Już. Waler i Konik wąt 2.I Dziadź na zawsze :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 06, 2009 20:51

Dziadź wyjatkowo pięknie komponuje się z kraciastym obiciem. Bardzo tez eksponuje swoje wdzięki, prężąc się, pokazując chudy brzuch i wyciągając się tak, że na sporej w sumie kanapie miejsca dla mnie nie ma, oj nie ma.
Teraz śpi jak aniołeczek, zwinięty w kłębek, żebym się czuła winna, że go niewinnie szkaluję, ale jak tylko spróbuję się dosiąść...
Moje koty też rozkładają się, gdzie tylko można, zrelaksowane, wychodzi na to, że jedynym zestresowanym osobnikiem w domu jestem ja :roll:
Odkąd złapałam siki Konia i zmieniłam kołdrę problem lania tfutfu, zanikł. Koń co prawda wyczuwał mój stres i dzisiejsza noc może być problemem, bo świruję już, zgłębiając zagadnienia filozofii augustiańskiej(tyńskiej?) i tomistycznej, oraz kilku innych. Za cholerę mi to nie wchodzi, no. A za tydzień sto razy trudniejszy egzamin, do którego jeszcze się nawet nie zaczęłam uczyć. A pokus sto, strasznie się życie kulturalne w mieście ożywiło. :roll: jesoo, wracam do egzystencjalistow. Szit.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Pon lip 06, 2009 23:05

sibia pisze:Moje koty też rozkładają się, gdzie tylko można, zrelaksowane, wychodzi na to, że jedynym zestresowanym osobnikiem w domu jestem ja :roll:

sib, nie chcę Cię dołować, ale to niekiedy ma wpływ na futra :?
Na moje w każdym razie zdecydowany.

Wierzę, że rozwalisz tomistów i augustian oraz inszych egzystencjałów :ok: :ok: :ok:
A kulturalna Warszawa poczeka 8)
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Wto lip 07, 2009 10:09

No i kulturalnie o poranku Koń zlał się na nową kołdrę :roll:
Powinnam, w ramach leczenia kota poprosić o receptę na prozac i unikać wszelkich stresów, leżeć i pachnieć.

Zanosi się, że do września będziemy permanentnie zasikani, bo mój stres stale rośnie :evil:

sibia

Post » Wto lip 07, 2009 10:14

sibia pisze:...do września będziemy permanentnie zasikani, bo mój stres stale rośnie :evil:

Chyba jednak trzeba Cię będzie przeprowadzić na tymczas do tarasowego gułagu :roll:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Wto lip 07, 2009 10:34

Dziękuję za propozycję, ale znam realia tarasowe - myślisz, że w stanie permanentnego ubzdryngolenia byłabym w stanie uczyć się do egzaminu? ;)

sibia

Post » Wto lip 07, 2009 11:04

sibia pisze:Dziękuję za propozycję, ale znam realia tarasowe - myślisz, że w stanie permanentnego ubzdryngolenia byłabym w stanie uczyć się do egzaminu? ;)

tak się najlepiej uczyć ;) najszybciej do głowy wchodzi :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt lip 10, 2009 22:04

Eh, u nas nauki ciąg dalszy, w związku z tym rano Koń usiłował mnie obsikać. Trzy razy zgoniłam z łóżka, w końcu wstałam :roll:

Dziadź gania i zaczepia pozostałe koty, sama widziałam, jak dał Waleremu z liścia, a Konia ganiając pacał łapą po tyłku.
No i weź tu zgadnij, o co kotom chodzi?

Pranie tego, co obsikane powoli dosycha, czas robić następne :roll:

sibia

Post » Nie lip 12, 2009 12:45

Dziś, tfutfu, sucha noc, ale za to w którymś zwierzu się obudził wielki łowca stopny. Mam pocharatane nogi, a w czwartek muszę wystąpić w zwiewnej kiecce, bo ma być 34 stopnie a ja mam egzamin :roll:
Do którego nie mogę się uczyc, bo co rozłożę notatki to uwala sie na nich któreś futro, najlepiej śpi się na Popperze. Jeśli zganiam z notatek należy wpakować się na kolana, a potem umościć, ciężarem 8 kilo przygniatając obie ręce pańci do podłoża (Koń).
Poza tym sennie oraz kalorycznie, dostałam w prezencie urządzenie do robienia popcornu. Jak to cholerstwo uzależnia :roll:

sibia

Post » Nie lip 12, 2009 13:04

Uwielbiam cię czytać :) Trzymam kciuki za czwartek. Powiedz kotom, żeby się uspokoiły, bo je znielubię ;)

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Nie lip 12, 2009 13:49

sibia pisze:Dziś, tfutfu, sucha noc, ale za to w którymś zwierzu się obudził wielki łowca stopny. Mam pocharatane nogi, a w czwartek muszę wystąpić w zwiewnej kiecce, bo ma być 34 stopnie a ja mam egzamin :roll:
Do którego nie mogę się uczyc, bo co rozłożę notatki to uwala sie na nich któreś futro, najlepiej śpi się na Popperze. Jeśli zganiam z notatek należy wpakować się na kolana, a potem umościć, ciężarem 8 kilo przygniatając obie ręce pańci do podłoża (Koń).
Poza tym sennie oraz kalorycznie, dostałam w prezencie urządzenie do robienia popcornu. Jak to cholerstwo uzależnia :roll:

ŁOWCA STOPNY..... :D :D !! Znam to znam.....Beziak jest mistrzem w te klocki :roll: !!! Pewnie wujcie podpatrywał na tymczasie..... :wink:

monia8

Od: Nie sie 31, 2008 16:40

Post » Nie lip 12, 2009 14:00

Za czwartek wszyscy (cała 4!!!!! :D ) trzymamy kciuki, będzie OK!! :ok:

monia8

Post » Nie lip 12, 2009 14:28

Za kciuki nie dziękuję ;)
Właśnie odzyskałam pewną swobodę ruchów, bo wcześniej przez godzinę spał na mnie zrelaksowany, wyyyyciągnięty, mruczacy... Waler.
Tak, Waler.

8O

sibia

Post » Nie lip 12, 2009 14:40

sibia pisze:Za kciuki nie dziękuję ;)
Właśnie odzyskałam pewną swobodę ruchów, bo wcześniej przez godzinę spał na mnie zrelaksowany, wyyyyciągnięty, mruczacy... Waler.
Tak, Waler.

8O

Waler :?: 8O !!!!! ŁOŁ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

monia8

Post » Nie lip 12, 2009 21:03

Koty mi się ganiają jak stado słoni.
Dziadź patrzy na to z wysoka.
Waler zagryza motylka z IKEI.

Koniec świata. Chore, czy co?

Ja wymiękam, przerobiłam właśnie Marksa i neomarksistów, wszystko mi się już plącze, w dodatku w ogóle nie wiem, czy się uczę tego, co powinnam.
A. I nie lubię Kanta.

sibia

Post » Nie lip 12, 2009 21:07

sibia pisze:w dodatku w ogóle nie wiem, czy się uczę tego, co powinnam.

Pewnie nie. Standard. :twisted: :lol:
Dzielna bądź. :wink:

Edit: A Kant pewnie Ciebie też by nie lubił. Obrazek

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

[poprzednia][następna]