Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 14, 2010 10:25 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

Jestem znowu!
Miałam weeckend rodzinno-medyczno-imprezowo-kulinarno-ogrodniczy więc jestem nieco padnięta.
W piątek tuż po pracy szłam do internisty – w życiu nie byłam tak dokładnie oglądnięta. Mam skierowanie na podstawowe badania analityczne, USG brzucha i Dopplera kończyn.
Do endokrynologa idę właśnie prywatnie. Termin jest długi gbo chcę iść na kolejną wizytę do lekarki, która mnie wtedy badała i dała skierowanie.
Ginekolodzy ze stosunkowo niedługimi terminami i w miarę dogodną godziną przyjęć to niestety mężczyźni. Kobiety prowadzą ciążę... Mamy abonament w „Luxmed” – połączona sieć z Medycyna Rodzinną, Promedis i Lim.
Mayka oczywiście bardzo chętnie poznam namiary na dobrego lekarza - nigdy nie wiadomo a zresztą w stosunku do Ciebie mam inne zakusy bo.... zauważyłam ze niedługo przestaniemy być sąsiadkami...
Do pracy dojechałam za późno o pół godziny a planuję wczesne wyjście – dziś kolejny lekarz czyli stomatolog.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon cze 14, 2010 12:39 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

No to się dzieje u Ciebie, Ewo. Trzymaj się i niczemu nie dawaj!!! Ty musisz być górą :ok: :ok: :ok:
Buziaki i miłego tygodnia, z samymi dobrymi wieściami :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon cze 14, 2010 12:41 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

kussad pisze:
Ginekolodzy ze stosunkowo niedługimi terminami i w miarę dogodną godziną przyjęć to niestety mężczyźni. Kobiety prowadzą ciążę... Mamy abonament w „Luxmed” – połączona sieć z Medycyna Rodzinną, Promedis i Lim.

Ewuś,mi teraz prowadził ciążę ginekolog mężczyzna i jestem bardzo zadowolona.Zarówno z samego prowadzenia jak i z badań.Jest bardzo delikatny i wszystko mówił co ma zamiar robić.Wiadomo,różnie można trafić,ale ja jestem bardzo zadowolona.Nie ma co się zrażać.Ja teraz mam zamiar tylko do niego chodzić i nie szukać innych,tym bardziej kobiet.Dwa razy wczesniej się nadziałam i zraziłam do kobiet.A tu aż się chce chodzić.A ten luxmed to ponoć dobre jest.Jedna dziewczyna co ze mną na sali była chodziła tam z ciążą i nie żałowała
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 14, 2010 12:41 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon cze 14, 2010 20:15 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

Ja w LIMie z ginekologów bardzo sobie chwale dr Derlatka Paweł, niestety tez trzeba poczekac troche :D a namiary na endokrynologa odkopie jutro i podesle :D

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pon cze 14, 2010 23:31 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

Teoria mówi, że mężczyźni ginekolodzy są lepsi... moje doświadczenie, mi to potwierdza, ale każdy ma swoje zdanie...
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Wto cze 15, 2010 13:10 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

szybenka pisze:Teoria mówi, że mężczyźni ginekolodzy są lepsi... moje doświadczenie, mi to potwierdza, ale każdy ma swoje zdanie...

:piwa: :piwa: :piwa: Ooo to to,dokładnie jest u mnie
Ten do którego teraz chodzę i będę chodzić jest bardzo delikatny.
Jak byłam w szpitalu rodzić to była tam ginekolog babka i jak badała to myślałam,że mnie rozpruje.
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto cze 15, 2010 13:12 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto cze 15, 2010 13:25 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

przepraszam za OT ale .... :(

Słuchajcie Słonka,może ktoś z Was,albo Waszych bliskich chciałby się zająć kociakiem z tego wątku

viewtopic.php?f=1&t=112671&start=0

Biedaczysko trafiło do schronu po tym jak jego Pani trafiła do domu opieki i Słodziak siedzi w w szpitaliku i płacze

On taki piękny jest,że serce się kraje na jego smutną minkę.Długo się nie wytrzyma patrząc na niego
Jak ktoś nie może wziąć Słodziaka,to w miarę możliwości i czasu podrzucajcie wątek,żeby go ktoś zauważył,bo żal serce ściska jak on tam siedzi
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro cze 16, 2010 11:48 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw cze 17, 2010 10:14 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 18, 2010 11:23 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 18, 2010 12:27 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

Podczas ciąży trafiłam kilka razy do ginekologa mężczyzny. Właśnie on robił mi USG i na temat płci powiedział że wie ale nie powie. Wszyscy się śmiali że myśli o chłopcu ale to był etap nauki rozpoznawania płci.
Podczas porodu trafiłam właśnie na jego dyżur i byłam z tego bardzo zadowolona bo udało się urodzić naturalnie a groziło mi cesarskie cięcie gdyby coś się przedłużało :)

Jak zwykle jestem zagoniona. do tej pory nie zdążyłam nic napisać ani na temat wyjazdu nad Bug ani dokładniej na temat poprzedniego weeckendu a jutro znowu przyjeżdża Mąż z Księżniczką :)
Chlebek upieczony, kaimak dla Krzysia też był wieczorem gotowy.
Poprzednio wgrywałam na dysk zdjęcia, które robił mąż i zapchałam dysk i na komputerze Męża i mój przenośny więc wieczorami siedzę i kombinuję jak to sobie uporządkować.
Niestety nie mogę znaleźć tego wszystkiego co robiłam podczas ubiegłych wakacji wspólnie z bratem. Wtedy pracowałam na tym ukradzionym laptopie i możliwe że nie wszystko zapisałam na swoim dysku. Szukam i szukam i myślę że coś znowu straciłam.
Znalazłam jedynie fragment odręcznych notatek a Brat cały brudnopis z wyraźnie zaznaczonymi nowościami genealogicznymi zamiast mi odesłać dokładnie potargał i wyrzucił :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob cze 19, 2010 14:52 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

Witamy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob cze 19, 2010 16:34 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś 2

Cześć Kochani! :)
Co słychać?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]