Dorota pisze:maciejowa pisze:No i lipa wyszla z tego Miamor. Okazalo sie, ze owszem, galaretka jest mniam, ale miesko juz nie.. Na razie stoi. Zobaczymy czy szanowny Hrabia zechce dojesc..
Watpie
Szczerze mówiąc, to ja też...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:maciejowa pisze:No i lipa wyszla z tego Miamor. Okazalo sie, ze owszem, galaretka jest mniam, ale miesko juz nie.. Na razie stoi. Zobaczymy czy szanowny Hrabia zechce dojesc..
Watpie
MaryLux pisze:maciejowa pisze:No i lipa wyszla z tego Miamor. Okazalo sie, ze owszem, galaretka jest mniam, ale miesko juz nie.. Na razie stoi. Zobaczymy czy szanowny Hrabia zechce dojesc.. Zakupilam tez nowy sprzet do czesania. Tamten Hrabiemu nie odpowiadal. A tym bede go chyba musiala czesac w locie, bo nie gryzie go wprawdzie i nie drapie, ale dosyc szybko sie przemieszcza jak tylko poczuje czesankoGimnastyka na wieczory jak znalazł
Mru, nie lubisz czesania? Ja je kocham! Szczotka Dużej świetnie się do tego nadaje
Psot
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:No i lipa wyszla z tego Miamor. Okazalo sie, ze owszem, galaretka jest mniam, ale miesko juz nie.. Na razie stoi. Zobaczymy czy szanowny Hrabia zechce dojesc.. Zakupilam tez nowy sprzet do czesania. Tamten Hrabiemu nie odpowiadal. A tym bede go chyba musiala czesac w locie, bo nie gryzie go wprawdzie i nie drapie, ale dosyc szybko sie przemieszcza jak tylko poczuje czesankoGimnastyka na wieczory jak znalazł
Mru, nie lubisz czesania? Ja je kocham! Szczotka Dużej świetnie się do tego nadaje
Psot
Wole czesanie tym nowym niz tym starym. Ale i tak musze sie przyzwyczaic. Na pleckach to nawet przyjemnie, ale Duza mi tym zaczela machac przed brzuszkiem! No na to, to ja juz sobie nie pozwole!
Mru z kudłami
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:No i lipa wyszla z tego Miamor. Okazalo sie, ze owszem, galaretka jest mniam, ale miesko juz nie.. Na razie stoi. Zobaczymy czy szanowny Hrabia zechce dojesc.. Zakupilam tez nowy sprzet do czesania. Tamten Hrabiemu nie odpowiadal. A tym bede go chyba musiala czesac w locie, bo nie gryzie go wprawdzie i nie drapie, ale dosyc szybko sie przemieszcza jak tylko poczuje czesankoGimnastyka na wieczory jak znalazł
Psot
Wole czesanie tym nowym niz tym starym. Ale i tak musze sie przyzwyczaic. Na pleckach to nawet przyjemnie, ale Duza mi tym zaczela machac przed brzuszkiem! No na to, to ja juz sobie nie pozwole!
Mru z kudłami
Mru, powiedz Dużej, żeby Cię czesała swoją szczotkąTak jest fajniej
Psot
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:No i lipa wyszla z tego Miamor. Okazalo sie, ze owszem, galaretka jest mniam, ale miesko juz nie.. Na razie stoi. Zobaczymy czy szanowny Hrabia zechce dojesc.. Zakupilam tez nowy sprzet do czesania. Tamten Hrabiemu nie odpowiadal. A tym bede go chyba musiala czesac w locie, bo nie gryzie go wprawdzie i nie drapie, ale dosyc szybko sie przemieszcza jak tylko poczuje czesankoGimnastyka na wieczory jak znalazł
Psot
Mru z kudłami
Psot
Duza kupila wlasnie szczotke. Wyglada jak zwykla szczotka. Duza zaskoczyla dopiero w domu, ze mogla kupic szczotke "ludzka". Och ta Duza![]()
Mru![]()
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:No i lipa wyszla z tego Miamor. Okazalo sie, ze owszem, galaretka jest mniam, ale miesko juz nie.. Na razie stoi. Zobaczymy czy szanowny Hrabia zechce dojesc.. Zakupilam tez nowy sprzet do czesania. Tamten Hrabiemu nie odpowiadal. A tym bede go chyba musiala czesac w locie, bo nie gryzie go wprawdzie i nie drapie, ale dosyc szybko sie przemieszcza jak tylko poczuje czesankoGimnastyka na wieczory jak znalazł
Psot
Mru z kudłami
Psot
Duza kupila wlasnie szczotke. Wyglada jak zwykla szczotka. Duza zaskoczyla dopiero w domu, ze mogla kupic szczotke "ludzka". Och ta Duza![]()
Mru![]()
To niech kupi taką ludzką. Taniej będzie, więc będzie Ci mogła dokupić Animondę
Psot
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:No i lipa wyszla z tego Miamor. Okazalo sie, ze owszem, galaretka jest mniam, ale miesko juz nie.. Na razie stoi. Zobaczymy czy szanowny Hrabia zechce dojesc.. Zakupilam tez nowy sprzet do czesania. Tamten Hrabiemu nie odpowiadal. A tym bede go chyba musiala czesac w locie, bo nie gryzie go wprawdzie i nie drapie, ale dosyc szybko sie przemieszcza jak tylko poczuje czesankoGimnastyka na wieczory jak znalazł
Psot
Mru z kudłami
Psot
Mru![]()
Psot
Za pozno. Juz kupila zwierzeca. Animonda jest beeee...
Mru wybredny
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:No i lipa wyszla z tego Miamor. Okazalo sie, ze owszem, galaretka jest mniam, ale miesko juz nie.. Na razie stoi. Zobaczymy czy szanowny Hrabia zechce dojesc.. Zakupilam tez nowy sprzet do czesania. Tamten Hrabiemu nie odpowiadal. A tym bede go chyba musiala czesac w locie, bo nie gryzie go wprawdzie i nie drapie, ale dosyc szybko sie przemieszcza jak tylko poczuje czesankoGimnastyka na wieczory jak znalazł
Psot
Mru z kudłami
Psot
Mru![]()
Psot
Za pozno. Juz kupila zwierzeca. Animonda jest beeee...
Mru wybredny
A co lubisias jeść, Mrucusiu?
Inka
maciejowa pisze:Jeszcze nie, ale Duza cos mowila, ze mi zrobi. A dobre toooo?
Mru nieufny
maciejowa pisze:A jaka rybke najchetniej je? Ja nawet nie wiem czy Mru raczy spojrzec na takie jedzenie. Poki co surowizna rulezNo ale ile mozna... Musze go jakos przestawic, nauczyc.. Tylko jak
MaryLux pisze:maciejowa pisze:A jaka rybke najchetniej je? Ja nawet nie wiem czy Mru raczy spojrzec na takie jedzenie. Poki co surowizna rulezNo ale ile mozna... Musze go jakos przestawic, nauczyc.. Tylko jak
Zwykle kupuję mintaja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Lifter i 40 gości