Kefir & Morfeusz - M jak maczeta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 05, 2011 12:33 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

TO BĘDZIE POST Z ODPOWIEDZIAMI

PearlRain pisze:to ja pjerfszy zapytam jakie żarcie przewidujecie dla kotów?
Emir

Kefir - dobre i wyborne
Morfeusz - dobre i żeby chrupało
Morfinka - dobre i dużo

urwiniu pisze:Czy planujecie rozszerzenie pakietu telewizyjnego?? TygRyszard?

Kandydaci wspólnie oświadczają, że nie mają telewizji wcale...więc nie potrafią się wypowiedzieć.

MaryLux pisze:I w jakich ilościach?
A co z zabawkami? I jakie posłanka?
Inka

Kefir - zabawki frapujące a posłania jedwabne
Morfeusz - zabawki głośne i z mechanizmem niewturliwania się pod szafę. Posłanka ? Najważniejsze, żeby w słońcu były!
Morfinka - zabawki dyskretne i kocimiętka a posłanka puchate

Gibutkowa pisze:Czy przewidujecie stworzenie Jednoosobowego Oddziału Mietkongu - w mojej osobie, celem utrzymania uzurpatora przy władzy? Oferuję - bijatyki, zastraszanie, skoki z zaskoczenia na plecy i to wszystko za jedyne 2 kilo chrupek :mrgreen:
Mieczysław Naczelnik

Kefir - wybory zaiste demokratyczne, uzurpatorów nie będzie ale Mietkong przydatnym jest , choćby przed zakusami Dużych się bronić.
Morfeusz - No. Chce Mietkong. Miałbym kumpla
Morfinka - to jest dobry pomysł, nie musiałabym sama w kółko syczeć.

PearlRain pisze:słuchajta a co ze starszymi kotami i ich prawami do mientkich poduszek, zostawiania kupy gdzie popadnie, obowionzku posiadania własnego termofora pod poduszkom, jedzenia na żondanie szczególnie miensa i rybów, zakaz karmienia starszych kotów Intestinalem suchym ? zakaz przyprowadzania starszym kocurom bab do domu
Emir

Kefir - Wszystko, czego senior zażąda - dostać musi.
Morfeusz - Ja lubiem intestinala normalnie. Ale jak kto nie chce - nie wolno zmuszać. Kupa i tak zafsze będzie. Starszy kocur może wszystko.
Morfinka - baby obce czasem schronienia potrzebują, jak ja... Chłopów obcych nie przyprowadzać! Każdemu kotu co tylko chce!

Kalinna pisze:
I stąd właśnie moje pytanie, jakie jest Wasze – drodzy kandydaci – stanowisko w kwestii prawa łaski? Czy koty sikające i sra…ce w niedozwolonych miejscach zostaną ułaskawione?
Tajga

Kefir - Duzi nie mają żadnych praw, aby nad nami władze sprawować. Nasza rzecz, gdzie się wypróżniamy.
Morfeusz - a g... ich to obchodzi. No. Nie ma żadnej winy w kocie NIGDY!!!
Morfinka - my wyznaczamy sobie łazienkę - a nie oni nam. To my ich ułaskawiamy, że nie kąsamy za stawianie kuwety w ciemnym wc, zamiast gdzieś w okolicy przytulniejszej.

Mary_Poole pisze:Kefir, kupisz mi cos ladnego jak jusz wygrasz?
Hogata
[i]TAK !!!! Nie powiem co ale jest ŁADNE

Mary_Poole pisze:Jakie jest wasze ten no stanowisko na temat mycia tylka?
Michal

Jednoczy nas nienawiść do tej formy poniżenia kota. Kandydaci

Mary_Poole pisze:Czy kazdy kot dostanie pszydzial nutelli?
Komandos

Jednoczymy się takoż znowóż i odmawiamy. Czekolada jest niezdrową dla kotów i skraca życie. A my musimy żyć zdrowo i długo. Młody wyborco - spróbuj majonezu! Tak jak to robi Naczelnik Mieczysław z Mietkongu

Co myslicie o inicjatywie loszko dla kaszdego?
Hogata [/i]

Kefir - z jedwabną poduszką
Morfeusz - TAK TAK TAK
Morfinka - wystarczy małe łóżeczko ale MUSI być własne

turkawka pisze:Jakie jest Wasze stanowisko w sprawie zajmowanie i rozpychania się człowieków w naszych łóżkach?
Co myślicie o tych plastikowych pudlach z drzwiczkami, co nas tam wpychają i wmawiają, że my tam lubimy się gnieździć (najlepiej jeszcze z gówniarzami albo babami)? A potem jeszcze wpychają do tych mechanicznych potworów? Jesteście za czy przeciwko wkładania nas do potworów co warczą?

Sznurek

O łóżkach kandydaci wypowiedzieli się powyżej. Warczące potwory kandydaci radzą wykorzystać - traktujmy je jako niemile spędzony czas i żądajmy GŁOŚNO i UCIĄŻLIWIE spełnienia naszych zachcianek.
Morfeusz - warczący potwór wozi mnie do Starszej Dużej a tam są lepsze smakołyki niż tu. Warto wytrzymnąć, mówię Ci Sznurek

Bazyliszkowa pisze:Żądamy dodatkowego dnia wolnego od pracy w każdym tygodniu dla Dużych. Dzień ten ma być przez nich wykorzystany na zabawę z kotami, mizianie i podsuwanie smakołyków (pod groźbą utraty uprawnień do tego wolnego dnia). O!

