Kosmici!!!!!
I zwykłe w takich razach pytanko: ILE kotków mieści się na zdjęciu???
(A Miruś równoważy ...hmm...nie jednego kotka...)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cairo pisze:Ja mam czarnego kota, ale też mam białego i ten biały jest dużo większy i grubszy, więc u mnie chyba się to równoważy.
Jakby ktoś nie widział u ewisska to wklejam jeszcze tutaj moją gromadkę wraz z Lalusiem Kotkinsem:
fenek_k pisze:cairo pisze:Ja mam czarnego kota, ale też mam białego i ten biały jest dużo większy i grubszy, więc u mnie chyba się to równoważy.
Jakby ktoś nie widział u ewisska to wklejam jeszcze tutaj moją gromadkę wraz z Lalusiem Kotkinsem:
Cairo powstrzymywalam sie z odpowiedzia ale po twoim zdjeciu juz nie moglam
straszna gromada
napewno zlowrozbna i trzeba teraz odczyniac uroki
tfu tfu za lewe ramie
tfu tfu za prawe ramie - w razie czego![]()
(...)
.
kotkins pisze:(...)
Zdaje się ,że takiego kociego idioty Kotkinsowo jeszcze nie miało...przy tym jest achwycająco pojętny: już przychodzi radośnie rano się uczesać, kocha budyń i wie ,że śniadanko serwują w kuchni (domaga się ) ale nadal je na parapecie sypialni.
(...)
Blekitny.Irys pisze:kotkins pisze:(...)
Zdaje się ,że takiego kociego idioty Kotkinsowo jeszcze nie miało...przy tym jest achwycająco pojętny: już przychodzi radośnie rano się uczesać, kocha budyń i wie ,że śniadanko serwują w kuchni (domaga się ) ale nadal je na parapecie sypialni.
(...)
Protestuję!
Laluś nie jest kocim idiotą - jest persę
floxanna pisze:Blekitny.Irys pisze:kotkins pisze:(...)
(...)
Protestuję!
Laluś nie jest kocim idiotą - jest persę
Od dziś nie mówię idiotom, że są idiotami — będę ich wyzywać od ludzkich persów (nie mylić z Persami)
kotkins pisze:A Floxanno...persy są...inne.
Kto ma ten wie.
I to nie jest tylko moje zdanie!
floxanna pisze:kotkins pisze:A Floxanno...persy są...inne.
Kto ma ten wie.
W sumie to obraza dla persów (choćby były inteligentne jak dziurawy kapeć) — zestawiać je z ludźmi. Pers wszak kot (choć nieco upośledzony), więc od człowieka lepszy.
Nabijam się trochę z persów, ale to głównie dla samego przekomarzania. I absolutnie nie neguję Waszych uczuć do nich.
alab108 pisze:floxanna pisze:kotkins pisze:A Floxanno...persy są...inne.
Kto ma ten wie.
W sumie to obraza dla persów (choćby były inteligentne jak dziurawy kapeć) — zestawiać je z ludźmi. Pers wszak kot (choć nieco upośledzony), więc od człowieka lepszy.
Nabijam się trochę z persów, ale to głównie dla samego przekomarzania. I absolutnie nie neguję Waszych uczuć do nich.
No spróbowałabyś negować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 362 gości