cassidy pisze:dzieńdoby

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adrianapl pisze:maggia- litosci... oplulam monitor w pracy
maggia pisze:Jak już pisałam, wczoraj byli u nas goście. Polcia oczywiście musiała się popisać jak to potrafi po siatce okiennej wspiąć się na karnisze.![]()
Małżeństwo z dzieckiem u nas było, oni nie mają żadnych zwierząt i nie chcą.Biedne dziecko
![]()
Jedliśmy kolacje a Polci zebrało się na ciumkanie. Przyszła do mnie i zaczęła mnie ciumkać po biuście!!!TŻ kolega mało z fotela nie spadł!!! Takie oczy zrobił!!
![]()
![]()
Cicho!! Cicho!!! Muszę posłuchać!!! Wszystkich uciszył a Polcia dalej z koksem jedzie.Nie wiedział co ona robi
musiałam mu wytłumaczyć. Był normalnie zszokowany!!! [img]
http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c033.gif[/img]
Po dłużej chwili stwierdził: Jak ona wie gdzie to robić!!![]()
No nie mogłam ze śmiechu!!!
moś pisze: U mnie kidys byla kolezanka ktora siedziala sztywno w tej samej pozycji przez godzine i bala sie poruszyc bo dookola osiadly ja koty![]()
FluszakPluszak pisze:8O![]()
![]()
I co przekonało to Twoich gości do kota?
moś pisze: U mnie kidys byla kolezanka ktora siedziala sztywno w tej samej pozycji przez godzine i bala sie poruszyc bo dookola osiadly ja koty![]()
Wiedziała dobrze ,co robi, przecież Ty masz plaskate, a wiadomo że plaskate plują jadem
cassidy pisze:O.. Fluszak...Z nowym podpisem
FluszakPluszak pisze:cassidy pisze:O.. Fluszak...Z nowym podpisem
cassidy u Ciebie też byłam..ale znów tylko jako podglądaczka![]()
Po niedzieli zrobię gif (?) ze zdjęciami futerek,żeby żadne nie czuło się pokrzywdzone![]()
Na razie to Kula absolutnie nie chce pozować, Bondek pozuje tylko w łazience(przekupiony cieknącą wodą z kranu), jedynie Aida pozuje , jak widać w podpisie
![]()
Niedługo stadko powiększy sie o 2 osobnikii znowu bedę musiała robić podpis od początku
FluszakPluszak pisze:8O![]()
![]()
I co przekonało to Twoich gości do kota?
Wiedziała dobrze ,co robi, przecież Ty masz plaskate, a wiadomo że plaskate plują jadem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jozefina1970, Silverblue, zuza i 15 gości