P.S nie mogłam jej zatrzymać......

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
goodfriend pisze:Z tego wszystkiego zapomniałam napisać... Rambo w nocy ma ciekawe zajęcie... Próbuje się wspinać po rurach... Niewiem co to oznacza ale skrzypi pazurami po tych rurach przeokropnie... Dobrze to czy raczej źle???
goodfriend pisze:Z tego wszystkiego zapomniałam napisać... Rambo w nocy ma ciekawe zajęcie... Próbuje się wspinać po rurach... Niewiem co to oznacza ale skrzypi pazurami po tych rurach przeokropnie... Dobrze to czy raczej źle???
Dorota pisze:goodfriend pisze:Z tego wszystkiego zapomniałam napisać... Rambo w nocy ma ciekawe zajęcie... Próbuje się wspinać po rurach... Niewiem co to oznacza ale skrzypi pazurami po tych rurach przeokropnie... Dobrze to czy raczej źle???
A co w tym zlego?![]()
M.
Cameo pisze:Same znajome nicki widzęna początku myślałam że to wątek Kasieńki
gdyby nie ten tytuł
Dorota pisze:Taniec na rurze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Lifter, Majestic-12 [Bot], Martini1989, puszatek i 39 gości