bulba pisze:Dzień dobry Karolka![]()
Miłego i cieplutkiego czwartku
wzajemnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Dzień dobry Karolka![]()
Miłego i cieplutkiego czwartku
kiche_wilczyca pisze:Ło matkoKarola, Ty to masz sny
Ja się co chwila przebudzałam i sprawdzałam która godzina i cieszyłam się ilością snu, jaka mi za każdym razem pozostawałaNie mniej kilkanaście takich przebudzeń w nocy doprowadziło w rezultacie końcowym do niewyspania
![]()
Karolek(ona) pisze:Ederlezi pisze:cześć Karolka i chłopakiw końcu wróciłam! od dziś zaczęłam biegać
zobaczymy, jak długo
co jadłaś w Mc? Ja, dla odmiany, nie przepadam za takim żarciem.
wygnali cie w końcu
do Mca to ja ide malemu frajde robic a nie sobie - on sobie zawsze bierze zestaw dla dzieci z nugetsami, frytki i cole do picia - a teraz zrobili jedna zabawke ale dali plastikowe pudelko i do srodka karty i naklejki jako taka promocja. Czyli nie wyrzucasz pudelka od zestawu tylko masz sniadaniowe.
Babcia mu funduje raz w miesiacu po wyplacie i jak jej starczy to i 2gi raz ale dopiero teraz jak cieplo jest, zima raczej nie chodzimy.
ja wole w lidlu kupic take 4 burgery o smaku kurczaka za 1,60 chyba, 4 kajzerki, dokladam plasty sera i za cene jednego chesseburgera mam 4
kalair pisze:Cześć...
Normalne koty masz..
kalair pisze:Norma, nie?
vailet pisze:
Witaj Karola i kocurkiZnalazłam ten gif,choć chciałam inny to musiałam kasować i szukałam czegoś aż znalazłam
shalom pisze:Jak koty nie chcą jeść to najlepiej to olaći zostawić je z tą niechcianą michą. Jak zobaczą że nie z tobą te numery to z głodu zjedzą
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:
Witaj Karola i kocurkiZnalazłam ten gif,choć chciałam inny to musiałam kasować i szukałam czegoś aż znalazłam
jakis przytyk do mojego wyglądu ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 104 gości