AYO słoneczko z Gdańska do Będzina to przez całą Polskę, ale jesteś nieustająco zaproszona - nawet cie przenocuję
Znamiona już wycinane miałam, a dodatkowo na prześwietleniu płuc mi dwa, albo trzy lata temu opisali, że mam ziarniniaka w płucach (potem się okazało że tylko zrost), a w zeszłym roku przeżywałam diagnostykę kręgosłupa, gdzie też podejrzenie było...Rezonanse, tomografie wielokrotnie robione, bo nie było pewności... Swoją drogą to od tego paskudztw pierwsze przerzuty do kręgosłupa podobno są... Ja po prostu mam takie atrakcje od jakiegoś czasu co chwilę.

Oświadczam stanowczo tym na górze, że już jestem usatysfakcjonowana jeśli chodzi o takie rozrywki, i to nawet z nawiązką i poproszę już o święty spokój.

Jutro się wybieram do lekarza ogólnego, gdyż boli mnie biodro, oraz mam promieniujący wzdłóż nogi ból który mnie momentami do łez doprowadza, tak mnie boli, że chodzić nie mogę. Przy endometriozie jest możliwe, że mam stan zapalny miednicy, ale oczywiście od lekarzy w szpitalu doprosić się czegokolwiek na ten ból nie sposób.