Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:U mnie jest na odwrót.... Cały czas tylko: "Ogryzek, nie jedz tego!".Dzisiaj próbował kuskus, wczoraj było wylizywanie patelni po jajecznicy
![]()
Ludzkie jedzenie, żeby ostygło i dało się schować do lodówki, musi być schowane do mikrofali albo za okno... Chrupki stoją cały czas ogólnodostępne, żeby nie było, że kot jest aż tak głodny....
Anna2016 pisze:Jedz Lusiu! Kotka musi jeśćzjedz za ciocię
MB&Ofelia pisze:Taaa, Lusia nie je, a Ofelia cały czas sępi pod szafką ze smaczkamiI nie to że głodna, bo barf w misce jeszcze jest
jolabuk5 pisze:No właśnie. Sabcia jest chora, więc apetyt ma słaby. Ale z innymi kotami (też chorymi w większości) jest tak, że mokre jedzą z łaski, ale suche - chętnie. Tylko czekają, żebym nasypała.A sypanie nie jest proste, bo każdy powinien jeść coś innego, a absolutnie nie powinien jeść też czego innego. Zwariować można
jolabuk5 pisze:Dobrze, że zjadłaś Lusiu!
Chodź na urodziny do Chiko![]()
Sabcia
Chikita pisze:Lusia a Ty gdzie ?
Chodź szybko, bo tortu zabrakło.
Lucas z Julkiem to już połowę zeżarli po cichu..
Chiko
Chikita pisze:A mojego próbowałaś od Sabci i tego łiskasowego ? Bo ja już nie wiem co kto jadł.
Chiko
jolabuk5 pisze:Wszystko było pyszne. Objedliśmy się z Kitkiem. Patrzymy sobie na latacze![]()
Sabcia
MaryLux pisze:Alyaa pisze:U mnie jest na odwrót.... Cały czas tylko: "Ogryzek, nie jedz tego!".Dzisiaj próbował kuskus, wczoraj było wylizywanie patelni po jajecznicy
![]()
Ludzkie jedzenie, żeby ostygło i dało się schować do lodówki, musi być schowane do mikrofali albo za okno... Chrupki stoją cały czas ogólnodostępne, żeby nie było, że kot jest aż tak głodny....
A co to jest kuskus, Ciociu?
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:U mnie jest na odwrót.... Cały czas tylko: "Ogryzek, nie jedz tego!".Dzisiaj próbował kuskus, wczoraj było wylizywanie patelni po jajecznicy
![]()
A co to jest kuskus, Ciociu?
Nie-mięskoTakie zboże Lusiu, czyli coś czego kotki zdecydowanie nie powinny jeść!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości