bidy moje kochane, H2 i E2 ;-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 24, 2010 10:43 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Dla moich też będzie pierwszy śnieg w życiu :D Nie wiem jak się mój probiotyk w białyhm proszku nazywa ale Konan jak widzi że go rozrabiam to leci na wyjcu, oblizuje się a potem wylizuje talerzyk do czysta :lol:
Co do zadupiów, dobrze mi się zyje w dużym mieście, chociaż chciałabym mieć bliższy kontakt z naturą, dlatego fajnie byłoby mieszkać np w łagiewnikach. A marzeniem jest malutki domek w górach, z ogródkiem, 4 kotami i dwoma psami. ehhh... się rozmarzyłam :)
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro lis 24, 2010 10:47 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Domek, to pod lasem na Mazurach. Jednak został mi sentyment do stron rodzinnych...
Pamiętam jak kiedyś jechałam do domu i myślałam, ze już taka dorosła jestem i już nie tęsknię. Ale jak zobaczyłam różnokolorowe pola, lasy to mnie ścisnęło w dołku...

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro lis 24, 2010 12:19 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Żeby już nie prowadzić prywatnych rozmów na bazarku, to spytam tu - o jakie moje łódzkie pochodzenie Ci chodzi? 8O Ja w Łodzi mam tylko koleżankę i byłam tam raz w życiu :D

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Śro lis 24, 2010 12:23 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

No to teraz zdębiałam 8O To skąd ja u ciebie w podpisie widziałam Łódź :?: :?: :?: Chyba muszę znowu okulary zmieniać :( Stara sie robię i tyle. A że w styczniu kolejny rok życia skończę, to już się, tak na przyszłość, od razu załamię...

sunshine

Post » Śro lis 24, 2010 12:25 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

A tak poza tym, to ja pochodzę z małego miasteczka w świętokrzyskim gdzie spędziłam 1/4 swojego dotychczasowego życia, reszta na Górnym Śląsku, z 5-letnią przerwą na studia w Krakowie :)

elu

Post » Śro lis 24, 2010 12:26 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

sunshine pisze:No to teraz zdębiałam 8O To skąd ja u ciebie w podpisie widziałam Łódź :?: :?: :?: Chyba muszę znowu okulary zmieniać :( Stara sie robię i tyle. A że w styczniu kolejny rok życia skończę, to już się, tak na przyszłość, od razu załamię...

Hehe, może to "ó" Cię zmyliło? ;)

elu

Post » Śro lis 24, 2010 12:30 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Ach i chciałam dodać, że Mikołów, w którym mieszkam dopiero 2 lata, bardzo mi się kojarzy z moim rodzinnym miasteczkiem :) Takie małe, przytulne, a jednocześnie jest tu wszystko, co potrzeba do życia i tego codziennego i kulturalnego i imprezowego ;)

elu

Post » Śro lis 24, 2010 12:32 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Może... Naprawdę nie wiem, jak ja to zrobiłam. M.in. z powodu mojego przekonania o Łodzi odezwałam sie na bazarku, co by może jakiś odbiór osobisty zorganizować :roll: Ech, ja to chyba do wymiany. Oczywiście ofertę na bazarku podtrzymuję. Tylko jak są organizowane odbiory? Fanty wysyłane po zaksięgowaniu wpłaty? Ależ ze mnie laik. Powinnam najpierw chyba takich rzeczy sie dowiedzieć, zanim zacznę działać, prawda?
Ja naukę uskuteczniałam na UWM w Olsztynie. Zajęcia wf mieliśmy np na kajakach. Uczelnia w środku parku, nad jeziorem.

sunshine

Post » Śro lis 24, 2010 12:33 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

A jakieś fotki Mikołowa?

sunshine

Post » Śro lis 24, 2010 12:39 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

sunshine pisze:Będziemy paczki z jedzeniem słać :twisted:
Cieszę sie, bo lubię początek zimy. Potem, tak ok. stycznia, gdy kończę kolejny rok życia, to mi przechodzi :( A najgorzej w czasie roztopów...

no chyba raczej zrzuty z helikoptera :twisted: tez mam urodziny w styczniu :roll:

Moje ranczo to normalna wsiowa chałupa jest, po wujku, na normalnej polskiej wsi. Zimna, rozsypująca się już i w ogóle. Żadnych atrakcji nie ma, do Zalewu Jeziorsko 12 km, do lasu min. 4. Ale za to z widok jest na pola i łąki po hotyzont, kanie rosną przed domem, czasem sąsiad nam żywą "kosiarkę" przyprowadzi na podwórko... bo podwórko mamy pół hektara, to co mam biednej krowinie trawy żałować ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 24, 2010 12:41 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

No proszę, to ten bocian to miał roboty co niemiara. W srodku zimy i Mazury i Kongresówkę zaliczyć :roll:
Z tym helikopterem to już nieco trudniej. Pomyślę, to może i wymyślę...

sunshine

Post » Śro lis 24, 2010 12:43 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Georg-inia pisze:
sunshine pisze:Będziemy paczki z jedzeniem słać :twisted:
Cieszę sie, bo lubię początek zimy. Potem, tak ok. stycznia, gdy kończę kolejny rok życia, to mi przechodzi :( A najgorzej w czasie roztopów...

no chyba raczej zrzuty z helikoptera :twisted: tez mam urodziny w styczniu :roll:

Moje ranczo to normalna wsiowa chałupa jest, po wujku, na normalnej polskiej wsi. Zimna, rozsypująca się już i w ogóle. Żadnych atrakcji nie ma, do Zalewu Jeziorsko 12 km, do lasu min. 4. Ale za to z widok jest na pola i łąki po hotyzont, kanie rosną przed domem, czasem sąsiad nam żywą "kosiarkę" przyprowadzi na podwórko... bo podwórko mamy pół hektara, to co mam biednej krowinie trawy żałować ;)

Fajnie :-) A chałupkę można z czasem zrobić, zalew, pola, łąki - na pewno fajnie :D i krowa - jak prawdziwe rancho! Jeszcze kozy, jeszcze kozy! I owce :oops:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lis 24, 2010 12:44 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Owce to ja widziałam na połanach, jak na Słowację jechaliśmy.

sunshine

Post » Śro lis 24, 2010 12:46 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Lubię ówce :oops:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lis 24, 2010 12:48 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Ja nie miałam bliższego kontaktu. Ale z tego, co opowiadała mama, to fajowe są.

sunshine

[poprzednia][następna]