Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Ja tam z jednego prostego przepisu na ciasto z owocami... raz ze śliwkami, raz z borówkami![]()
Zrobiłam dwa bo mąż chce do pracy zawieźć trochę, więc chciałam, żeby w domu coś zostało
Bellemere pisze:Zawsze byłam ciekawa tych chlebków bananowych, sama się wolę nie zabierać na niego na razie, bo jakby coś nie wyszło to bym dostałą cholerydobre są? Da się gdzieś kupić taki na próbę?
Milena_MK pisze::ryk:
ja tak miałam z kremem brzoskwiniowym, ilekroć go nakładałam miałam ochotę zanurzyć palucha i oblizać
Bellemere pisze:Ja jeszcze, jako że rzuciłam palenie, przeszłam tymczasowo na e-papierosa, i właśnie moim ulubionym liquidem (wlewa się go do pojemniczka i się "pali") jest bananowy. A jaki piękny zapach w pokoju jest po nim
Milena_MK pisze:Jak tam Steve?
Bellemere pisze:A kojarzycie Rossmannowską serię kosmetyków naturalnych Alterra? W zimie skusiłam się na ich balsam o zapachu pomarańczy i wanilii. Jaaaaaaaaa nie mogę, pachniał jak świeży, jeszcze ciepły sernik! ♥ ale go wycofali...
Tytoń do shishy to swoją drogą, w sumie wszystkie smakowe pięknie pachną. Jak po kadzidełkachpoza bananowym liquidem świetny jest jeszcze o smaku dzikiej róży, co prawda smakuje nieco gorzej, ale za to pachnie jak pączuszek z dziką różą ♥
Ach, miałam nadzieję że ten filmik to jakiś nowySteven ma tak ciekawy kolor futerka, wygląda prześlicznie!
Bellemere pisze:No właśnie niestety się interesuje. Jak zeszłej zimy nam odcięli prąd, musieliśmy siedzieć przy świeczkach, to nie wiedziała, którą pierwszą zacząć trącać łapką, bo taki fajny, drżący płomyczek, albo którą zrzucić ze stołu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Sigrid i 978 gości