monia3a pisze:BOZENAZWISNIEWA jak tam pierwsza noc kicia w nowym domku ??
Witamy
Noc spedzilismy w Warszawie, ale gaduła i "barankuje na maksa".Niedawno dotarlismy do domku naszego, gdzie maz nas z dworca odebrał i przywiózł do chałupki.BIAŁASEK SIEDZI SOBIE ZDZIWIONY W PÓŁCE Z PLUSZAKAMI I UDAJE,ZE GO NIE MA.Wczoraj noc w łazience spedził,ale barankował i był bardzo miziasty.Kot od nas nie zostanie oddany...tego mozecie byc pewne.Dodam ,ze ciesze sie ,ze Agata podjeła z Martyna taka decyzje mimo wielu ostrzezeń...nie lubie plotek ,wobec czego oznajmiam ,ze nieprawda jest,ze zwierzeta usmierciłam białaczkowe, bo nie chciałam ich leczyc.Kotki 2 umarły w lecznicy mimo intensywnego leczenia i miłosci jaka im dała cała moja rodzina.Przykro jest takie rzeczy słuchac.Na leczenie Kaji, która przezyła zaproponowano mi pomoc na zakup Vibragenu i pokrycie kosztów testów dla przyjetych ze schroniska kotów pozostałych.Zwierzeta lecze z własnych pieniędzy(pracuje0, nie mam wsparcia zadnej fundacji i nie wyłudzam zadnych pieniedzy...Wszelka dokumentacje i faktury za leczenie zbieram i zachowujeMoje koty sa zdrowe(oprócz białaczkowej Kajii, zaszczepione od zakaźnych i wscieklizny.Maja zrobione badania,odrobaczaneNie sa wypuszczane samopas na dwór-koty niewidome nie wychodza na dwór...Jesli ktos ma jakiekolwiek watpliwosci co do mojej uczciwosci moze do nas zajechac i zobaczyc jak zyjemy i jak z troska dbamy o nasze "futerka'Jako Zawodowa Rodzina Zastepcza mamy dom dla dzieciA zwierzeta kochamy i nie przygarniamy wszystkich jakie znajdziemy.lICZBA KOTÓW JAKA MAMY Z PRZYJECIEM JESZCZE gROCHOWSKIEGO rUDASKA ZOSTAJE ZAMKNIETA.a ZE ZWIERZETA DŁUGO U NAS ZYJA, NA WIELE LAT MYSLE....Fotki pozwolicie zrobie jutro, lub pojutrze, bo musze odespac noc w Warszawie..Podrawiamy
dODAM,ZE OSOBA, JAKA MIAŁA NAS UGOSCIC I PRZENOCOWAC FORUMOWA ROZMYSLIŁA SIE , I MIELISMY Z bIAŁASKIEM NA DWORCU SPAC.Ale jak to sie mówi'Pan Aniołów posle aby cie strzegli",wiec znalazła sie tutejsza dobra duszka, która nas na dworcu nie zostawiła i ugosciła...za co publicznie dziekuje.Jesli bedzie chciała powiedziec sama odpowie na podziekowanie.No to tyle-pozdrawiamy jeszcze raz i bede pisac i zdjecia słac.Białasek wczoraj została jeszcze zaszczeiony przed wydaniem...