Tak też uważamy - wspólny front kotów przeciwko podłym ucieczkom od nas pod pretekstem "pracy" Koty - to jest praca!

turkawka pisze:Jaka powinna być kara dla dużych za krzyki za sikanie i wykopywanie ziemi z doniczek?
Sznurek

Kefir - Obcowanie z naturą nie może być zabronione. Urynowanie i kopanie dowodzi silnie emocjonalnego związku z przyrodą. Biada Dużym, co nie pojmują tego

Morfeusz - nie mam doniczek. Ale wspułodczówam z Wami, bracia - kopanie w nich musi być mistycznym przeżyciem. Nic Dużym do tego.
Morfinka - kwiatki rabatki - phiiiii - ale wielka dziura PO kwiatku - to jest coś. Nie dla wrzasków Dużych!
Ostatnio edytowano Czw maja 05, 2011 18:00 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw maja 05, 2011 12:34 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

Jako samozwańczy szef komitetu programowego Kefira twierdzę, że sikanie winą nie jest, a jako takowe nie podlega karze. W związku z tym prezydent podejmie właściwe kroki, by zaostrzyć kary za groźby karalne skierowane pod adresem kotów!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw maja 05, 2011 13:09 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

MaryLux pisze:Jako samozwańczy szef komitetu programowego Kefira twierdzę, że sikanie winą nie jest, a jako takowe nie podlega karze. W związku z tym prezydent podejmie właściwe kroki, by zaostrzyć kary za groźby karalne skierowane pod adresem kotów!
Inka

A Jednoosobowy Odział Mietkongu będzie te kary egzekwował
Obrazek
A jako naczelnik więźnia już szykuję dla skazanych właściwe cele - bez kocyka, goła ziemia, ciasna kuweta i dwa chrupki na dzień :twisted:
Mieczysław Naczelnik
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 05, 2011 15:42 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

a oto oficjalny plakat wyborczy Kefira!
Hogata

Obrazek

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw maja 05, 2011 15:48 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

Kefir, kupisz mi cos ladnego jak jusz wygrasz?
Hogata

Jakie jest wasze ten no stanowisko na temat mycia tylka?
Michal

Czy kazdy kot dostanie pszydzial nutelli?
Komandos

Co myslicie o inicjatywie loszko dla kaszdego?
Hogata

Mary_Poole

Post » Czw maja 05, 2011 16:09 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

Jakie jest Wasze stanowisko w sprawie zajmowanie i rozpychania się człowieków w naszych łóżkach?
Co myślicie o tych plastikowych pudlach z drzwiczkami, co nas tam wpychają i wmawiają, że my tam lubimy się gnieździć (najlepiej jeszcze z gówniarzami albo babami)? A potem jeszcze wpychają do tych mechanicznych potworów? Jesteście za czy przeciwko wkładania nas do potworów co warczą?

Sznurek
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw maja 05, 2011 16:10 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

Jaka powinna być kara dla dużych za krzyki za sikanie i wykopywanie ziemi z doniczek?

Sznurek
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw maja 05, 2011 16:18 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

Żądamy dodatkowego dnia wolnego od pracy w każdym tygodniu dla Dużych. Dzień ten ma być przez nich wykorzystany na zabawę z kotami, mizianie i podsuwanie smakołyków (pod groźbą utraty uprawnień do tego wolnego dnia). O!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw maja 05, 2011 17:27 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

turkawka pisze:Jaka powinna być kara dla dużych za krzyki za sikanie i wykopywanie ziemi z doniczek?

Sznurek

I ja się przyłączam do tego pytania.
Sibel

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw maja 05, 2011 17:29 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

Mary_Poole pisze:

Czy kazdy kot dostanie pszydzial nutelli?
Komandos

I majonezu?
Mieczysław Naczelnik

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw maja 05, 2011 18:02 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

Mary_Poole pisze:a oto oficjalny plakat wyborczy Kefira!
Hogata

Obrazek

:1luvu:

ps ledwo zyje, wszystko mnie boli, wybaczcie panowie dwaj , ze nie doczytuje zbyt dobrze :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw maja 05, 2011 18:05 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

moś pisze:
Mary_Poole pisze:a oto oficjalny plakat wyborczy Kefira!
Hogata

Obrazek

:1luvu:

ps ledwo zyje, wszystko mnie boli, wybaczcie panowie dwaj , ze nie doczytuje zbyt dobrze :roll:

Hogata troche slabo jeszcze pisze, ale co chciala przekazac to KEFIR PREZYDENTEM

Mary_Poole

Post » Czw maja 05, 2011 18:07 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

Jak to nie bendzie nutelli? :( ciongle mam krasc duzym? :(
Komandos

Mary_Poole

Post » Czw maja 05, 2011 18:17 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

przydziałów nie będzie - bo niezdrowe ale kraść możesz! Kradzione nie tuczy! A oni Niech cierpią! I zostawiaj KONIECZNIE włosy w słoiku
Morf.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw maja 05, 2011 18:23 Re: Dziś debata prezydencka - zadaj pytanie!

a to do piczy z takimi prezydentami :(
Komandos

Mary_Poole

[poprzednia][następna]