Moli ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 16, 2015 19:19 Re: Moli ♥

Śliczny goły brzuszek Molinki ♥
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt sty 16, 2015 19:22 Re: Moli ♥

MaryLux pisze:
sistersy25 pisze:
MaryLux pisze:
Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:Ojej wizyta księdza ;p My nie przyjmujemy księdza ;) Ale Moli niech się ślicznie zaprezentuje ;)

Bezwzględny nakaz schowania zwierząt na czas kolędy :evil: chyba Księdza ugoszcze w toalecie a Molka niech bryka :lol:

8O
Chociaż właściwie to nie wiem, czemu się dziwię - parę lat temu na stronie internetowej w parafii FRANCISZKANÓW było napisane, żeby zwierzęta na czas kolędy wyprowadzić do innego pokoju... Do tej pory jestem w szoku, bo akurat w tej konkretnej parafii nauczyłam się lubić zwierzęta.
Z drugiej strony - raz mi się zdarzyło w obecnej parafii, że ksiądz na samo dzień dobry, jeszcze przed wszystkimi rytuałami, ładnie mi skomentował to, że: na ścianie obraz z czarnymi kotami, na wersalce koc z kotami, a na kocu żywy czarny kot :)

:ryk: :ryk:

O widzisz, a ja przestałam chodzić do kościoła, po jednym incydencie..Jak ksiądz na mszy zaczął obrażać ludzi któzy kochają zwierzęta, mówić, że będą się smażyć w piekle na samym dnie itp. Połowa matek z dziećmi wyszła :evil:

A ja jestem bezczelna - w takiej sytuacji zwołałabym świadków, przynajmniej ze dwóch i poszłabym z tym do biskupa. Biskup też człowiek i zdarza się, że ma wszystkie klepki we właściwych miejscach.

Wtedy byłam jeszcze gówniarą i nie myślałam by iśc gdzieś to zgłośić :| Ale w danym momencie, gdy by się podobna sytuacja zdarzyła..nie ręczyłabym za siebie :ryk:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pt sty 16, 2015 22:43 Re: Moli ♥

:201425 :20142 kończymy temat kościoła Drogie Panie bo to nieporozumienie jakieś

Moli juz dziś nie mogła odpuścić sobie prysznica :ryk:
Pierwsza kąpiel po chorobie zaliczona, a jak ściągnęliśmy jej kubraczek w misie to myła ponad godzinę :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt sty 16, 2015 22:45 Re: Moli ♥

Marta! :ryk: :ok:

Molisia musiała się umyć porządnie! Biedna w kubrackzu nie mogła, a to dla kici dramat! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sty 16, 2015 22:50 Re: Moli ♥

kalair pisze:Marta! :ryk: :ok:

Molisia musiała się umyć porządnie! Biedna w kubrackzu nie mogła, a to dla kici dramat! :mrgreen:

Od razu pasta na klaczki poszła w ruch co by mi dziecko nie haftowało nocami :lol:
Teraz szczęśliwa biega za laserem :ryk:
I wiecie co mój małżonek uskutecznil? Zabawę pinpongiem :ryk: skacze jak królik za ta piłka Molka :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 16, 2015 23:04 Re: Moli ♥

:ryk: me dziecie tez tak za piłką skacze :ok: One to uwielbiają Martus :D

No teraz to Molinka będzie nadrabiać mycie, oj będzie :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Pt sty 16, 2015 23:08 Re: Moli ♥

sistersy25 pisze::ryk: me dziecie tez tak za piłką skacze :ok: One to uwielbiają Martus :D

No teraz to Molinka będzie nadrabiać mycie, oj będzie :ok:

Znowu siedzi w wannie i patrzy oczami Shreka na prysznic "no włącz włącz wodę" :ryk: :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 16, 2015 23:12 Re: Moli ♥

:1luvu: przeurocza jest ma piękną Molinka :1luvu: Jak by się na mnie tak pieknymi oczami Shreka patrzyła to bym jej wodę 24/h puszczała :D :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Post » Pt sty 16, 2015 23:35 Re: Moli ♥

Nalewasz tą wodę? Marysia też zawsze siedzi w wannie i czeka na wodę :)

A wracając do kościoła, dlatego właśnie się go "wyparłam", bo nie szanują zwierząt, niestety.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt sty 16, 2015 23:43 Re: Moli ♥

klaudiafj pisze:Nalewasz tą wodę? Marysia też zawsze siedzi w wannie i czeka na wodę :)

A wracając do kościoła, dlatego właśnie się go "wyparłam", bo nie szanują zwierząt, niestety.

