Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Dorota pisze:Wielbłądzio pisze:Też już się tego nauczyłamCo prawda mój makijaż to tylko: podkład, korektor, puder, dwukolorowe cienie, tusz i błyszczyk - ale kiedyś i tak potrzebowałam na to minimum kwadrans.
No szo ? Nie używam np. różu, kredki do kresek, szminki, konturówki...
kinga w. pisze:Boszszsz... Wielblad! O czym Ty piszesz? 3/4 z tego nawet nie wiem jak wyglada!
Wielbłądzio pisze:charm pisze:(...)
Plus tego jest taki, że zrobienienie pełnego, porządnego makijażu zajmuje mi obecnie niecałe 10minut, itd...
(...)
Też już się tego nauczyłamCo prawda mój makijaż to tylko: podkład, korektor, puder, dwukolorowe cienie, tusz i błyszczyk - ale kiedyś i tak potrzebowałam na to minimum kwadrans.
Dorota pisze:kinga w. pisze:Boszszsz... Wielblad! O czym Ty piszesz? 3/4 z tego nawet nie wiem jak wyglada!
I ja
kinga w. pisze:Dorota pisze:kinga w. pisze:Boszszsz... Wielblad! O czym Ty piszesz? 3/4 z tego nawet nie wiem jak wyglada!
I ja
Spoko Dorota, prawo budowlane wyraznie okresla, ze fasade sie tynkuje jak sie sypac zaczyna.My widocznie jeszcze nie musimy.
A tak szczerze mowiac to ja ledwie odrozniam krem do ryja od pasty do butow. Po napisie na pudelku odrozniam.
charm pisze:przez całe życie chodziłam w jeansach, jako typowa chłopczyca, nawet na egzaminy na studiach (fizyka/informatyka), a tutaj mam narzucony "regulaminowy strój" itd....
Trzeba było się szybko dokształcać, zaopatrzyć w szpilki, itd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 16 gości