"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Podpatrzyłam, jak Filunio i Oliwka otwierają szuflady. Dzisiaj spróbowałam - to nic trudnego. Sprawdziłam jeszcze, czy wyżej nie będzie mi wygodniej, ale w tej szufladzie jest najlepiej.
Witajcie kochane! Dopiero wróciłam z pracy Arielek dobrze się czuje,wczoraj był bardzo grzeczny przy zastrzykach,jesli nadal tak będzie sie czuł-jutro juz zastrzyków nie dostanie-convenia działa przez 14 dni,reszte musi zrobić organizm! Buziaki dla Was od pięciokotu i ode mnie!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Beatko witam na kolejnej części watku! Arielek zaczał kaszleć,a potem zaczęły sie duszności,bez kataru-tylko kaszel.Dostał natychmiast convenię(bo on ciężki do obsługi,dlatego zastrzyk długodziałający) dostał rapidexon i furosemid,by ściągnąc płyn z płuc-pięknie pomogło i teraz kocio do formy wraca-mam nadzieję,że niedługo całkiem wyzdrowieje.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier