WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 01, 2014 21:32 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Neigh pisze: Sporządzanie alkoholu na własny użytek - JEST DOZWOLONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w tym kraju.

Na własny wolno. Niestety.
Ależ czujna moderacja, no, no....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob mar 01, 2014 21:34 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Neigh pisze: albo czas napisać oficjalną skargę do administracji forum.

A ja napiszę podziękowanie, bo - gdzie jeszcze na tym świecie ktoś tak się zatroszczy o moje morale, o moją trzeźwość i reputację. Odkąd skończyłam 18-latek (a było to daaaaaaawno temu) nikt tak się nade mną nie pochyli - a forum tak :?
Bez nadzoru i kontroli mogłabym się stoczyć i na starość popaść w nalewkolizm 8O
Dziękuję Ci forumie :ok:
A Zosik by się wstydziła - Zosik, ty Alu Caponie, Ty :roll:

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Sob mar 01, 2014 21:35 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

villemo5 pisze:Neigh a jest sens się tym przejmować? Szkoda nerwów. I tak tego nie zmienimy.

Czemu? Czemu nie zmienimy?Ja się nie przejmuję. Ja się oburzam. Przejmuję się losem kota.
Jakoś nie bardzo widzę się w roli jednostki z dzwonkiem na szyi wydającej co jakiś czas żałosne meeeeeeeeeee meeeeeeeeeee meeeeeeeeeee

Aaaaa że wlasną produkcję się wystawia na bazarek to już niezgodne. UUUUUUUU uuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu ( i jeszcze huuuuuuuuuu )
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob mar 01, 2014 21:37 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

A jak zrobie dzem na spirytusie wedlug przepisu to co:-)?

Nie nooo jak mawia Dalia "przejaja"

Zosik wystaw na bazarku "tajny produkt". Będzie jak w pewnej reklamie propagującej picie piwa bezalkoholowego + puszczanie oczka
Ostatnio edytowano Sob mar 01, 2014 23:47 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Sob mar 01, 2014 21:39 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Też nie możesz :D Z tym dżemem :) Ale niespodziankę można :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Sob mar 01, 2014 21:42 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Hmmmm.... chodzi mi o to, że mimo racji, "prawo" jest po drugiej stronie. .. Na donosicielstwo rady nie ma. Szkoda nerwów.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob mar 01, 2014 21:45 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

villemo5 pisze:Hmmmm.... chodzi mi o to, że mimo racji, "prawo" jest po drugiej stronie. .. Na donosicielstwo rady nie ma. Szkoda nerwów.

Donosicieli to od czasów wczesnej młodości ( rodzice wpoili.......) mam bardzo głeboko w miejscu, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę

Obrazek

Neigh

Post » Sob mar 01, 2014 21:45 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Neigh...ale wiesz kopanie z koniem bywa wykańczające.....zresztą donosicielstwo jest znacznie gorsze....i nie ważne, że zawsze było i będzie...trzeba tępić.

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

Post » Sob mar 01, 2014 21:48 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

villemo5 pisze:Neigh a jest sens się tym przejmować? Szkoda nerwów. I tak tego nie zmienimy.

Właśnie, że możemy zmienić.

Forum i moderacja nie stoi ponad przepisami i prawem.
Zaraz dojdziemy do paranoi - tak jak Neigh napisała, kto traktuje poważnie bezsensowne donosy ?
Przecież trzeba się znać na tym i owym jak się chce zabraniać tego i owego.

Więc na upartego - załóżmy iż nie będziemy sprzedawać niczego alkoholowego a odstąpimy cudowny napój za wylicytowane koszty przesyłki , może być ???

Kota się uratuje i ludziom się dobrze zrobi, a usłużnym donosicielom się pysia utrze.
Swoją drogą patrzy taki w lustro i co widzi, ciekawe.
Jezuuu - szok , jak nie stalker Amelki to konfident środowiskowy - no miód malina.
I nadal twierdzę , że moją nalewkę sprzedać mogę na legalu , podałam wersję lajt.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob mar 01, 2014 21:54 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

polecam !!! Na dole strony "gra w konfidenta " :
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Konfident
od dziś ma ulubiona.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Sob mar 01, 2014 21:55 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

ale jaja, że się tak enigmatycznie wyrażę :lol:
ciekawi mnie który to moderator zabłysnął empatią do donosiciela i pochylił się nad donosem (mam swoje typy :wink: )
co ciekawe bazarki z nalewkami hulają że hej i nikt ich nie zamyka, a tu wyartykułowane marzenie o produkcji nalewki generuje interwencję
przejaja :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob mar 01, 2014 21:57 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Zgodnie z zaleceniem Ja-sminy zawstydzę się, ale jeno na chwilę, bo ja mało wstydliwa jestem. ;)
Tajny produkt - to mi się podoba.
A Wy się domyślajcie, czy to książka, czy 10 jajek, czy zgniła pomarańcza... :smokin:

Edit: dalia - podpowiedź do zagadki: ..../....
Ostatnio edytowano Sob mar 01, 2014 22:36 przez Zosik, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob mar 01, 2014 22:00 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

[quote="Monika_Krk"][
I nadal twierdzę , że moją nalewkę sprzedać mogę na legalu

Monika, wyluzuj - ja pamiętam, że na bank dawno temu na bazarku wystawiano nalewki, bo sama jedną wylicytowałam od dziewczyny z Krakowa właśnie. Potem okazało się, że są problemy z wysyłką i przekazałam nalewkę do kolejnej licytacji (do dziś jestem niepocieszona :evil:, to była pigwówka ). Więc - można było i coś się zmieniło ??

Ja na bazarku szukam fajnych dziwactw - mam kolekcję kotów z Egiptu, chińską zawieszkę, różniste myszki, grafikę kota autorstwa Ser-niczka, a takoż fajne maskoty hand-made, w tym jamnika w kratkę i naklamkowego kota Stefana (robią furorę jako moje narzędzia pracy w gabinecie).

Ja-smina

Od: Nie maja 19, 2013 3:39

Post » Sob mar 01, 2014 22:03 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

zosik baaaaardzo trudna zagadka :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Sob mar 01, 2014 22:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Baaa Dalio !
Abrakadabra ale ja widzę wątki w których moderatorzy wrzepiają obrazki jak stąd do chicago i świetnie się bawią.
Ale tu ... tu nu nu. Nielzja.
Ale jaja !!!
Szok !
W moim podpisie nie mogę mieć ani cala więcej bo od razu kuku i ostrzeżenie, a wiadomo nie mam nic do innych - ale to boli jak jest się abnegatem.
I tak dalej i tak dalej ...
No ale teraz to naprawdę ktoś przegiął i to dosadnie .
Zosik - wyłaź z szafy !!! 8)
Ja od Ciebie kupię te nalewkę - znaczy za darmo chcę wiadomo -ino koszty przesyłki zapłacę !!! :ok:

Zosik - a podajże oficjalnie kto doniósł, masz możliwość ?
Co się będziemy czaić po kątach !

Monika_Krk

[poprzednia][następna]