Sierściuchy - Malawaszka za TM :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 18:48 Re: Sierściuchy...

Oderwij się od papierów i napisz co z tym grzybem! Oby to nie to. I w ogóle jak i co.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw lip 08, 2010 10:11 Re: Sierściuchy... KotoTotkowi stuknął roczek ;) - s. 3.

EwKo pisze::mrgreen:

Klunia ma łyse miejsce na plecach. Aż se na początku myślałam, że coś mi się pokopciało i wzięłam na ręce Melkę :roll: Mam nadzieję ,że to nie grzyb...

Ale nie, no, co Ty, może wietrzy, bo za gorąco :roll:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw lip 08, 2010 10:16 Re: Sierściuchy...

Wiecie, że mam spóźniony refleks lub jeszcze inaczej można to nazwać :twisted: Dopiero teraz tu dotarłam :mrgreen:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw lip 08, 2010 22:06 Re: Sierściuchy...

Barbara Horz pisze:Wiecie, że mam spóźniony refleks lub jeszcze inaczej można to nazwać :twisted: Dopiero teraz tu dotarłam :mrgreen:

Np. brak czasu? 8) :lol:

Już nie wietrzy. Zarasta, choć dziura dalej możliwa do namierzenia. Nie wiem, co to. Albo się tłukły, dziady jedne, i ktoś jej potężny kłak wyszarpał... :roll:

Karol wczoraj porwał różyczkę kalafiora. Gonił z nią po całym mieszkaniu: rzucał, chował w kartonie, warczał na każdego, kto chciał się tylko zbliżyć. Ba! Kto pomyślał, że mógłby się zbliżyć do Lola i zdobyczy jego. Jurek próbował. Dostał wp..ierdziel :mrgreen:

A w ogóle chłopcy, i nie tylko, są przeszczęśliwi, ponieważ na dachu przeciwległego bloku kręcą się panowie remontujący tenże dach: normalnie - darmowe kino :mrgreen:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Czw lip 08, 2010 22:21 Re: Sierściuchy...

Bylam tu :twisted:

Duza od Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lip 08, 2010 22:44 Re: Sierściuchy...

Wszelki duch!!

Itd ;)
Napisała ta, co od wieków w wątku Mru nie była :oops: Po 15 lipca odszukam. Obiecuję. :oops:

EwKo

Post » Pt lip 09, 2010 8:42 Re: Sierściuchy...

Obudziłam się dzis z taka myślą: mam dwa koty, Tosię i fraczki...

Nie wiem, co mi się śniło i w ogóle, ale po głębszym zastanowieniu stwierdzam ,ze coś w tej myśli jest...
Na biurku leży Tosia, a do jej nadogonia przytula łepek Jurek :1luvu:

EwKo

Post » Pt lip 09, 2010 9:48 Re: Sierściuchy...

EwKo pisze:
Barbara Horz pisze:Wiecie, że mam spóźniony refleks lub jeszcze inaczej można to nazwać :twisted: Dopiero teraz tu dotarłam :mrgreen:

Np. brak czasu? 8) :lol:

Już nie wietrzy. Zarasta, choć dziura dalej możliwa do namierzenia. Nie wiem, co to. Albo się tłukły, dziady jedne, i ktoś jej potężny kłak wyszarpał... :roll:

Karol wczoraj porwał różyczkę kalafiora. Gonił z nią po całym mieszkaniu: rzucał, chował w kartonie, warczał na każdego, kto chciał się tylko zbliżyć. Ba! Kto pomyślał, że mógłby się zbliżyć do Lola i zdobyczy jego. Jurek próbował. Dostał wp..ierdziel :mrgreen:

A w ogóle chłopcy, i nie tylko, są przeszczęśliwi, ponieważ na dachu przeciwległego bloku kręcą się panowie remontujący tenże dach: normalnie - darmowe kino :mrgreen:

Brak czasu jest przereklamowany :twisted: Nie mogę wszystkiego zwalać na brak czasu, bo wyjdę na niegramotną jakąś :wink:

Karol nadawał by się w komplecie do Lenki. Ta też jak coś dorwie to zwiewa z tym w pysku i warczy po drodze na wszystkie koty :wink: Wczoraj kupiłam bardzo ładną, dużą główkę sałaty. Kotom też się podobała :roll: Jak weszłam do kuchni wieczorem to z sałaty zostały strzępy :evil: Czy koty mogą jeść sałatę ? :roll:

Barbara Horz

Post » Pt lip 09, 2010 9:51 Re: Sierściuchy...

Nie wiem, ale są dowody na to, że akurat sałata bardzo im odpowiada.
Basik, ja w sumie nie wiem, na co narzekasz: koty za Ciebie robotę odwaliły: podarły liście, nie? 8)
Tylko pozbierać, do miski i ... smacznego :mrgreen: :ryk:

EwKo

Post » Pt lip 09, 2010 10:11 Re: Sierściuchy...

EwKo pisze:A w ogóle chłopcy, i nie tylko, są przeszczęśliwi, ponieważ na dachu przeciwległego bloku kręcą się panowie remontujący tenże dach: normalnie - darmowe kino :mrgreen:

:lol:

U mnie kiedyś ocieplali blok czy malowali, i jak dotarli na nasze piętro, to okrzyki wydawali takie: O k..., kot! O, czarny! O k..., jeszcze jeden!
I tak dalej.
Oczywiście żaluzje były zaciągnięte, żeby koty się NIE ujawniały, ale co tam żaluzje... 8) Przecież panów remontujących trzeba było obejrzeć!

Moje koty mówią, że sałata jest pyszna.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lip 09, 2010 10:16 Re: Sierściuchy...

:mrgreen:
Aż się boję, jak przestawią rusztowania i mi będą przez okna koty wnerwiać ;)

EwKo

Post » Pt lip 09, 2010 10:32 Re: Sierściuchy...

Ewciu nawet przez moment pomyślałam o pozbieraniu tych strzępków liści :twisted:

Barbara Horz

Post » Pt lip 09, 2010 21:08 Re: Sierściuchy... czekamy na gościa :D

Ja mam nadzieję, że - od niedzieli licząc - nie będę zbierała strzępków innych niż zwłoki sałaty :mrgreen:
Gościa będziem mieć 8)
Na tymczasie gościa 8)
Podejrzewam ,że koty albo się cholernie ucieszą, albo mnie spakują i wystawią za drzwi. Zasadzając solidnego kopa na pożegnanie :twisted:

EwKo

Post » Nie lip 11, 2010 7:04 Re: Sierściuchy... czekamy na gości :D

Mam wizję rodem z tyłówki Flinstonów :mrgreen:
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Nie lip 11, 2010 9:08 Re: Sierściuchy... czekamy na gości :D

:mrgreen:
Co prowda, to prowda ;)

EwKo