Marcyśka pisze:Spilett pisze:Po namyśle wzięłam też sianko dla chomików i za punkty gratis - 2 sztuki wapienka, co prawda dla ptaków ale znalazłam, że dla chomików też dają. Rafał mnie opierdziela za tę karmę dla dzikich dzióbków, ale co ja poradzę, trzeba pomóc zwierzątkom, zwłaszcza jak będzie tak zimno

Dobrze ,że pomagasz i tego się trzymaj

JA jeszzce na zooplusie punkty zbieram ,teraz mam 260.Ostatnio robiłam dość dużo zamówień,zapas karmy,szelki,żwirki itd.
No trzeba im pomóc, same przecież sobie nie wydłubią jak będzie mróz

Ja marność straszna, bo 76 punktów ledwie to za 60 wzięłam te wapienka. Wcześniej miałam za 160 miskę ceramiczną dla Perełsa alem żem ją pobiła

Milena_MK pisze:Hejo hej, jesteśmy i my

A my się cieszymy

Bellemere pisze:Ja musiałabym chyba okleić takimi podkładkami wszystko, u mnie nie tylko podłoga jest uświniona mięsem, ale nawet ściana...
A bo Ty masz dobre serduszko no, na mnie też czasem G. narzeka, że kupuję co jakiś czas trochę karmy dla "firmowych kotów", albo odsypuję od siebie, jak nie mam za dużo kasy. Trzeba się cieszyć z dobrych serduszek

Ja mam jeszcze suchego Applawsa to jak będę szła do Rafała to sypnę kotom na miseczki, tam koło niego są piwniczniaki. Animondę zawiozłam do rodziców, się Jan i Chester i Frodo ucieszyły, ale co to jest 4 puszki dla takich 6-kilowych bydlaków...