Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 20, 2009 22:01 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Pożegnanie Małej Mi...

Witam :D i zapisuję sobie. Miałam jakieś problemy ze stroną albo z kompem, nie docierały żadne powiadomienia o odpowiedziach na wątkach :evil: . Mam nadzieję, że się więcej nie powtórzy coś takiego.

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Pon wrz 21, 2009 9:25 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Pożegnanie Małej Mi...

Duża odkryła prawdę, znaczy Duży mnie wydał
Powiedział Dużej, że to zupełnie inaczej wygląda, to nie Cosiek mnie gania a ja Cośka zaczepiam, skarżypyta :x .

Duża się zdenerwowała i pogniewała na mnie, powiedziała, że po mnie to się tego nie spodziewała i że jest jaj bardzo przykro, że tak nisko upadłem i dołączyłem do reszty bandziorów w naszym domu :oops: .
Wszystko przez to, że podczas wczorajszej nieobecności Dużych pobiliśmy Cośka, tak bardzo, że ten boi się własnego cienia, nie ma połowy futra, zostało w przedpokoju na podłodze i bardzo boli go bok i łapka.
Duża zachowuje się jakby nas nie było, próbowałem dziś rano wejść jej na kolana a ona wstała i poszła głaskać Cośka, jak tylko, któreś z nas próbuje podejść do Dużej, to ona odchodzi i udaje, ze nas nie widzi, dziś rano nawet nam dzień dobry nie powiedziała :crying:

Ptachu odrzucony
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon wrz 21, 2009 9:38 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Pożegnanie Małej Mi...

Ptachu ... ja myślę, że musisz przeprosić Cośka :oops:
Tylko wiesz, tak, żeby Duża widziała ...

Gagat doradzający
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon wrz 21, 2009 9:39 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Pożegnanie Małej Mi...

Ptachu! 8O
Musicie przeprosić Cośka czym prędzej!
Ł.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Śro wrz 23, 2009 8:05 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Pożegnanie Małej Mi...

Ptachu koniecznie przeproście Cosia i zacznijcie się z nim bawić ale tak żeby to Duzi zobaczyli i docenili! :ok:
Ch. Ł.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro wrz 23, 2009 10:45 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Pożegnanie Małej Mi...

Witaj Ptachu :lol: Zaznaczyłam sobie Twój wąteczek. Pozdrawiam Cię cieplutko :1luvu:
Oliwunia

To ja :lol:

Obrazek

Kliknij miniaturkę

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro wrz 23, 2009 17:26 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Pożegnanie Małej Mi...

8O
Cześć Oliwka,
Wyglądasz zupełnie tak samo jak nasza tymczasowa Majeczka, tyle, że ona ma dopiero 4 miesiące.

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pt wrz 25, 2009 10:21 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Pożegnanie Małej Mi...

Dziś się ukrywamy,
Duża jest wściekła na Dużego i wolimy się nie rzucać w oczy.
Jakiś trojan wczoraj pokazał jej środkowy palec :twisted: , a dziś Duży naprawiając komputer zobaczył komunikat i twierdził, że to od systemu, Duża prosiła, aby nie robił tego, co tam jest napisane, bo to od wirusa, ale Duży wie lepiej :roll:
Odinastalował antywira i system zaginął, Duża się wściekła :evil: 80 stron jej pracy końcowej tam było, zaczęła o sobie mówić wdówka :strach:

Ptachu schowany pod łóżkiem

iwcia

Post » Pt wrz 25, 2009 11:03 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Wesoła wdówka ;)

Teraz już rozumiem zmianę tytułu wątka :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt wrz 25, 2009 11:06 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Pożegnanie Małej Mi...

iwcia pisze:Dziś się ukrywamy,
Duża jest wściekła na Dużego i wolimy się nie rzucać w oczy.
Jakiś trojan wczoraj pokazał jej środkowy palec :twisted: , a dziś Duży naprawiając komputer zobaczył komunikat i twierdził, że to od systemu, Duża prosiła, aby nie robił tego, co tam jest napisane, bo to od wirusa, ale Duży wie lepiej :roll:
Odinastalował antywira i system zaginął, Duża się wściekła :evil: 80 stron jej pracy końcowej tam było, zaczęła o sobie mówić wdówka :strach:

Ptachu schowany pod łóżkiem

:strach:

Okurkawodna...
Ale sie dzieje...
Kciuki trzymam!

Ptachu, dostales juz serwete itp. od mojej Duzej?

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie wrz 27, 2009 18:02 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Pożegnanie Małej Mi...

Ptachuniu, u nas też Duży zawsze wie lepiej. Oni tak już mają. Ty jesteś bardzo podobny do naszego Pancusia. Pancuś jest wielgachny. Nie gruby, tylko taaaaki wielki, mówię Ci.

Wiesz co? My się lubimy ganiać i polować na ogonki. Całą czwórką dotychczas ładnie się bawiliśmy, ale od niedawna jest z nami Lili. Lili jest malusieńka i nie urośnie. Ona jest starsza od nas. Wyobraź sobie - ona nas zaczepia i chce się bawić. Ale jak tylko któreś z nas odpowie na jej zaczepki i zaczyna ją gonić, to Lili okropnie skrzeczy po pomoc do Dużych. A my musimy wysłuchiwać, że dokuczamy słabszemu maleństwu
:cry:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon wrz 28, 2009 10:38 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Ptachu nie domaga.

Duży przeżył, praca Dużej jest w całości.
Wczoraj przez chwilę mieliśmy obcą w łazience.
Była identyczna jak moja najlepsza koleżanka Sysunia 8O .
Pojechała do nowego domu zamiast Zośki, która chwilowo nie może iść do adopcji.
Dziś Duża nas głodzi, nie dała nam śniadania i pozabierała wszystkie miseczki z jedzeniem zostawiła tylko wodę.
Po pracy chce mnie zaciągnąć do naszej doc, od sobotniego wieczora co zjem to wymiotuje, dziś nie miałem siły przyjść na śniadanie, wolałem poleżeć.

Ptachu nie domagający

iwcia

Post » Pon wrz 28, 2009 10:56 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Ptachu nie domaga.

Ptachu, ty się nie wygłupiaj. Zdrowiej!
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon wrz 28, 2009 10:59 Re: Ptachu2, los jest okrutny... Ptachu nie domaga.

Oj, Ptachu, wiem jak się czujesz ... 2 tygodnie temu miałem to samo - wymiotowałem a Duża strasznie się martwiła i no i zabrała do veta ... byliśmy z bratem kilka dni na diecie :roll: i chodzilismy do veta, ale już jest dobrze. Mam nadzieję, że i Tobie się wkrótce poprawi.
Bandido wspóczujący, CDT

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia][następna]