Simbo i Sarabi III -rozkoszny duecik S&S zdj. 92 str.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 02, 2008 21:56

Wdówko, chyba tutaj mnie jeszcze nie bylo wiec sle ci wirtualne ale szczere pozdrowienia i zyczenia szczęśliwego i lepsego niz poprzedni nowego roku, masz ode mnie dedykacje w plaskatych Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw sty 03, 2008 8:23

Dobry!! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw sty 03, 2008 8:52

Dzisiaj jak zwykle będę zabiegana :roll: ale będę tak miałą chyba do końca stycznia - wiadomo PITy, sryty, zamknięcie roku a dodatkowo od soboty sesja :evil:

Proponowałam rodzicom Basi kotka :wink: ale stwierdzili że jedno płaczące po nocach wystarczy :twisted:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw sty 03, 2008 10:03

Dzień dobry :)

Wesołe jest życie w księgowości i innych kadrach ;) Ja się właśnie zastanawiam nad pracą w kadrach...

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Czw sty 03, 2008 18:06

czarna.wdowa pisze:Dzisiaj jak zwykle będę zabiegana :roll: ale będę tak miałą chyba do końca stycznia - wiadomo PITy, sryty, zamknięcie roku a dodatkowo od soboty sesja :evil:

Proponowałam rodzicom Basi kotka :wink: ale stwierdzili że jedno płaczące po nocach wystarczy :twisted:
- źle czynią zaiste. Wzięliby kotka czy dwa, oswajali spokojnie przez lata z myślą, że w domu są futra a dzieciak je lubi, a tak co? Minie kilkanaście lat, dziecko pójdzie na swoje, przygarnie koty, a rodzice ... szok 8O - że alergia, że ta, no, jak jej tam... toksoplazmoza itp.
Po co się tak katować? :roll:

Skoro rudy już zasiał w dziecięciu pozytywne uczucia względem swego gatunku ;) :lol:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt sty 04, 2008 9:58

Akurat w kwestii podejścia Basi do zwierząt nie ma żadnych problemów
ani w trakcie ciąży, ani po urodzeniu małej nie ma schiz w stosunku do psów, kotów itp.
Czego nie można powiedzieć o niektórych moich znajomych, które nie zachodzą z małym dzieckiem bo koty
w sensie dużo kłaków, podrapie dziecko, zarazi okropnymi chorobami i w ogóle dziecko zginie od kontaktu z kotem

Wczoraj moje koty miały okropną radochnę - cały wieczór spędziły na parapecie nie widząc świata poza nim
szczerze mówiąc nie bardzo mam pojęcie co je tak zainteresowało oprócz mrozu który trzaskał i wiejącego wiatru

A poza tym doszłam do wniosku że moje sierściuchy zaczynają się starzeć - choinka w tym roku stoi już drugi tydzień
a oprócz zwalania maskotek z dolnych gałęzi i kradzieży jednej bombki nie zanotowano żadnych szkód

czarna.wdowa

Post » Pt sty 04, 2008 10:07

czarna.wdowa pisze:
A poza tym doszłam do wniosku że moje sierściuchy zaczynają się starzeć - choinka w tym roku stoi już drugi tydzień
a oprócz zwalania maskotek z dolnych gałęzi i kradzieży jednej bombki nie zanotowano żadnych szkód

U mnie od zawsze tak było :) Choinka jest fajna, żeby ją powachac, poleżeć pod nią itd, ale nawet bombki wiszące na choince nie są interesujące :)

kothka

Post » Pt sty 04, 2008 13:34

czarna.wdowa pisze:A poza tym doszłam do wniosku że moje sierściuchy zaczynają się starzeć - choinka w tym roku stoi już drugi tydzień
Biedactwa... Chcesz o tym porozmawiać? :wink:
Znam syndrom troskliwej znajomej :roll: Przyjaciółka jest w ciaży, zakocona przyjaciółka, dodam. Ile się, biedna, nasłuchała dobrych rad związanych z kotami (rady oczywiscie sprowadzały się do tego, by sierściuchy oddać), to zagadka... Z mężem znaleźli wreszcie ripostę: na pytanie, co zrobia z kotami, odpowiadali, że szukaja własnie trzeciego :twisted: :lol:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon sty 07, 2008 8:46

EwKo pisze:
czarna.wdowa pisze:A poza tym doszłam do wniosku że moje sierściuchy zaczynają się starzeć - choinka w tym roku stoi już drugi tydzień
Biedactwa... Chcesz o tym porozmawiać? :wink:

Uff, Wczoraj okazało się że ktoś najprawdopodobniej w kolorze różowym przegryzł w 3 miejscach kabel od lampki :roll:
Nie jest tak źle jak myślałam :twisted:

czarna.wdowa

Post » Pon sty 07, 2008 9:07

Podobno tylko króliki gryzą kable, może on miał w swoim drzewie genealogicznym jakiegoś królika 8O

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon sty 07, 2008 9:17

Nie mam pojęcia kogo miał ale normalny to on chyba nie jest :roll:

Za to Sarabka została przez Damiana przechrzczona na Reksia 8)
Ostatnio jej ulubioną zabawą jest aportowanie ołówka którego domaga się na okrągło
muszę wrzuciś kartę pamięci do komórki i nagrać Wam to bo widok jest niesamowity :lol:

czarna.wdowa

Post » Pon sty 07, 2008 9:27

Z kotów bedących w naszym domu aportowała tylko Frotka...moim się nie chce, ale one generalnie wolą się bawić ze sobą niż czymś :(

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon sty 07, 2008 9:57

Dzień dobry :)

Koty Ci znormalniały znowu :twisted:

kothka

Post » Pon sty 07, 2008 14:59

Czyli wszystko gra :twisted:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon sty 07, 2008 15:08

wszystko wróciło do normy Jeżeli zachowania moich potforów mieszczą się w jakiś normach :roll:

czarna.wdowa

[poprzednia][następna]