wspólne życie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 02, 2013 15:09 Re: wspólne życie

Wygląda jak niemowlę w kąpieli
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 02, 2013 15:12 Re: wspólne życie

kamari pisze:Kiedyś mieliśmy krytą kuwetę, ale kilka kotów się do niej nie mieściło :roll: a kilka bało się korzystać.

Coco prezentuje najnowszy zakup wujaszka.

Obrazek

He he niezłe :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lut 02, 2013 15:44 Re: wspólne życie

Witaj Elu :1luvu: Cocunia dziękuje za całuski :ok:

Zabrałam się za kończenie obrazu i odkryłam, że ktoś mi buchnął ulubione dwie szpachelki. Mąż przysięga na kolanach, że to nie on. Biorę się za przesłuchanie futer :twisted: Cfanych futer 8)
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lut 02, 2013 15:45 Re: wspólne życie

kamari pisze:Witaj Elu :1luvu: Cocunia dziękuje za całuski :ok:

Zabrałam się za kończenie obrazu i odkryłam, że ktoś mi buchnął ulubione dwie szpachelki. Mąż przysięga na kolanach, że to nie on. Biorę się za przesłuchanie futer :twisted: Cfanych futer 8)

na kolana Cfane :ryk: :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Sob lut 02, 2013 15:58 Re: wspólne życie

Cfane odmówiły zeznań i udają głupa :evil:
Biorę się za odsuwanie mebli :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lut 02, 2013 17:53 Re: wspólne życie

Śliczna miseczka :mrgreen: z wkładką :ryk:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob lut 02, 2013 18:47 Re: wspólne życie

Wiem, że to koci wątek, ale mam problem osobisty. I bardzo ważnie babski.

Po chemii wypadło mi trochę włosów, ale wcześniej obcięłam się prawie na zero. Teraz efekt jest taki, że mam multum bardzo gęstych włosów, nad którymi nie potrafię zapanować. Wyglądam, jakby pierun w rabarbar strzelił. Muszę myć włosy codziennie, żeby jako tako wyglądały, a "trochę" mnie to męczy, bo muszę wcześniej wstawać.
Nigdy nie miałam nabożeństwa do kosmetyków, więc potrzebuję instrukcji - jak myć, czym smarować, żeby się cholery ułożyły i starczyło chociaż na dwa dni.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lut 02, 2013 18:49 Re: wspólne życie

Zazdroszczę gęstych włosków! Może popytaj o odpowiednie kosmetyki na ujarzmienie?

I jak, szpachelki som? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lut 02, 2013 18:55 Re: wspólne życie

Szpachelek nie ma. Winnych też :twisted: Maluję palcami :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lut 02, 2013 19:00 Re: wspólne życie

kamari pisze:Szpachelek nie ma. Winnych też :twisted: Maluję palcami :mrgreen:

To zdrowo, będziesz miała na starość giętkie stawy :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lut 02, 2013 19:03 Re: wspólne życie

O tak! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lut 02, 2013 19:11 Re: wspólne życie

Kocimi ogonkami maluj, to się szpachelki znajdą! :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lut 02, 2013 19:37 Re: wspólne życie

Jesteście w komplecie więc , szukam domu nie wiem co kolwiek albo rada ..mam kota ma 3 miesiące gdzieś i od początku go przelatywało wet myślał ze to pp , był w szpitaliku i ma podobno zaburzenia flory bakteryjnej ...był miesiąc na karmie gastro intensinal brązowa naklejka i było tak se kupa bardziej klejąca...Wet kazał z karmy zejść i leci wszystko z niego nie wiem co robić kupiłam 2kilo karmy gastro intens ,,,znów 90zł i mały jej nie chce , jak zje to wymiotuje nią i leci z niego ......schudł .....jest z tego miejsca co mały mi odszedł na fip....moze ktoś ma na zbyciu mokre saszetki tej karmy gatsro intensinal może mokre by było lepsze ...Ja teraz wypierniczyłam kase na operacje małego ...Żal ,mi tego bo przytulaśny , pomysłowy i taki traktorowaty.....z mruczeniem .Dałam mu dziś i wczoraj tylko surowego kuraka i leci z niego nie wiem co robić ....przy tylu kotach nie dam z nim rady a kto takiego chorego zechce ...W klatce nie będe go czymać bo to bez sensu ...Każda rada mile widziana..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob lut 02, 2013 21:21 Re: wspólne życie

lidka02 pisze:Jesteście w komplecie więc , szukam domu nie wiem co kolwiek albo rada ..mam kota ma 3 miesiące gdzieś i od początku go przelatywało wet myślał ze to pp , był w szpitaliku i ma podobno zaburzenia flory bakteryjnej ...był miesiąc na karmie gastro intensinal brązowa naklejka i było tak se kupa bardziej klejąca...Wet kazał z karmy zejść i leci wszystko z niego nie wiem co robić kupiłam 2kilo karmy gastro intens ,,,znów 90zł i mały jej nie chce , jak zje to wymiotuje nią i leci z niego ......schudł .....jest z tego miejsca co mały mi odszedł na fip....moze ktoś ma na zbyciu mokre saszetki tej karmy gatsro intensinal może mokre by było lepsze ...Ja teraz wypierniczyłam kase na operacje małego ...Żal ,mi tego bo przytulaśny , pomysłowy i taki traktorowaty.....z mruczeniem .Dałam mu dziś i wczoraj tylko surowego kuraka i leci z niego nie wiem co robić ....przy tylu kotach nie dam z nim rady a kto takiego chorego zechce ...W klatce nie będe go czymać bo to bez sensu ...Każda rada mile widziana..

Lidka, a na podstawie jakich badań wet stwierdził te zaburzenia flory bakteryjnej? Może to lamblie? ...kupę badałaś? Co mały dostaje na ustabilizowanie tej flory? sama karma nie wystarczy ... Dobry jest "Bioprotect" - tym wyprowadzaliśmy Okruszka, doraźnie - Fatrogermina (ok. 1 zł. saszetka), rewelacyjny jest Diarsanyl - wiąże wszystkie toksyny, osłania jelita i odżywia (na biegunki niewiadomozczego -około 38 zł. za tubę,
Ostatnio edytowano Sob lut 02, 2013 23:12 przez katarzyna1207, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob lut 02, 2013 21:38 Re: wspólne życie

Mario, w tych mega krótkich włosach, na spotkaniu w Warszawie, wyglądalaś rewelacyjnie! :1luvu:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

[poprzednia][następna]