Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Weihaiwej pisze:My juz wyleczyliśmy nasz "prezent", mam nadziejęA u Cookiego dopiero w czwartek coś zauważyłam. Żeby szybciej zacząć leczyć i nie stresować kota, nie robiłam zeskrobiny. W miarę mam zaufanie do weta, choć... jak pies miał problemy skórne, nigdy nie robiłam nic na oślep.
Tak sobie teraz myślę, że trzeba było zeskrobinę pobrać, to w razie czego byłoby wiadomo, co robić dalejBo Imaverol działa chyba tylko na microsporum canis? I pewnie ta szczepionka też tylko na jakiś gatunek grzyba. Sunshine, a Wy też hodujecie pieczarki
?
Jak Wam minęła noc? U nas spokojnie, bo baby w łazience
sliver_87 pisze:Biedne Ciasteczko. Oby to szybko Wam poszło. Ja juz też nie wiem ile tych kciuków za wszystkich trzymam
shalom pisze:Konanek też ma tą fałdęlubię go łapać za nią
ale to prawda z tą szybkością i skocznością, on jest jak torpeda, na zakrętach tylko nie wyrabia bo wszędzie panele, a skoczyć z miejsca potrafi bardzo wysoko. Natomiast Frejka tego nie ma, ma twardy okrąglutki brzunio, takie kobiece kształty
i ona jak gdzieś wskakuje to się najpierw zastanawia chwilę, odmierza a potem próbuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Gosiagosia, Hana, Lifter i 31 gości