OKI pisze:Ciekawe tylko, co mówi poczta na takie przesyłki składające się z białego proszku![]()
![]()
Beda sie musieli przyzwyczaic.
Moderator: Estraven
OKI pisze:Ciekawe tylko, co mówi poczta na takie przesyłki składające się z białego proszku![]()
![]()
margaretka2002 pisze:OKI pisze:Ciekawe tylko, co mówi poczta na takie przesyłki składające się z białego proszku![]()
![]()
OKI pisze:margaretka2002 pisze:OKI pisze:Ciekawe tylko, co mówi poczta na takie przesyłki składające się z białego proszku![]()
![]()
Albo nas zamkną prewencyjnie

Zaczepia sie o poduchy lezace na ziemi i podciaga sie po betonie. margaretka2002 pisze:...Zaczepia sie o poduchy lezace na ziemi i podciaga sie po betonie.![]()
![]()
Agniecha75 pisze:margaretka2002 pisze:...Zaczepia sie o poduchy lezace na ziemi i podciaga sie po betonie.![]()
![]()
Nie bardzo mogę sobie to wyobrazić, ale to jest chyba to, co mój ćwiczy na chodniku w kuchni każdego ranka.. mimo, że drapak stoi obok...![]()
margaretka2002 pisze:Czesc.Jonaszowi przekazuje glaski, wlasnie tu kolo mnie cwiczy podciaganie na lapach.
Zaczepia sie o poduchy lezace na ziemi i podciaga sie po betonie.
![]()
![]()
Newsy z zywieniowego placu boju sa takie: suszone miesko kaczki Miamora jest wporzo w malych ilosciach (obym w zla godzine nie powiedziala...), krewetki (zgodnie z przewidywaniami) to jedyne podgotowane stwory wywolujace entuzjazm podobny do surowego miesa, olej z lososia jest jadalny tylko solo (po zastanowieniu - tez bym nie chciala, zeby mi ktos go dodawal do wieprzowiny i indyka w galarecie), rybki o, te: http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... 599/141980 sa trudne do zjedzenia, bo nie wiadomo jak sie do nich dobrac, ale co noc rybka zostawiona w misce znika, wiec albo zostaje skonsumowana, albo znajde ja gdzies kiedys..., magiczne dodatki do suchej karmy nie dzialaja w jakis zauwazalny sposob
. Po ostatnich sensacjach nie ma sladu. To na razie tyle.
OKI pisze:Teraz Mysz ma mieszany z mokrą acidofil, ale po co go jeść, skoro micha Szelmy bez dodatków stoi niebroniona, bo przecież Szelma wyżera Taci, a ta w tym czasie wpierdziela suche Szelmy![]()
![]()
W efekcie znika wszystko, ale kto dostaje acidofil, to nie mam pojęcia
![]()
![]()
![]()
Prawdopodobnie nie Tacia (z naciskiem na "prawdopodobnie")

Agniecha75 pisze:OKI pisze:Teraz Mysz ma mieszany z mokrą acidofil, ale po co go jeść, skoro micha Szelmy bez dodatków stoi niebroniona, bo przecież Szelma wyżera Taci, a ta w tym czasie wpierdziela suche Szelmy![]()
![]()
W efekcie znika wszystko, ale kto dostaje acidofil, to nie mam pojęcia
![]()
![]()
![]()
Prawdopodobnie nie Tacia (z naciskiem na "prawdopodobnie")
Mnie wychodzi, że Myszy wyjadasz chyba ty!![]()
![]()

margaretka2002 pisze:Lezy na boku, wczepia sie w taka a'la fotelowa poduche lezaca na ziemi i slizga sie po podlodze podciagajac na lapach...![]()
![]()

Agniecha75 pisze:margaretka2002 pisze:Lezy na boku, wczepia sie w taka a'la fotelowa poduche lezaca na ziemi i slizga sie po podlodze podciagajac na lapach...![]()
![]()
taki robaczek pełzający jakby... 6-cio kilowy..![]()
![]()
![]()
) i nic... Aaaaaaaa tam, bedziemy eksperymentowac jeszcze. margaretka2002 pisze:Agniecha75 pisze:margaretka2002 pisze:Lezy na boku, wczepia sie w taka a'la fotelowa poduche lezaca na ziemi i slizga sie po podlodze podciagajac na lapach...![]()
![]()
taki robaczek pełzający jakby... 6-cio kilowy..![]()
![]()
![]()
Tak jest, ale za to jakie miesniory mocne sa pozniej.![]()
![]()
![]()
Olga, ja sie niczego nie spodziewam poza tym, ze zacznie jesc cos oprocz tego, czego nie powinien.Mam Magic Spice i jakis Cat Caviar (pachnie tak dobrze, ze sama bym to zjadla jak slowo daje...
) i nic... Aaaaaaaa tam, bedziemy eksperymentowac jeszcze.
Najwazniejsze jest odkrycie z olejem lososiowym. Pieknie dzisiaj cala dawke wylizal.
Widać nie ten dzień był
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości