Jeśli pozwolisz, zaznaczę sobie wątek, bo codziennie go szukam

Trzymam mocno kciuki za kociego maluszka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Bądźmy dobrej myśli!![]()
Iwo, u którego lekarza leczysz malutkiego? W razie czego dobrze by było mieć namiary.
vip pisze:Witam, Iwonko.
Jeśli pozwolisz, zaznaczę sobie wątek, bo codziennie go szukam.
Trzymam mocno kciuki za kociego maluszka![]()
![]()
.
puszatek pisze:trzymaj się maluszku...![]()
iwoo1 pisze:wiiwii pisze:Bądźmy dobrej myśli!![]()
Iwo, u którego lekarza leczysz malutkiego? W razie czego dobrze by było mieć namiary.
Leczę kotka u dr. Pałys w Katowicach. Tylko trzeba sobie wyjaśnić, że nie każdego kotka da się wyratować, to zależy od organizmu kotka, stanu w jakim jest kocio, zaawansowania choroby i itd. Dlatego trzeba momentalnie reagować, kiedy pojawią się pierwsze symptomy, wtedy jest szansa.
agula76 pisze:Iwoo...dlatego pytam o te szczepienia bo...odczuwam potrzebe...musze cos ze soba zrobic...pomoc....nie wiem...w schronisku...kocia przystan...gdziekolwiek....ale chce pomagac....a mam w domu 2 kotki ....koleznaka mi nagadała ze musze myslec o nich ...bo moge cos przyniesc i je pozarazac...te kolezenskie poradya w sumie ona mi przyniosla Cekina , który jak złamal nóżke, to stwierdzila zeby go uspic przyniesie mi nastepnego bo kotka mama jest znów w ciąży:(:(brrrrr na szczescie powiedzialam jej co o niej mysle i sie obrazila
myslalam tez o byciu domem tymczasowym...ale to nie przejdzie:(:(:( mój mąż....przeciwnik zwierząt...to cud ze wywalczylam 2 koty:) ale jak nikt nie widzi glaska je.....zboczyłam troche z tematu...czyli powinnam byc spokojna o swoje dwa koty nawet jezeli bede miala kontakt ja z chorymi zwierzakami???
agula76 pisze:Iwoo....jak Ty sobie dajesz rade....tyle kociątek??? z jakiej dzielnicy Sosnowca jesteś??? pomaga Ci ktoś? ja tez Sosnowiec moze sie przydam na coś:)
agula76 pisze:super....w tym moge Ci pomóc ...tzn...zwierzakom tez...i nie dziękuj ....gdzie mam je zamieszczac ...tylko komputer? czy jakimis innymi drogami również???
agula76 pisze:na stronkach nie beda potrzebne jakies fotki??? czyli tak rodzeństwo najlepiej razem:) (5,5 miesiąca) ....a te trzy w jakim wieku , kolor , jakbys miala jakies fotki daj mi na maila edu.com@interia.pl
agula76 pisze:biedactwo:( smecte sobie zafunduj...pomaga ...i kuruj się...jak bys cos potrzebowała..nie wiem...podjechac gdzies z kotkami, a mąz by nie mógl, czy Ty bys nie mogla...mozesz na mnie liczyc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 146 gości