Moderator: Estraven

- źle czynią zaiste. Wzięliby kotka czy dwa, oswajali spokojnie przez lata z myślą, że w domu są futra a dzieciak je lubi, a tak co? Minie kilkanaście lat, dziecko pójdzie na swoje, przygarnie koty, a rodzice ... szokczarna.wdowa pisze:Dzisiaj jak zwykle będę zabieganaale będę tak miałą chyba do końca stycznia - wiadomo PITy, sryty, zamknięcie roku a dodatkowo od soboty sesja
![]()
Proponowałam rodzicom Basi kotkaale stwierdzili że jedno płaczące po nocach wystarczy
czarna.wdowa pisze:
A poza tym doszłam do wniosku że moje sierściuchy zaczynają się starzeć - choinka w tym roku stoi już drugi tydzień
a oprócz zwalania maskotek z dolnych gałęzi i kradzieży jednej bombki nie zanotowano żadnych szkód
Biedactwa... Chcesz o tym porozmawiać?czarna.wdowa pisze:A poza tym doszłam do wniosku że moje sierściuchy zaczynają się starzeć - choinka w tym roku stoi już drugi tydzień
a oprócz zwalania maskotek z dolnych gałęzi i kradzieży jednej bombki nie zanotowano żadnych szkód
EwKo pisze:Biedactwa... Chcesz o tym porozmawiać?czarna.wdowa pisze:A poza tym doszłam do wniosku że moje sierściuchy zaczynają się starzeć - choinka w tym roku stoi już drugi tydzień
a oprócz zwalania maskotek z dolnych gałęzi i kradzieży jednej bombki nie zanotowano żadnych szkód![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości