Rysiek, Mefisto, Nikita i Rudi :-) I kosmitka Nora ;-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 16, 2008 12:55

Rudi postanowił założyć Klub Gryzielca :wink: :lol: Ponieważ jego "przypadłość" = gryzienie i kąsanie - okazuje się nieuleczalna, nie pozostaje nam nic innego, jak... polubić gryzienie. Ponieważ Rudi nie chce być sam jeden jako Gryziel, zaprasza wszystkich innych gryzielców do zgłaszania się do klubu - RAZEM RAŹNIEJ :lol: :lol: :lol:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro lip 16, 2008 13:45

Hej, hej Ewaw!!!
Ja tez zagladam regularnie, zawsze z przyjemnoscia. I dzis mi sie zrobilo mi sie razniej, bo w wielu watkach tragicznie... Dobrze, ze sa takie domy jak Twoj- dziekuje :!:
Moje kociska gryzakami nie sa, wiec do klubu przystapic nie moga. Ale moze ja moglabym zostac czlonkiem, moze nie odrazu honorowym, ale... :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lip 16, 2008 13:48

my się zgłaszamy do klubu :lol: Gucio jako gryzielec wybitny z wielkimi kłami i Zulcia, jako gryzielec dzienny ( w nocy aniołek) :lol:

a ponieważ Gucio ślepy, to myśle, ze z Rudim powinni być prezesami Klubu :wink: :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro lip 16, 2008 13:58

milenap pisze:my się zgłaszamy do klubu :lol: Gucio jako gryzielec wybitny z wielkimi kłami i Zulcia, jako gryzielec dzienny ( w nocy aniołek) :lol:

a ponieważ Gucio ślepy, to myśle, ze z Rudim powinni być prezesami Klubu :wink: :wink:

SUPER!!! Zatem Rudi z Guciem zostają prezesami :lol: :lol: :lol: Nelly, czy Maurycy zechce zostać vice-prezesem???

Jerzykowka - mozesz zostac czlonkiem, oczywiscie. A moze dla Duzych powinien byc Klub Miłośników Gryzielców???
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Śro lip 16, 2008 13:59

hmmm a moja Zulinka kim zostanie w klubie? :twisted:

milenap

Post » Śro lip 16, 2008 14:01

milenap pisze:hmmm a moja Zulinka kim zostanie w klubie? :twisted:

Zula oczywiście drugim vice-prezesem :lol: :lol: :lol:
Obrazek

ewaw

Post » Śro lip 16, 2008 14:22

i mamy już zarząd :lol:

milenap

Post » Śro lip 16, 2008 14:53

Proszę Państwa,
w dniu dzisiejszym rozpoczął swą zaszczytną działalność KLUB GRYZIELCÓW.
Oto jego zarząd:
Rudi Gryzałka-Kąsałka i Gucio = dwaj prezesi zarządu
Zula i Maurycy Piraniuszek (jeśli się zgodzi oczywiście) = vice-prezesi.

Klub jest otwarty dla wszystkich gryzielców małych i dużych :lol:
Serdecznie zapraszamy!!! :lol:

Obok Klubu Gryzielców powstał też Klub Miłośników Gryzielców, do którego zapisali się na razie:
1. Ja czyli ewaw
2. Jerzykowka
3. No i pewnie milenap też się zapisze :wink:
4. Nelly, jeśli Maurycy będzie vice-prezesem Klubu Gryzielców, to Ty po prostu musisz dołączyć do Klubu Miłośników :wink: :wink: :wink:

Zapraszamy wszystkich gryzielców, wszystkie aniołki-gryziołki i piranie :lol: Razem raźniej ;-)
Ostatnio edytowano Czw lip 17, 2008 12:00 przez ewaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ewaw

Post » Śro lip 16, 2008 15:12

no ja myslałam,że już jestem zapisana :twisted:

milenap

Post » Śro lip 16, 2008 15:20

milenap pisze:no ja myslałam,że już jestem zapisana :twisted:

Jesteś! :D :D :D

A jakie będzie hasło przewodnie Klubu Gryzielców? :wink:
Obrazek

ewaw

Post » Śro lip 16, 2008 15:26

:lol:
Maurycy zgadza się na funkcję vice prezesa Klubu Grizielców pod warunkiem, że nic nie będzie musiał robić. Bo on nie lubi (robić nic), a jeśli już lubi to tylko to na co ma ochotę, a nie co mu każą.
Ufff przekazałam.
To teraz decyduj ewaw.
Ja do Miłośników dołączam oczywiście. To będą dwa kluby? W jednem temacie będziemy na nie narzekać, a w drugim mówić o tym jakie są kochane :lol:
Podasz link? Muszę sobie włączyć opcję śledzenia tematu.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro lip 16, 2008 15:36

Oczywiście Maurycy nie będzie musiał nic robić, chyba że tylko - jako czlonek Klubu Gryzielców - gryźć :wink: :wink: :wink:

Klub na razie działa w tym wątku tylko, ale możemy oczywiście założyć osobny. Klub Gryzielców będzie sobie jak zawsze GRYZŁ, a Klub Miłośników będzie się zastanawiał, jak ich tego gryzienia oduczyć, co - jak już wiadomo - jest i tak raczej niemożliwe :wink: :wink: :wink: Gryzielec jest gryzielcem i koniec, taki się urodził i taki jego urok :wink: :wink: :wink:
Obrazek

ewaw

Post » Śro lip 16, 2008 16:23

ewaw pisze:Klub na razie działa w tym wątku tylko, ale możemy oczywiście założyć osobny. Klub Gryzielców będzie sobie jak zawsze GRYZŁ, a Klub Miłośników :

W tym wątku jest dobrze :)
Może w temacie możesz dodać coś, ale pewnie się nie zmieści.

Ja mam nieśmiałą prośbę do członków klubu. Ponieważ - jak już się wszędzie ogłaszam :mrgreen: (no cieszę się okrutnie i to dlatego :) ) będę się dokacała - czy można by potzrymać kciuki za to, żeby nowy absolutnie, ale to absolutnie do Klubu się nie nadawal? :lol:

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro lip 16, 2008 22:05

Oczywiście, kciuki trzymamy :ok: Cały Klub trzyma łapki zaciśnięte, żeby nowy kolega Maurycego nie nadawał się do Klubu :wink: :wink: :wink: A tak by the way - nowy to będzie on czy ona i jakiej rasy??? I kiedy przybędzie??? Ach, dokacanie się to taka przyjemna rzecz :wink: Szkoda, że ja już nie mogę :wink:

Rudi właśnie dostał głupawki. Tarmosi mysz i lata po całym mieszkaniu jak pijany zając w kapuście :wink: Oczywiście przy okazji parę razy wbił swoje zębiska w moją rękę i pozostawił stosowne ślady ;-)
Obrazek

ewaw

Post » Czw lip 17, 2008 9:17

Dziś rano Rudi o mało nie wlazł do wanny. Tak się przymierzał, gramolił, już prawie był w środku, ale go powstrzymałam. Jak wlezie do wanny pod moją nieobecność, to będzie tam siedział pół dnia, bo sam na pewno nie wyjdzie.

A jak on się pcha do wyjścia z domu! Jak tylko zobaczy, że ktoś jest w przedsionku, już waruje pod drzwiami i daje koncert. Wyjść nie można spokojnie, bo się pcha między nogami na zewnątrz. A jak już drzwi zamykam, to słyszę te przeraźliwe żale z drugiej strony... No szkoda mi go, większość życia spędził na wolności, a tu go w bloku zamknęli. No ale cóż... Na tej wolności to on by juz za długo nie pożył...

Od 26 lipca mam urlop przez 2 tygodnie, jadę na działkę nad Bug. Mamy tam domek. Stwierdziłam, że Rudi pojedzie ze mną, bo dobrze znosi podróż, a poza tym najłatwiej mi będzie go upilnować, bo nie przeskoczy przez bramę, nie poleci nigdzie... Oczywiście będzie pilnowany non stop i kupię mu obróżkę z adresatką. Pozostałe kociszcza będą musiały zostać w domu z moim tatą i bratem. Bałabym się o nie za bardzo na działce. One wszędzie wlezą i wskoczą, nie ma dla nich żadnych barier nie do pokonania... Zresztą one wychowane w domku, to niech sobie lepiej spokojnie siedzą... Mój brat dostanie instrukcje i będzie towarzystwo karmił i kuwetę czyścił. Żal mi strasznie zostawiać koty na 2 tygodnie, boże, już tęsknię, nie wiem, jak ja to przeżyję!!! Jeszcze się na tak długo nie rozstawaliśmy :?
Obrazek

ewaw

[poprzednia][następna]