Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Chat, piękny unik i zwekslowanie tematu. Ale ja też jestem tchusz i nie umiem odpowiedzieć
. Myślę, że porównać będzie można tak naprawdę dopiero, gdy Adolf odkryje drzwiczki w murze, wygodny fotelik i doceni jedzenie i ciepło w drukarni
.
Monostra pisze:No to już wiadomo, czemu nie chcesz go wyadoptować. On się już wyadoptował sam.
JoasiaS pisze:Avian pisze:Ja miałam 2 lata temu na działkach Hitlera i Geringównę
Super![]()
Avian, jednym z moich noworocznych postanowień jest zapoznanie się z twoim wątkiem. Zrobię to, gdy już będę mieć co najmniej ośmiogodzinny dostęp do internetu w ciągu dnia. To znaczy od poniedziałku, bo wtedy kończy mi się urlop (niestety).
JoasiaS pisze:Hmm... Byłam pewna, że wygra szlachetna uroda Kotleta. A tu nieoczekiwanie więcej zachwytów nad pokrętną mordą Adolfa...![]()
alus1 pisze:całej ferajny nie wymienię ponieważ zaczynam się już gubić w Twoich cudownościach![]()
JoasiaS pisze:alus1 pisze:całej ferajny nie wymienię ponieważ zaczynam się już gubić w Twoich cudownościach![]()
Początek roku to czas wszechobecnych remanentów, więc specjalnie dla Alusi robię spis moich podopiecznych.
Obywatele Sznyclandii to nieustająco: Milka, Kropka, Frodo i Sznyc. Przy drukarni tymczasowo Kotlet i Adolf. Ten ostatni jako "naturalna ochrona biologiczna" (używając określenia Chat). W Dąbrowach Tosia i Berecik.
I tu należy się wam informacja. Pamiętacie te dwa podrzucone mojemu sąsiadowi maluchy?
Nazwałam je Berecik i Gucio. Miałam je ukraść pod koniec lata, ale nie sprzyjały mi okoliczności. Odpuściłam wtedy, ale nie zapomniałam.
Ostatecznie ufniejszego Gucia ukradłam pod koniec listopada(nic wam o tym nie pisałam, bo nie miałam wtedy wątku):
Babcia Rustie znalazła mu dobry dom w przeciągu kilku dni![]()
Dzikawy Beret nadal przebywa w Dąbrowach. Zaprzyjaźnił się z Tośką i, jak dawniej Bobik, przybiega razem z nią na jedzonko, które im tam zawożę. Myślę, że tak już zostanie, bo gagatek jest bardzo ostrożny i nie daje mi się nawet pogłaskać![]()
No i tyle noworocznych porządków. Mam zaledwie 8 kotów pod opieką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, nfd i 17 gości