Szalony Kot pisze:Ja tam polecam drewniany
A co do jedzenia - mokre bez zboża (i tanie!), to np. Miamor w galaretce (nie w sosie), Animonda Carny, Bozita
A czemu nie w sosie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Ja tam polecam drewniany
A co do jedzenia - mokre bez zboża (i tanie!), to np. Miamor w galaretce (nie w sosie), Animonda Carny, Bozita
Arian pisze:Mam nadzieję, że mój sklep będzie miał właśnie takie surowe ścinki, a nie mix wszystkiego, co im z wędlin nie zeszło.
lenka* pisze:Szalony Kot pisze:Ja tam polecam drewniany
A czemu nie w sosie?
Kurczak i tuńczyk: 50% kurczaka, 50% tuńczyka
Tuńczyk i raki: 90% tuńczyka, 10% mięsa z raków
Tuńczyk i kalmary: 90% tuńczyka, 10% kalmar
Tuńczyk i warzywa: 90% tuńczyka, 10% warzyw
z kurczakiem: mięso i mięsne produkty uboczne (20% kurczaka), minerały.
z indykiem: mięso i mięsne produkty uboczne (20% indyka), minerały.
z łososiem: mięso i mięsne produkty uboczne, ryba i rybne produkty uboczne (10% łososia), minerały.
z królikiem: mięso i mięsne produkty uboczne (20% królika), minerały.
z tuńczykiem i kurczakiem: mięso i mięsne produkty uboczne (20% kurczaka), ryba i rybne produkty uboczne (20% tuńczyka), zboża, minerały.
z kaczką i drobiem: mięso i mięsne produkty uboczne (40% drobiu, w tym 20% kaczki), zboża, minerały.
z indykiem i dziczyzną: mięso i mięsne produkty uboczne (20% indyka, 20% dziczyzny), zboża, minerały.
Kurczak i pstrąg: 80% kurczaka i 20% pstrąga
Kurczak i łosoś: 80% kurczaka i 20% łososia
Kurczak i ryż: 85% kurczaka i 15% ryżu
Kurczak i warzywa: 90% kurczaka i 10% warzyw
Kurczak i szynka: 85% kurczaka i 15% szynki
Kitten: z drobiem: drób i ryż bez soi
Kitten: z wołowiną: wołowina i ryż bez soi
Kurczak: 63% mięsa kurczaka, ryż.
Kurczak i szynka: 59% mięsa z kurczaka, 4% szynki, ryż.
Kurczak i dynia: 59% mięsa z kurczaka, 4% dyni, ryż.
Tuńczyk bonito: 63% tuńczyka bonito, ryż.
Tuńczyk i mięso kraba: 56% tuńczyka, 6% mięsa kraba, ryż.
wistra pisze:Uwaga! - Miamor Feine Filets w galarecie TRZEBA SUPLEMENTOWAĆ! Tak jak i cosmę, schesira, applawsa...
Arian pisze:Powiedzcie mi, proszę, czy kot po twarogu ma podobną srakę jak po mleku, czy twaróg bezpieczny? Wiem, że lubią i będzie niefajnie, jak sama będę wpieprzać, a z kicią się nie podzielę...
I jajka, przeczytałam, że na miękko i się zdziwiłam, bo w naturze nikt przecież kotu nie ugotuje, surowe je?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości