Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Witam klubowiczki!Ewaw, urlop nad Bugiem...pachnie sielanka!!!!! Oj, to sie z Rudim wybyczycie!!!
ewaw pisze: A tak by the way - nowy to będzie on czy ona i jakiej rasy??? I kiedy przybędzie??? Ach, dokacanie się to taka przyjemna rzeczSzkoda, że ja już nie mogę
![]()
(...) : Oczywiście przy okazji parę razy wbił swoje zębiska w moją rękę i pozostawił stosowne ślady
ewaw pisze:Dziś rano Rudi o mało nie wlazł do wanny. Tak się przymierzał, gramolił, już prawie był w środku, ale go powstrzymałam. Jak wlezie do wanny pod moją nieobecność, to będzie tam siedział pół dnia, bo sam na pewno nie wyjdzie.
ewaw pisze:A jak on się pcha do wyjścia z domu!
(...)... No szkoda mi go, większość życia spędził na wolności, a tu go w bloku zamknęli.
ewaw pisze:Od 26 lipca mam urlop przez 2 tygodnie, jadę na działkę nad Bug. Mamy tam domek. Stwierdziłam, że Rudi pojedzie ze mną,?
jerzykowka pisze:Trzymam gorace kciuki za dokocenie u Nelly (a moze wezmiesz jednego z moich tymczasowW ostatni weekend trafily do mnie 2 koteczki i w ten sposob po raz pierwszy stalam sie DT. I mieszkam teraz z 7 kotkami i psina
...).
!!!
Nelly pisze:ewaw pisze: A tak by the way - nowy to będzie on czy ona i jakiej rasy??? I kiedy przybędzie??? Ach, dokacanie się to taka przyjemna rzeczSzkoda, że ja już nie mogę
![]()
To będzie on (mam słabość do kocurków), Maine Coon - rudy
, a przybędzie na przełomie września/pażdziernika. Założę wątek moim chłopcom, to wam pokaże go, okruszek słodki
![]()
Nelly pisze:ewaw pisze:Dziś rano Rudi o mało nie wlazł do wanny. Tak się przymierzał, gramolił, już prawie był w środku, ale go powstrzymałam. Jak wlezie do wanny pod moją nieobecność, to będzie tam siedział pół dnia, bo sam na pewno nie wyjdzie.
Biedny, tak by chciał wszystko - jak to kot - a tu nie można tego, nie można tamtego. Kochana biedna kicia.
Nelly pisze:ewaw pisze:A jak on się pcha do wyjścia z domu!
(...)... No szkoda mi go, większość życia spędził na wolności, a tu go w bloku zamknęli.
Przyzwyczai się, z czasem. Miejmy nadzieję. Faktycznie biedulek nie wie, za co go zamknęli
ewaw pisze:Od 26 lipca mam urlop przez 2 tygodnie, jadę na działkę nad Bug. Mamy tam domek. Stwierdziłam, że Rudi pojedzie ze mną,?
Super. Rudi! Jedziesz na wakacje!!! A on już wie?
No, tak zupełnie bez choć jednego kota dwa tygodnie, to ciężko![]()
Tylko, po powrocie będzie mu smutno, że znowu go zamknęli.
ewaw pisze:[ A kiedy się urodził???
pisiokot pisze:Jak wyszedł z kuchni i zostawił to Rudi uznał, że to porcja dla niego i spałaszował, a co się ma marnować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości