Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:Nie czytałam żadnej z tych które wymieniłaś
Moi ulubieni autorzy są z wyd. Fabryka Słów http://fabrykaslow.com.pl/autorzy.php?reset=1

Jeżeli nie szukasz literatury głębokiej, krzepiącej ducha i wskazującej właściwe postawy moralne; jeżeli nie pragniesz rozkoszować się pięknem ojczystej mowy i elegancją literackiej frazy; jeżeli nie oburza Cię rozpusta i zdziczenie obyczajów we współczesnym świecie, a wszelka wulgarność i hołdowanie niskim instynktom nie przyprawia o mdłości, a zwłaszcza jeżeli nie brak Ci poczucia humoru - koniecznie sięgnij po tę książkę.

Gibutkowa pisze:"Chatę za wsią" mamKsiążka należała do mojej baci, potem do mamy, a potem do mnie - cuuudnie pachnie starym papierem, to tym bardziej gratka dla takiego książkofila jak ja

Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:"Chatę za wsią" mamKsiążka należała do mojej baci, potem do mamy, a potem do mnie - cuuudnie pachnie starym papierem, to tym bardziej gratka dla takiego książkofila jak ja
A przeczytałaś chociaż?

Macie piekne sposoby na polepszenie humoru. Czytac tez uwielbiam, chociaz teraz tylko ksiazki dietetyczne i taka jedna w stylu "pusc i zacznij zyc". Ale odkad jestem tu, siedze po prostu i slucham natury. Las tak pieknie spiewa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MB&Ofelia, zuzia115 i 21 gości