Klaudia patrz tu na Moli :201431
https://www.youtube.com/watch?v=VCRXeUFGOmo
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 16, 2015 23:53 Re: Moli ♥

Hahahaaa ja też się kąpiałam z Kitusią :D Zanim pojawił się Maciuś to ona siedziała ze mną w wodzie :D Zawsze na wannie marudziła, ze chce wejść :)
Lubią kotki wodę :D
Marysi tylko do picia nalewam :)
Ale Moli daje czadu - mąż pewnie zachwycony dzieckiem :1luvu: :1luvu:

klaudiafj

Post » Sob sty 17, 2015 0:03 Re: Moli ♥

klaudiafj pisze:Hahahaaa ja też się kąpiałam z Kitusią :D Zanim pojawił się Maciuś to ona siedziała ze mną w wodzie :D Zawsze na wannie marudziła, ze chce wejść :)
Lubią kotki wodę :D
Marysi tylko do picia nalewam :)
Ale Moli daje czadu - mąż pewnie zachwycony dzieckiem :1luvu: :1luvu:

Oj bardzo :1luvu: mój małżonek ma świetne podejście do kotów. W jego rodzinnym domu od zawsze były koty - u mnie psy.. ja życia z kotem ciągle się uczę :1luvu: ale te zwierzaki mnie pochłonęły w 100% :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Sob sty 17, 2015 0:07 Re: Moli ♥

Wiesz u mnie też były psy - koty oglądałam w tv. Aż któregoś dnia w przedpokoju 14 lat temu znalazłam małe kocie ze sterczącym ogonkiem. Nigdy tego nie zapomnę. Wzięłam na ręce, dałam jeść i tak stałyśmy się nierozłączne - ja i Kitusia. Oddałabym jej wątrobę :D
Nigdy nie lubiłam określenia 'kocia mama" ale po śmierci Maciusia zrozumiałam, że nią jestem :d
Dziś już nie rozumiem się z psami, jestem kotem z krwi i kości :)

Ale to też genialne, że Twój mąż tak kocha Moli i ją rozumie, bo sam jest kociarzem :) Mój uczył się ode mnie, ale jest pierwszym facetem, którego Kitusia kocha - ma też świetne podejście, a dziś kupił im nieproszony nową wędkę :D

klaudiafj

Post » Sob sty 17, 2015 0:12 Re: Moli ♥

klaudiafj pisze:Wiesz u mnie też były psy - koty oglądałam w tv. Aż któregoś dnia w przedpokoju 14 lat temu znalazłam małe kocie ze sterczącym ogonkiem. Nigdy tego nie zapomnę. Wzięłam na ręce, dałam jeść i tak stałyśmy się nierozłączne - ja i Kitusia. Oddałabym jej wątrobę :D
Nigdy nie lubiłam określenia 'kocia mama" ale po śmierci Maciusia zrozumiałam, że nią jestem :d
Dziś już nie rozumiem się z psami, jestem kotem z krwi i kości :)

Ale to też genialne, że Twój mąż tak kocha Moli i ją rozumie, bo sam jest kociarzem :) Mój uczył się ode mnie, ale jest pierwszym facetem, którego Kitusia kocha - ma też świetne podejście, a dziś kupił im nieproszony nową wędkę :D

Juz się bawił ich drapakiem tak ze mysz urwał, teraz wędkę, pewnie na ryby pójdzie :ryk:
Mój małżonek jest mistrzem zabaw z kotem, czasami oboje pod sufitem wiszą tak się bawią :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Sob sty 17, 2015 0:15 Re: Moli ♥

Hej, to mój małż tak się bawił drapakiem że mysz urwał :mrgreen:

hahaha co za samce :twisted:

klaudiafj

[poprzednia][następna]