Sihaja pisze:Hej

Zdjęcia ziewu super

Też chcę takie zrobić moim kotkom. One tak pięęęknie ziewają

to czekamy na Wasze ziewy, Sihaja
sobotnie witanko dla wszystkich
-----------------------------------------
TŻ od rana - chyba w zwiazku ze sloneczną pogodą - zaczał wymyslac jaką altane zrobi nam na balkonie

uparł się, ze dzisiaj kupimy przepierzenia, wiec bylismy w Castoramie, potem w duzym sklepie ogrodniczym, a potem jeszcze w jednym....
przywiezlismy to wszystko do domu........
i okazalo sie, ze nasze koncepcje sa zupelnie odmienne - TŻ chcial to przepierzenie postawic

tak, zeby sobie wystawalo 20 cm ponad balkon, a ja chce podwiesic to pod sufit i gucio mnie interesuje, ze administracja nie pozwala wiercic w scianach nosnych - na innych osiedlach tak ludzie mają porobione, to czemu niby u nas w bloku nie da rady - jesli TŻ zrobi to po swojemu, to to beda pieniadze wydane w bloto

nic mi to nie daje w sensie osłoniecia balkonu, ani tez nie zapewnia bezpieczenstwa kotom - shit!!!!!!!!!
dziewczyny, wiecie o co mi chodzi z tymi przepierzeniami na balkonie? z obu stron stawia sie takie drewniane płotki, podwiesza sie je pod sufit, bo one niestety nie sa takie wysokie i pomiedzy tymi przepierzeniami wstawia sie siatke - to by mialo sens - choc jak to zrobic, to tez nie wiem - ja techniczna nie jestem, ale przynajmniej sie do tego przyznaje
czy ktoras z Was ma moze cos takiego na balkonie? tego jest duzo na Osiedlu Zielone Zacisze na Bródnie....
moze wiecie jak to sie robi.... pewnie montuje sie na kołki....... :/