CIUPULKA:)+POLA:) część 2 mamy świerzba:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 12, 2007 9:53

cassidy pisze:dzieńdoby :)

Obrazek
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 12, 2007 13:34

Jak już pisałam, wczoraj byli u nas goście. Polcia oczywiście musiała się popisać jak to potrafi po siatce okiennej wspiąć się na karnisze. :roll:
Małżeństwo z dzieckiem u nas było, oni nie mają żadnych zwierząt i nie chcą. :? Biedne dziecko :roll:
Jedliśmy kolacje a Polci zebrało się na ciumkanie. Przyszła do mnie i zaczęła mnie ciumkać po biuście!!! :D TŻ kolega mało z fotela nie spadł!!! Takie oczy zrobił!! Obrazek Obrazek

Cicho!! Cicho!!! Muszę posłuchać!!! Wszystkich uciszył a Polcia dalej z koksem jedzie. :wink: Nie wiedział co ona robi Obrazek musiałam mu wytłumaczyć. Był normalnie zszokowany!!! Obrazek
Po dłużej chwili stwierdził: Jak ona wie gdzie to robić!! Obrazek
No nie mogłam ze śmiechu!!! :D
Obrazek

maggia

Post » Śro wrz 12, 2007 13:39

maggia- litosci... oplulam monitor w pracy :lol:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Śro wrz 12, 2007 13:47

Adrianapl pisze:maggia- litosci... oplulam monitor w pracy :lol:

No co!!! Cyca chciała to dałam!! :wink:
Trzeba się dzielić z bliźnimi!! Obrazek
Obrazek

maggia

Post » Śro wrz 12, 2007 14:18

Maggia :ryk: :ryk: :ryk:
Szanse jeden na milion mają to do siebie, że sprawdzają się w dziewięciu na dziesięć przypadków.
Obrazek

Mruczanka

Od: Pon mar 27, 2006 20:00

Post » Śro wrz 12, 2007 19:26

ło mato ale asiora :smiech3: :smiech3: :smiech3:

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Śro wrz 12, 2007 20:33

maggia pisze:Jak już pisałam, wczoraj byli u nas goście. Polcia oczywiście musiała się popisać jak to potrafi po siatce okiennej wspiąć się na karnisze. :roll:
Małżeństwo z dzieckiem u nas było, oni nie mają żadnych zwierząt i nie chcą. :? Biedne dziecko :roll:
Jedliśmy kolacje a Polci zebrało się na ciumkanie. Przyszła do mnie i zaczęła mnie ciumkać po biuście!!! :D TŻ kolega mało z fotela nie spadł!!! Takie oczy zrobił!! Obrazek Obrazek

Cicho!! Cicho!!! Muszę posłuchać!!! Wszystkich uciszył a Polcia dalej z koksem jedzie. :wink: Nie wiedział co ona robi Obrazek musiałam mu wytłumaczyć. Był normalnie zszokowany!!! [img]
http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c033.gif[/img]
Po dłużej chwili stwierdził: Jak ona wie gdzie to robić!! Obrazek
No nie mogłam ze śmiechu!!! :D

:ryk: :ryk: U mnie kidys byla kolezanka ktora siedziala sztywno w tej samej pozycji przez godzine i bala sie poruszyc bo dookola osiadly ja koty 8) Ale to sie nie umywa :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro wrz 12, 2007 21:04

Ło matko... maggia :D :ryk: :spin2: :smiech3:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Śro wrz 12, 2007 21:17

8O :ryk: :ryk: :ryk:
I co przekonało to Twoich gości do kota? :wink:

moś pisze: U mnie kidys byla kolezanka ktora siedziala sztywno w tej samej pozycji przez godzine i bala sie poruszyc bo dookola osiadly ja koty 8)

Wiedziała dobrze ,co robi, przecież Ty masz plaskate, a wiadomo że plaskate plują jadem :twisted:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Śro wrz 12, 2007 21:22

O.. Fluszak... :) Z nowym podpisem :D
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Śro wrz 12, 2007 21:29

FluszakPluszak pisze:8O :ryk: :ryk: :ryk:

moś pisze: U mnie kidys byla kolezanka ktora siedziala sztywno w tej samej pozycji przez godzine i bala sie poruszyc bo dookola osiadly ja koty 8)

Wiedziała dobrze ,co robi, przecież Ty masz plaskate, a wiadomo że plaskate plują jadem :twisted:

Ja mysle ze to byl predzej szok kulturowy :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro wrz 12, 2007 21:48

cassidy pisze:O.. Fluszak... :) Z nowym podpisem :D

cassidy u Ciebie też byłam..ale znów tylko jako podglądaczka :oops:
Po niedzieli zrobię gif (?) ze zdjęciami futerek,żeby żadne nie czuło się pokrzywdzone :wink:
Na razie to Kula absolutnie nie chce pozować, Bondek pozuje tylko w łazience(przekupiony cieknącą wodą z kranu :roll: ), jedynie Aida pozuje , jak widać w podpisie :)
Niedługo stadko powiększy sie o 2 osobniki 8) i znowu bedę musiała robić podpis od początku :strach:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Czw wrz 13, 2007 5:21

FluszakPluszak pisze:
cassidy pisze:O.. Fluszak... :) Z nowym podpisem :D

cassidy u Ciebie też byłam..ale znów tylko jako podglądaczka :oops:
Po niedzieli zrobię gif (?) ze zdjęciami futerek,żeby żadne nie czuło się pokrzywdzone :wink:
Na razie to Kula absolutnie nie chce pozować, Bondek pozuje tylko w łazience(przekupiony cieknącą wodą z kranu :roll: ), jedynie Aida pozuje , jak widać w podpisie :)
Niedługo stadko powiększy sie o 2 osobniki 8) i znowu bedę musiała robić podpis od początku :strach:

Wow.. to ile tego już będziesz miała ? Rachubę straciłam :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Czw wrz 13, 2007 5:22

Dzieńdobry :D
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Czw wrz 13, 2007 6:35

FluszakPluszak pisze:8O :ryk: :ryk: :ryk:

Niestety nie przekonało! :?
Ich się raczej nie przekona. Żadnego zwierzaka i już. Ich córka cały czas bawiła się z dziewczynami. Żal mi takiego dziecka co wychowuje się bez zwierząt. :roll: Nawet rybek nie mają..
Obrazek

maggia

[poprzednia][następna]