Z niej jest takie rozkoszne głupiątko, najchętniej bym ją wycałowała, ale jeszcze bardziej by ją to zestresowało

Własnie cos mi koleżanka mówiła o Hokkaido, że milsze w obsludze. Trzeba będzie wypróbować.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Stella najlepiej potrafi przygrzać nad ranem jak wskakuje połasić się do łóżka. Wtedy trzaska w twarz z całym impetem i jeszcze sobie radosnie mruczy. Naprawdę umie przydzwonić konkretnie. Że też sama nie dostanie od tego wstrząsu mózgu
Aia pisze:Pamiętam kota, Tiko Mu było, co bódł baranki, jakby walił na wprost głową w mur. Zasadzała się i łup, głowa przyklejona do nogi człowieka, 2 sekundy bezruchu albo jak człowiek pomógł to wtedy prześlizgiwał łepetyną w bok, kończąc baranka
KatS pisze:Ja niestety jestem okropnie pedantyczna. Już i tak mocno wyluzowałam i np. opanowałam potrzebę, żeby wszystko było symetryczne i nie przesuwam rzeczy o milimetry, bo mi sie symetria nie zgadza (a było i tak niestety)... ale jak mam cos porozkładane po domu to mnie to uwiera w myslach i nie umiem się na niczym skupić dopóki nie uporządkuję. Może to dlatego, że w głowie mam zwykle chaos i myslę o kilku rzeczach na raz, to chociaż otoczenie lubię sobie zorganizować
Emee pisze:Mam podobnie. Uwielbiam symetrię, porządek, kiedy książki są poukładane od największej do najmniejszej, uwielbiam zdjęciach torów, kiedy zbiegają się w jeden punktAle jakoś nauczyłam się nie walczyć jakoś agresywnie z otoczeniem, jak Ty
I to chyba też przyczyna tego, że w głowie mam głośno, chaotycznie i nieporządnie.
I u kogoś też mi nie przeszkadza, ale JA muszę mieć w miarę porządnie
KatS pisze:Patison generalnie ma mało smaku, tak jak wszelkie cukinie i inne, nasiaka tym co mu się poda. Choć lekki posmak jest i bardzo mi pasuje
Aia pisze:Nigdy nie miałam zwierząt tulących się do siebie, ale jestem pewna, że w przyszłości będę do tego dożyć, bo to widok 1 na milion
Aia pisze:Koooochane![]()
Nigdy nie miałam zwierząt tulących się do siebie, ale jestem pewna, że w przyszłości będę do tego dożyć, bo to widok 1 na milion![]()
Emee pisze:Stella jaka kochana, widziała, że krzywda się Ciri stała i trzeba dziewczynę ogarnąć. Kochana
Emee pisze:Czyli bardzo fajny smak
barbarados pisze:No własnie . Może od tego barankowania im się tak myślenie zawiesza ?![]()
U mnie panowie tłuką łbami , jakby im rogi rossły . Panie delikatniejsze .
KatS pisze:Emee pisze:Czyli bardzo fajny smak
Dla mnie bomba! Ja lubię tkaie nie za intensywne smaki, przy tym delikatne że tak powiem w konsystencji
KatS pisze:Nigdy nie jadłam, ale brzmi ciekawie. Zielone pomidory w ogóle brzmią nieźle
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 88 gości