Moderator: Estraven
wiga138 pisze:Słuchaj kochana.
Masz brylantowe serce. Jesteś więc bogatsza od tych naj !
ps wysłałam maila , a ze zdjęciami jeszcze walczę
wiga138 pisze:...a możesz ? To byłoby cudownie !
wiga138 pisze:Płeć
1 chłopak a drugie uciekło głęboko w to co widzisz na zdjęciach Nie chciałam tam grzebać żeby maleństwa nie przywalić czymś. Będę sprawdzać w ten weekend.
Imiona...no właśnie....? może jeszcze poczekamy ? nie mam koncepcji
Akima pisze:ostatnio Shreck okazał się być u nas Panią ShreckowąNie mam doświadczenia w psiakach. Moze być też Figa i Daktyl albo... nie wiem. Jutro wstawię ogłoszenie, może do tego czasu dojdą zdjęcia mamy. Czytałaś tekst, ok?
wiga138 pisze:Akima pisze:ostatnio Shreck okazał się być u nas Panią ShreckowąNie mam doświadczenia w psiakach. Moze być też Figa i Daktyl albo... nie wiem. Jutro wstawię ogłoszenie, może do tego czasu dojdą zdjęcia mamy. Czytałaś tekst, ok?
nie dostałam tekstu.
Wracając do pytania sterylizacji suni. Tak jak pisałam ona jest b.b.b. płochliwa. żeby ja złapać trzeba albo.....na linkę albo środek uspakajający. Ale ogólnie jest milutka tylko trochę "wolna" innaczej. Podobno lekarz który szczepił wiejskie psy tez nie mógł jej złapać....albo nie chciał. Po sterylizacji musiałaby być chyba w lecznicy ( nie wiem czy tak można ) bo szwy itd....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości