kasia essen pisze:aamms jestes pewna ze rujka u Misi sie skonczyła,,,? :roll:
Raczej tak, (byłam u aamms w sobotę i głaskałam persicę) ale teraz, wskutek Misiowej "terapii" Misia sądzi pewnie, że jest w ciąży... :roll:
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia essen pisze:poczekajmy tak z tydzien dwa,jak misia nie ulegnie zmianie to pewnie jej tak juz zostaniebardzo ale to bardzo jej tego zycze,,
faktycznie moze ona taka spokojna i dumna bo mysli ze zostanie mamusia? :roll: to sie rozczaruje
kasia essen pisze:8) jakby co to bedziesz sprawce jej dobrego humoru o przysługe co pewien czas prosiłaa kiwi weznie go ze soba jako niezbednik wyposazenia Misi
aamms pisze:kasia essen pisze:8) jakby co to bedziesz sprawce jej dobrego humoru o przysługe co pewien czas prosiłaa kiwi weznie go ze soba jako niezbednik wyposazenia Misi
Nic z tego.. Miśka idzie niedługo na ciachnięcie.. A Miś zostaje u mnie w charakterze kociego terapeuty.. W końcu to nie pierwsze jego osiągnięcie.. Pomagał też przy Suffce.. Chociaż tam
ta pomoc nie była tak efektowna jak przy Misi..
kasia essen pisze:aamms pisze:kasia essen pisze:8) jakby co to bedziesz sprawce jej dobrego humoru o przysługe co pewien czas prosiłaa kiwi weznie go ze soba jako niezbednik wyposazenia Misi
Nic z tego.. Miśka idzie niedługo na ciachnięcie.. A Miś zostaje u mnie w charakterze kociego terapeuty.. W końcu to nie pierwsze jego osiągnięcie.. Pomagał też przy Suffce.. Chociaż tam
ta pomoc nie była tak efektowna jak przy Misi..
no wiesz,,,cwiczenie czyni mistrza
aamms pisze:N
A Misia już całkiem niefukająca i robi się nawet przytulankowa..jeszcze troszkę protestuje przy całowaniu futrzanego łepka ale myślę, że niedługo i to jej przejdzie..
![]()
Ais pisze:aamms pisze:N
A Misia już całkiem niefukająca i robi się nawet przytulankowa..jeszcze troszkę protestuje przy całowaniu futrzanego łepka ale myślę, że niedługo i to jej przejdzie..
![]()
no Misia Misia sama nie wiedziałaś co z ciebie wyrośnie
jeszcze protestuje pewnie dlatego, że nie wierzy że ona tak potrafi na spokojnie
aamms pisze:
Zobaczymy jak będzie po sterylce.. Będę miała duużo czasu na głaskanie i mizianki..
Ais pisze:aamms pisze:
Zobaczymy jak będzie po sterylce.. Będę miała duużo czasu na głaskanie i mizianki..
a co, bierzesz zwolnienie lekarskie na posterylkowe dziecko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 27 gości