śpi i to prosto w ucho. A właściwie co to za spanie, kotem się zajmować. Jak rano został wypuszczony na moment to na krok mnie nie odstępował i tylko by się miział
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości