Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:My też życzymy...a Amelka imprezuje!!!
Szcześliwego i Kociego 2013!
Bolkowa pisze:Wisałam kolejną książkę na listę do wypożyczenia i przeczytania. Tylko,żeby w którejś bibliotece była! Powinnam w księgarni pracować, na zapleczu oczywiście, żeby mi nikt w czytaniu nie przeszkadzał
Aniada pisze:kotkins pisze:My też życzymy...a Amelka imprezuje!!!
Szcześliwego i Kociego 2013!
Cudności Amelka! Ewidentnie sfochowana, że jej ktoś zdjęcia w takiej chwili cyka.![]()
Za pozdrowienia dziękujemy. W wolnej chwili dodam cosik na blogu kocim, ale to - jak rzekłam - w wolnej chwili. Jestem już bowiem w domku tymczasowym i jutro zgarniam zdeptane przez koty kości do pracy.
Póki co, BARDZO GORĄCO polecam Wam film i książkę, które ostatnio opisałam na blogu książkowym. Dużo czytaczy tu zagląda, więc pozwolę sobie rozreklamować. Książka podobałaby się Hańce (tak sobie myślę), może Kotkinsowi i Bolkowej.
Rok Czytelniczy uważam za oficjalnie otwarty i po raz drugi podejmuję wyzwanie: 52 książki w ciągu roku, przeczytane dla absolutnej rozrywki i przyjemności.
W 2012 się nie udało. Bilans wyniósł 43 pozycje przeczytane dla przyjemności i kilkanaście lektur oraz podręczników, których nie liczę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 40 gości