Lesio...Malutki.cz.II-Koki (*) Dino (*) ;(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 19, 2009 22:26

Izabela pisze:
Magda Baćkowska pisze:identyczna wieża stoi u mnie w kuchni i też już nie gra :evil:
Zostala zwalona z parapetu przez rudzielca i za drugim zwaleniem przestała działać...
ROBERT fajny gość 8) -tylko dlaczego sam korpusik?? a na czym bombkę zawiesić? :twisted:
Lesio dresiarz rzuca mięsem..no nieźle się dzieje :ryk: :ryk: :ryk:

:lol: :lol: :lol:
Noooo jest sam korpusik :lol: gdyby bylo dyndadelko pewnie Lesio juz by na nim wisial :lol: :lol: :lol:
Mam rowniez damski korpusik JOLKA :lol:
Byc moze w grudniu wystroje Jolke w swiecidelka a ze biust ma wiekszy ode mnie to i bombki beda mogly dyndac :twisted:

Jolkę może by tak na wielkanoc ubrać w ...jajka?? :roll:
Obrazek***

Magic.b

Od: Sob lip 19, 2008 17:37

Post » Pon sty 19, 2009 23:43

Magda Baćkowska pisze:
Izabela pisze:
Magda Baćkowska pisze:identyczna wieża stoi u mnie w kuchni i też już nie gra :evil:
Zostala zwalona z parapetu przez rudzielca i za drugim zwaleniem przestała działać...
ROBERT fajny gość 8) -tylko dlaczego sam korpusik?? a na czym bombkę zawiesić? :twisted:
Lesio dresiarz rzuca mięsem..no nieźle się dzieje :ryk: :ryk: :ryk:

:lol: :lol: :lol:
Noooo jest sam korpusik :lol: gdyby bylo dyndadelko pewnie Lesio juz by na nim wisial :lol: :lol: :lol:
Mam rowniez damski korpusik JOLKA :lol:
Byc moze w grudniu wystroje Jolke w swiecidelka a ze biust ma wiekszy ode mnie to i bombki beda mogly dyndac :twisted:

Jolkę może by tak na wielkanoc ubrać w ...jajka?? :roll:

:ryk: :ryk: no wlasnie tak dla odmiany w jajka :lol:

filmik bobma :lol: najlepsze jak mu sie miesko na drzwi przykleilo :lol: :lol:

fotki tez! cmoki dla pierwszego synka w cudny nosek i dla drugiego w kochany brzusio oczywiscie :D
Robert tez niczego sobie-fajnie za choinke robi,Iza postaw Jolke do pary z jajkami na wielkanoc i bedzie dobrze :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Wto sty 20, 2009 21:39

To ja sobie ponarzekam na Edzia tym razem :roll:
Co ja mam z tym kotem to przechodzi ludzkie pojecie.

Ale zaczne od poczatku.
Edzio przywedrowal do mnie niecale dwa lata temu jako koci osesek. Skad? Wiadomo z Ciapkowa.
Przyniesiony w kartonie wraz z rodzenstwem, ktore nie bylo takie gapowate jak on i zajadalo z miseczki koncertowo.
Wzielam to to male, rozdete, niejedzace.
Przez miesiac uczylam go jesc :roll:
On nie jadl, rzucal sie na miske i wszystko ciumkal. Ciumkal i mialkolil, ze sie nie najada bo jak mial sie najesc skoro wszytko przez zeby przepuszczal?
W koncu po wielu trudach zaskoczyl do czego ma zeby i zaczal normalnie jesc.
Od zawsze byl maminsynkiem. Chodzil za mna krok w krok i tak mu zostalo do teraz :lol:
Po pewnym czasie zaczal dziwnie, inaczej wygladac :lol:
Puscily mu sie kudly! I to jakie!
Wydaje mi sie, ze jest mixem SIBa ale moge sie mylic.
Uznaje jedna Pancie i tepo w nia sie wpatruje.
Inteligentny ponad przecietna. Potrafi otwierac drzwi, prosic jak pies, robic maslane oczy jak kot ze Shreka i wiele innych.
Ale jednego pojac nie moze....

Ze papierkow od cukierkow sie nie zjada :evil:
Juz jestesmy z Mlodym wytresowani, ze kazde szeleszczace papiorko chowamy do kieszeni i nie zostawiamy na wierzchu. Foliowe torebki chowamy gleboko w kuchennej czelusci, folie od fajek, folie od majtek, opakowania po batonach itd.

Edzio to namietnie zjada. Dlaczego? Czy brakuje mu jakis witamin?
Niepojete jest dla mnie to, ze jak widzi jakies zlotko to rzuca sie na nie i w mig probuje pozrec jakby to bylo conajmniej miecho.
Ktos zna podobne przypadki i wie jak to leczyc?

A to bohater moich wywodow- Edzio :)

Obrazek

Obrazek

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Wto sty 20, 2009 22:14

Ale ma piękne oczyska! :P
Jak byłam mała i brakowalo mi witamin to zjadałam kredę w szkole i wydrapywałam w ścianie dziury (w domu i na klatce schodowej ):ryk:
Mój kot uwielbia się bawić papierkami,ale ich nie pożera,tylko aportuje 8)
Mój narybek od kilku dni u nas ZETKA nie bawi się wcale,za to ciumka ubrania :roll:
Obrazek***

Magic.b

Od: Sob lip 19, 2008 17:37

Post » Wto sty 20, 2009 22:52

Iza moja Calineczka je wszystko co znajdzie na swojej kociej drodze :evil: tzn próbuje zjeść bo jak do tej pory o zgrozo nie udało jej się to, zawsze jestem szybsza ufffff. Spinacze to jej przysmak, małe żółte karteczki to wyśmienity deser, ostatnio dobrała się do szmatki kuchennej, ona sama nie może zostać na 5 min. Normalnie już czasem nie wyrabiam, bo nic nie może leżeć na wierzchu!! :roll: ostatnio prawie połknęła guzik...
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Śro sty 21, 2009 10:30

m&j jak ty z takim brzuchem jesteś szybsza od chcącego pożreć coś kota, to nie chcę wiedzieć jak szybka jesteś bez niego :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Śro sty 21, 2009 19:03

Nie wiem co z tym Edziowym zjadaniem papierkow, chyba to nie to samo co zjadanie kredy w szkole ;)

Wrocilam z pracy o 18.00 i zabil mnie w drzwiach... smrodek :?
Lesia tak czuc, ze wykreca nos.
Cale szczescie do wtorku tylko pare dni ale wali ode mnie z chalupy jak z murzynskiej chaty :(
Kupilam po drodze lepszy zwirek Eco Plus, czym nadszarpnelam budzet ale nie wytrzymam z tym smrodkiem.
Benek niestety nie chlonie tak zapachu niekastrowanego kocura a nie chce miec nieprzyjemnosci w postaci kwekajacej sasiadki Czeslawy.
Skonczyl sie tez wklad w Feliwayu i widze, ze Coco znowu jest tluczona przez chlopakow. Bidna siedzi na szafce tv z wielkimi galami, musze ja pozadnie wymiziac, zeby sie odstresowala.

Lesio jak to Lesio, grandzi jak szalony skunks :wink:

W pracy mam nowego psiego pupila- Dina.
Znalazlam go w korytarzyku budynku, biede taka zapyziala, zmoczona, zakoltuniona, z masa pchel.
Teraz Dinus spi w biurze i wcina dobre chrupki.
Kochany jest a ja ostatnio mam szczescie do pudlowatych :lol:
Musze mu zalozyc watek na dogomanii i wyadoptowac tak jak Maslaczka do cudownego domeczku :)

Izabela

Post » Śro sty 21, 2009 19:31

Izuś-wsypuj do żwirku i na "aromatyczne ślady męskości"-neutralizator zapachu Certech-tani jest-ok 5 zł za 500gr-pomaga!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 21, 2009 19:38

kropkaXL pisze:Izuś-wsypuj do żwirku i na "aromatyczne ślady męskości"-neutralizator zapachu Certech-tani jest-ok 5 zł za 500gr-pomaga!

Ooo dzieki za podpowiedz. Jak pytalam pani w sklepie zoo to wzruszyla ramionami :? Pewnie byla zmeczona praca bo bylam przed 18.00 :wink:

A tu jest watek Rademenesa. Troche zakonspirowany ale tak trzeba aby pozniej mozna bylo wyciagnac wiecej kotow
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3963558#3963558

Izabela

Post » Śro sty 21, 2009 20:45

Izabela pisze:Nie wiem co z tym Edziowym zjadaniem papierkow, chyba to nie to samo co zjadanie kredy w szkole ;)

Cale szczescie do wtorku tylko pare dni ale wali ode mnie z chalupy jak z murzynskiej chaty :(

usmiałam się jak dzika norka :smiech3: :ryk:
Serniczek

Post » Śro sty 21, 2009 22:05

Serniczek pisze:
Izabela pisze:Nie wiem co z tym Edziowym zjadaniem papierkow, chyba to nie to samo co zjadanie kredy w szkole ;)

usmiałam się jak dzika norka :smiech3: :ryk:

MP3 poprosze :lol: nigdy smiechu norki nie slyszalam :wink:

A to moj nowy podopieczny- Dinus :love:

Obrazek

Obrazek

Izabela

Post » Czw sty 22, 2009 0:40

ale ładny! też krok w krok chodzi?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw sty 22, 2009 18:32

sliczniasty ten Dinus :love: :love: :love:

a Edzio mnie rozbraja,jest takim pieknym kocurrkiem...ech ale co z tym zjadaniem papirkow to nie mam pojecia,moje czesto lubia bawic sie pieniazkami,kiedyc Czika wrzucila Mo grosika do miseczki z jedzeniem,nie wiem na co ona liczyla :twisted:

a ten rudy kot na tej niebieskiej poscieli-miodzio :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Czw sty 22, 2009 20:47

Obiecane foty :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kastracja za 5 dni :strach: Powoli zaczynam sie denerwowac :roll:

U Bogunia ok, nawrotow odpukac nie ma i nie zycze sobie ich.

Izabela

Post » Czw sty 22, 2009 20:50

Życzymy sobie samych takich dobrych wiadomości!-a moja Pyniusia nalała w nocy do kosza-legowiska!-a ja się cieszyłam,że już nie sika!
Ech żyźń-zacziem ty mnie tak jebiosz!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]